• Acular is een medicijn dat wordt gebruikt om ontstekingen en pijn te verminderen na oogchirurgie of bij oogallergieën. Het actieve ingrediënt is ketorolac tromethamine, een niet-steroïde ontstekingsremmer (NSAID). Het wordt meestal gebruikt als oogdruppels en werkt door de productie van prostaglandinen te remmen, waardoor ontsteking en pijn worden verminderd.
  € 29.62
 • Afrin is een medicijn dat wordt gebruikt om de symptomen van verkoudheid, allergieën en sinusitis te behandelen. Het actieve ingrediënt is oxymetazoline, een vaatvernauwer die de zwelling van de neus- en sinusholtes vermindert en de ademhaling vergemakkelