• Vaniqa is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van overmatige haargroei bij vrouwen in het gezicht. Het werkzame bestanddeel in Vaniqa is eflornithinehydrochloride en het remt de groei van haarzakjes, waardoor de haargroei vermindert. Het wordt aangebracht als crème op de huid en moet tweemaal daags worden gebruikt. Vaniqa is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 113.47
 • A-Ret is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van acne en rimpels. Het bevat tretinoïne, een stof die de huid helpt vernieuwen en de poriën ontstopt. Het kan ook worden gebruikt om andere huidaandoeningen te behandelen, zoals zonnevlekken en verkleuringen. Het is verkrijgbaar in de vorm van een crème of gel en moet worden aangebracht op een schone, droge huid. Het is belangrijk om de instructies van de arts of apotheker op te volgen bij het gebruik van A-Ret.
  € 40.37
 • Acticin is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van schurft, een huidaandoening die wordt veroorzaakt door mijten. Het actieve ingrediënt in Acticin is permethrin, een insecticide dat de mijten doodt en de symptomen van schurft verlicht. Het wordt meestal aangebracht als een crème op de aangetaste delen van de huid.
  € 22.59
 • Aczone is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van acne bij volwassenen en adolescenten vanaf 12 jaar. Het actieve ingrediënt in Aczone is dapsone, dat werkt door de ontsteking te verminderen en de groei van bacteriën te remmen die acne veroorzaken. Het wordt meestal eenmaal daags aangebracht op de aangetaste huidgebieden.
  € 0.13
 • Agefine-Forte is een medicijn dat gebruikt wordt om de symptomen van veroudering te verminderen en de gezondheid van de huid, haren en nagels te verbeteren. Het bevat een combinatie van verschillende vitaminen, mineralen en antioxidanten die de celvernieuwing stimuleren en de schadelijke effecten van vrije radicalen verminderen. Het wordt vaak voorgeschreven aan mensen die last hebben van een droge huid, rimpels, haaruitval of broze nagels.
  € 3.39
 • Aldara is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van bepaalde huidaandoeningen, zoals genitale wratten en oppervlakkige huidkanker. Het bevat de werkzame stof imiquimod en werkt door het stimuleren van het immuunsysteem van het lichaam om de abnormale cellen aan te vallen en te vernietigen. Aldara wordt meestal aangebracht als een crème op de aangetaste huid en moet worden voorgeschreven door een arts.
  € 23.18
 • Aristocort is een medicijn dat wordt gebruikt om ontstekingen te verminderen en jeuk te verlichten. Het bevat het actieve ingrediënt triamcinolon en wordt meestal gebruikt om huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en dermatitis te behandelen. Het is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder crème, zalf en lotion.
  € 1.72
 • Azelex is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van acne. Het bevat de werkzame stof azelaïnezuur en werkt door het verminderen van de groei van bacteriën op de huid en het verminderen van ontstekingen. Het kan worden gebruikt als crème of gel en wordt meestal tweemaal daags aangebracht op de aangetaste huid.
  € 42.17
 • Bactroban is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van bacteriële infecties van de huid, zoals impetigo en folliculitis. Het werkzame bestanddeel in Bactroban is mupirocine, dat werkt door de groei van bacteriën te remmen. Het wordt meestal aangebracht op de getroffen gebieden van de huid in de vorm van een zalf.
  € 44.43
 • Benzac is een medicijn dat benzoylperoxide bevat en wordt gebruikt om acne te behandelen. Het werkt door de bacteriën te doden die acne veroorzaken en de poriën te ontstoppen.
  € 29.62
 • Benzoyl is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van acne. Het werkt door de bacteriën te doden die acne veroorzaken en door de poriën te openen om overtollige olie en vuil te verwijderen.
  € 32.53
 • Chlorhexidine is een antiseptisch middel dat wordt gebruikt om infecties te voorkomen en te behandelen. Het wordt vaak gebruikt als een mondspoeling om tandvleesaandoeningen te behandelen en tandbederf te voorkomen. Het kan ook worden gebruikt als een huidreiniger om wonden te desinfecteren en te voorkomen dat ze geïnfecteerd raken. Chlorhexidine wordt meestal voorgeschreven door een arts of tandarts en is verkrijgbaar als een vloeistof, gel of spray.
  € 27.11
 • Clindagel is een medicijn dat clindamycine bevat, een antibioticum dat wordt gebruikt om acne te behandelen. Het wordt aangebracht op de huid als een gel en werkt door de groei van bacteriën te remmen die acne veroorzaken.
  € 29.52
 • Contractubex® is een zeer effectieve behandeling voor alle typen van het litteken. Het actief bevordert het genezingsproces van de huid en vermindert littekens van binnenuit. Voorkomt de vorming van buitensporige litteken weefsel vermindert roodheid, jeuk en het gevoel van spanning, wordt het litteken vloeiender en verbetert de elasticiteit.
  € 186.78
 • Contractubex is een medicijn in gelvorm dat wordt gebruikt voor de behandeling van littekens. Het bevat drie actieve ingrediënten: ui-extract, heparine en allantoïne. Het wordt gebruikt om de genezing van littekens te bevorderen, de grootte en het uiterlijk van littekens te verminderen en de huid te verzachten en te hydrateren.
  € 33.89
 • Cosmelite is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van huidverkleuringen, zoals melasma, sproeten en ouderdomsvlekken. Het bevat een combinatie van hydrochinon, tretinoïne en een steroïde. Deze ingrediënten werken samen om de productie van melanine te verminderen en de huid te verlichten. Het wordt meestal gebruikt onder toezicht van een arts en kan bijwerkingen hebben zoals irritatie, roodheid en een branderig gevoel op de huid.
  € 65.07
 • Cutivate 0.05% Cream with Fluticasone as an active compound, belongs to a group of medicines called steroids. It is used to treat various skin conditions such as dermatitis, eczema, and allergies. It works by reducing swelling, redness, and itchiness of the skin and prevents further irritation.
  € 44.68
 • Desonate is een medicijn dat wordt gebruikt om ontstekingen en jeuk veroorzaakt door huidaandoeningen te verminderen. Het bevat het actieve ingrediënt desonide, dat behoort tot de klasse van corticosteroïden. Het wordt meestal gebruikt bij milde tot matige gevallen van eczeem, dermatitis en psoriasis. Desonate wordt aangebracht op de aangetaste huid en moet worden gebruikt zoals voorgeschreven door een arts.
  € 16.26
 • Differin is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van acne. Het actieve ingrediënt is adapaleen, een retinoïde dat de groei van huidcellen reguleert en ontstekingen vermindert. Differin wordt meestal aangebracht als een gel of crème op de aangetaste gebieden van de huid. Het kan enkele weken duren voordat de resultaten zichtbaar zijn en het moet regelmatig worden gebruikt om effectief te zijn. Bijwerkingen kunnen onder meer roodheid, droogheid en schilfering van de huid zijn.
  € 33.89
 • Diprolene is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van ontstekingsaandoeningen van de huid, zoals psoriasis en eczeem. Het bevat het actieve ingrediënt betamethasondipropionaat, dat een krachtig ontstekingsremmend effect heeft. Diprolene wordt meestal gebruikt als een crème of zalf en moet worden aangebracht op de aangetaste huidgebieden. Het is alleen op recept verkrijgbaar en moet worden gebruikt onder toezicht van een arts.
  € 17.00
 • Droxia is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van bepaalde vormen van kanker, zoals leukemie en melanoom. Het werkzame bestanddeel van Droxia is hydroxycarbamide, dat de groei van kankercellen remt. Droxia wordt ook gebruikt bij de behandeling van sikkelcelanemie. Het kan echter ook bijwerkingen hebben, waaronder misselijkheid, vermoeidheid en haaruitval.
  € 2.54
 • Efudex is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van bepaalde huidproblemen, zoals actinische keratose en huidkanker. Het actieve ingrediënt in Efudex is fluorouracil, dat werkt door de groei van abnormale cellen te remmen en deze te vernietigen. Het wordt meestal aangebracht als crème op de aangetaste huid. Het kan bijwerkingen veroorzaken zoals roodheid, jeuk, schilfering en pijnlijke blaren. Het is belangrijk om de instructies van uw arts op te volgen bij het gebruik van Efudex.
  € 35.54
 • Elidel is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van milde tot matige atopische dermatitis (eczeem). Het bevat de werkzame stof pimecrolimus en werkt door het verminderen van ontstekingen en jeuk op de huid. Het wordt meestal op de aangetaste huid aangebracht en is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 151.38
 • Elocon is een medicijn dat wordt gebruikt om ontstekingen en jeuk van de huid te verminderen. Het bevat het actieve ingrediënt mometasonfuroaat en wordt meestal voorgeschreven voor aandoeningen zoals eczeem, psoriasis en dermatitis. Het wordt meestal aangebracht als een crème of zalf op de aangetaste huid.
  € 24.60
 • Emla is een medicijn dat wordt gebruikt voor plaatselijke verdoving van de huid. Het bevat de actieve ingrediënten lidocaïne en prilocaïne, die samenwerken om de huid te verdoven en pijn te verminderen. Het wordt vaak gebruikt voor pijnlijke medische procedures zoals injecties, bloedafname en kleine chirurgische ingrepen.
  € 44.43
 • Epsolay is een medicijn dat gebruikt wordt voor de behandeling van milde tot matige rosacea bij volwassenen. Het bevat de werkzame stof benzoylperoxide en wordt aangebracht op de huid als een crème. Het werkt door bacteriën te doden en ontstekingen te verminderen die geassocieerd worden met rosacea.
  € 53.62
 • Fastum-Gel is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van ontstekingen en pijn in de gewrichten en spieren. Het bevat de werkzame stof ketoprofen, die ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen heeft. Het wordt aangebracht op de huid en geabsorbeerd in de onderliggende weefsels om de symptomen te verminderen.
  € 27.11
 • Fusiderm-B is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van huidinfecties zoals impetigo, folliculitis en geïnfecteerde eczeem. Het bevat fusidinezuur en betamethason, die samenwerken om de ontsteking te verminderen en de infectie te bestrijden. Het wordt meestal aangebracht als een crème of zalf op de aangetaste huid.
  € 18.07
 • Grifulvin is een medicijn dat wordt gebruikt om schimmelinfecties te behandelen. Het actieve ingrediënt in Grifulvin is griseofulvine, dat werkt door de groei van schimmels te remmen. Het wordt meestal gebruikt om huid-, nagel- en hoofdhuidaandoeningen te behandelen.
  € 1.21
 • Heximar-Zalf is een medicinale zalf die gebruikt wordt voor de behandeling van huidinfecties veroorzaakt door bacteriën en schimmels. Het bevat een combinatie van de antibacteriële stof chlooramfenicol en de schimmelwerende stof clotrimazol. Heximar-Zalf wordt lokaal aangebracht op de geïnfecteerde huid en kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en het doden van de infectieuze organismen.
  € 69.89
 • Hydrochinon-topisch is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van hyperpigmentatie van de huid, zoals melasma, sproeten en ouderdomsvlekken. Het werkt door de productie van melanine in de huid te verminderen, waardoor de huid lichter wordt. Het wordt meestal aangebracht als een crème of gel op de aangetaste gebieden van de huid. Het is belangrijk om het gebruik van dit medicijn te beperken tot de voorgeschreven duur en de instructies van de arts op te volgen om bijwerkingen te voorkomen.
  € 40.37
 • Ilosone is een antibioticum dat erytromycine bevat. Het wordt gebruikt om verschillende bacteriële infecties te behandelen, waaronder luchtweginfecties, huidinfecties en seksueel overdraagbare aandoeningen. Het werkt door de groei van bacteriën te remmen en hun verspreiding in het lichaam te stoppen.
  € 1.17
 • Isofair is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van ernstige vormen van acne. Het actieve ingrediënt is isotretinoïne, dat de talgproductie vermindert en de ontsteking in de huid vermindert. Het kan bijwerkingen hebben zoals droge huid en lippen, spier- en gewrichtspijn en stemmingsveranderingen. Het mag alleen worden voorgeschreven door een arts en vereist strikte monitoring tijdens de behandeling.
  € 2.68
 • Isotroin is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van ernstige vormen van acne. Het bevat isotretinoïne als werkzame stof en werkt door de talgproductie te verminderen en de groei van acnebacteriën te remmen. Het kan alleen worden voorgeschreven door een arts en vereist regelmatige medische controles vanwege de mogelijke bijwerkingen.
  € 3.28
 • Lamisil-Crème is een antischimmelmiddel dat wordt gebruikt om schimmelinfecties van de huid te behandelen. Het actieve bestanddeel terbinafine werkt door de celwanden van de schimmel te vernietigen, waardoor de schimmel sterft en de infectie wordt genezen. Het wordt gebruikt voor de behandeling van ringworm, voetschimmel en andere schimmelinfecties van de huid.
  € 16.26
 • Melatonine is een hormoon dat van nature in het lichaam wordt geproduceerd en helpt bij het reguleren van de slaap-waakcyclus. Het is ook beschikbaar als medicijn en wordt gebruikt om slaapproblemen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Melatonine wordt meestal ingenomen als een pil ongeveer 30 minuten voor het slapengaan. Het is belangrijk om de dosering en timing van melatonine correct te volgen om de beste resultaten te behalen en eventuele bijwerkingen te minimaliseren.
  € 0.82
 • Mentax is een medicijn dat gebruikt wordt voor de behandeling van schimmelinfecties van de huid, zoals ringworm en voetschimmel. Het bevat het actieve ingrediënt butenafine, dat werkt door de groei van schimmels te remmen. Het wordt meestal aangebracht als een crème op de aangetaste gebieden van de huid.
  € 24.60
 • Micatin is een antischimmelmiddel dat wordt gebruikt om huidinfecties te behandelen die worden veroorzaakt door schimmels zoals ringworm, voetschimmel en jock itch. Het werkzame bestanddeel in Micatin is miconazolnitraat, dat de groei van schimmels remt en de infectie bestrijdt. Het wordt meestal aangebracht als een crème of lotion op de aangetaste huid.
  € 24.09
 • Micogel is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van schimmelinfecties van de huid, zoals ringworm, voetschimmel en pityriasis versicolor. Het bevat het actieve ingrediënt miconazolnitraat, dat werkt door de groei van schimmels te remmen. Het wordt aangebracht op de aangetaste huid en moet regelmatig worden gebruikt volgens de instructies van de arts.
  € 160.67
 • Mucopain is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van pijnlijke aandoeningen in de mond en keel, zoals aften, tandvleesontsteking en keelpijn. Het bevat benzocaïne, een lokaal verdovingsmiddel dat de pijn vermindert door de zenuwen in het getroffen gebied te verdoven. Mucopain wordt meestal aangebracht als een gel of zalf op het getroffen gebied.
  € 421.77
 • Neoral is een medicijn dat de werkzame stof cyclosporine bevat. Het wordt gebruikt om afstoting van getransplanteerde organen te voorkomen en om bepaalde auto-immuunziekten te behandelen.
  € 5.42
 • Nizoral-Crème is een medicijn dat wordt gebruikt om schimmelinfecties van de huid te behandelen. Het bevat het actieve ingrediënt ketoconazol, dat de groei van schimmels remt. Het wordt meestal gebruikt voor de behandeling van ringworm, voetschimmel en pityriasis versicolor. Het moet worden aangebracht op de aangetaste huidgebieden volgens de instructies van de arts.
  € 21.08
 • Nizoral-Shampoo is een medicijn dat wordt gebruikt om schimmelinfecties op de hoofdhuid te behandelen. Het bevat de werkzame stof ketoconazol, die de groei van schimmels remt. Het wordt gebruikt om aandoeningen zoals roos en seborroïsche dermatitis te behandelen. Het wordt aangebracht op nat haar en de hoofdhuid, en moet gedurende enkele minuten worden ingemasseerd voordat het wordt uitgespoeld. Het wordt meestal twee keer per week gebruikt totdat de symptomen verbeteren.
  € 23.49
 • Alfacalcidol is een actieve metaboliet van Vitamine D, die voert belangrijke functies in de regulering van de calcium balans en het botmetabolisme. Alfacalcidol is Vitamine D-hormoon analoge dat wordt geactiveerd door het enzym 25-hydroxylase in de lever voor systemische en in osteoblasten voor lokale D-hormoon acties. Het beschikt over een uniek patroon van pleiotropic effecten op, bijvoorbeeld darm -, bot -, pararthyroids, de spieren en de hersenen. Alfacalcidol is superieur aan gewone vitamine D (cholecalciferol) omdat de definitieve nier-activering van de laatste wordt geregeld door een mechanisme van negatieve terugkoppeling. Hoewel alfacalcidol veel wordt gebruikt bij de behandeling van osteoporose, is het werkingsmechanisme in botten niet volledig begrepen. Alfacalcidol stimuleert de darm calcium (Ca) opname, verhoogt de urine-Ca uitscheiding en serum Ca niveaus, en onderdrukt het parathyroïd hormoon (PTH) secretie.
  € 1.44
 • Oxsoralen is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van bepaalde huidaandoeningen, zoals psoriasis en vitiligo. Het actieve bestanddeel, psoraleen, maakt de huid gevoeliger voor ultraviolet licht, waardoor het effectiever kan worden behandeld met lichttherapie. Het wordt meestal ingenomen in de vorm van tabletten.
  € 1.48
 • Pasitrex-Zalf is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van huidaandoeningen zoals psoriasis en eczeem. Het bevat de werkzame stof calcipotriol, die helpt bij het verminderen van ontstekingen en het reguleren van de celdeling in de huid. Het wordt aangebracht op de aangetaste huid en kan bijwerkingen veroorzaken zoals irritatie, jeuk en roodheid. Het is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 53.62
 • Placentrex is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van wondgenezing en weefselregeneratie. Het bevat extracten van de placenta en kan worden gebruikt voor verschillende aandoeningen, waaronder brandwonden, zweren en littekens. Het wordt meestal toegediend via injectie of topische toepassing.
  € 32.13
 • Podowart is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van wratten. Het bevat podophyllotoxine als werkzame stof en wordt aangebracht op de wratten om ze te laten verdwijnen. Het wordt alleen gebruikt onder medisch toezicht en mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap.
  € 32.13
 • Rashfree is een medicatie die wordt gebruikt om huidaandoeningen zoals uitslag, jeuk, irritatie en ontsteking te behandelen. Het bevat zinkoxide en dimethicon, die samenwerken om de huid te beschermen en te kalmeren. Het wordt meestal gebruikt voor de behandeling van luieruitslag bij baby's, maar kan ook worden gebruikt voor andere huidaandoeningen.
  € 29.52
 • Renova is een medicijn dat wordt gebruikt om acne en rimpels op de huid te behandelen. Het bevat een actief ingrediënt genaamd tretinoïne, dat de groei van nieuwe huidcellen stimuleert en de huidtextuur verbetert. Het wordt meestal aangebracht op het gezicht en moet worden voorgeschreven door een arts. Het is belangrijk om de instructies van de arts op te volgen bij het gebruik van Renova om de beste resultaten te behalen en bijwerkingen te voorkomen.
  € 20.08
 • Rheumatrex is een medicijn dat methotrexaat bevat en wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende vormen van kanker, reumatoïde artritis en psoriasis. Het werkt door de groei van kankercellen te remmen en het immuunsysteem te onderdrukken om ontstekingen te verminderen. Het wordt meestal via injectie toegediend.
  € 1.36
 • Salicylzuur is een medicatie die wordt gebruikt voor de behandeling van acne, wratten, psoriasis en andere huidaandoeningen. Het werkt door het verminderen van ontstekingen en het exfoliëren van de huid, waardoor poriën worden vrijgemaakt en nieuwe huidcellen worden gestimuleerd. Salicylzuur is verkrijgbaar in verschillende concentraties en formuleringen, waaronder crèmes, gels, lotions en shampoos. Het moet worden gebruikt zoals voorgeschreven door een arts of apotheker en kan enkele bijwerkingen veroorzaken, zoals roodheid, irritatie en droogheid van de huid.
  € 35.54
 • Scarend-Silicone is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van littekens. Het bevat siliconen die helpen bij het verminderen van de grootte, kleur en textuur van littekens. Het kan worden gebruikt op zowel oude als nieuwe littekens en is veilig voor gebruik op de meeste huidtypen.
  € 59.49
 • Soriatane is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van ernstige psoriasis. Het bevat het actieve ingrediënt acitretine en werkt door de groei van huidcellen te verminderen en ontstekingen te verminderen. Het wordt meestal voorgeschreven aan patiënten die niet reageren op andere behandelingen voor psoriasis. Het is belangrijk om de instructies van de arts op te volgen bij het gebruik van Soriatane, omdat het enkele bijwerkingen kan hebben, zoals droge huid, hoofdpijn en leverproblemen.
  € 5.90
 • Tazorac is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van acne en psoriasis. Het bevat de werkzame stof tazaroteen, die de groei van huidcellen reguleert en ontstekingen vermindert. Het wordt meestal in de vorm van een gel of crème aangebracht op de aangetaste huid. Tazorac is alleen op recept verkrijgbaar en moet worden gebruikt onder toezicht van een arts.
  € 54.22
 • Temovate is een medicijn dat wordt gebruikt om huidaandoeningen te behandelen, zoals eczeem, psoriasis en dermatitis. Het actieve ingrediënt in Temovate is clobetasolpropionaat, een corticosteroïd dat ontstekingen vermindert en jeuk en zwelling verlicht. Het wordt meestal aangebracht op de aangetaste huid in de vorm van een crème, zalf of lotion. Het is belangrijk om de instructies van uw arts op te volgen bij het gebruik van Temovate, omdat het langdurig gebruik van corticosteroïden bijwerkingen kan veroorzaken.
  € 22.59
 • Tenovate is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en dermatitis. Het bevat de werkzame stof clobetasolpropionaat, een corticosteroïd dat ontstekingen vermindert en jeuk en roodheid verlicht. Het wordt meestal aangebracht als een crème of zalf op de aangetaste gebieden van de huid. Het is belangrijk om de instructies van uw arts op te volgen bij het gebruik van Tenovate en het niet langer te gebruiken dan voorgeschreven, omdat het bij langdurig gebruik bijwerkingen kan veroorzaken.
  € 18.57
 • Tretiva is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van ernstige acne. Het actieve ingrediënt in Tretiva is isotretinoïne, dat werkt door de talgproductie te verminderen en de groei van acne-veroorzakende bacteriën te remmen. Het wordt meestal voorgeschreven als andere acnebehandelingen niet effectief zijn gebleken. Tretiva kan echter ernstige bijwerkingen hebben en moet daarom alleen worden gebruikt onder toezicht van een ervaren arts.
  € 2.23
 • Ultravate is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van ontstekingsaandoeningen van de huid, zoals psoriasis en eczeem. Het bevat de werkzame stof halobetasol propionaat, een krachtig corticosteroïd dat ontstekingen en jeuk vermindert. Het wordt meestal aangebracht als een crème of zalf op de aangetaste gebieden van de huid. Het is alleen verkrijgbaar op recept van een arts en moet worden gebruikt volgens de instructies van de arts.
  € 55.73
 • Valtrex is een antiviraal medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van herpesinfecties, waaronder genitale herpes, koortslip en gordelroos. Het werkzame bestanddeel van Valtrex is valaciclovir, dat in het lichaam wordt omgezet in aciclovir, dat het herpesvirus remt en de symptomen vermindert.
  € 5.92
 • Wynzora is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van psoriasis vulgaris bij volwassenen. Het bevat een combinatie van calcipotriol en betamethasondipropionaat en wordt aangebracht als een crème op de aangetaste huid. Het werkt door ontstekingen te verminderen en de groei van huidcellen te reguleren. Het is alleen op recept verkrijgbaar en mag alleen worden gebruikt zoals voorgeschreven door een arts.
  € 88.57

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.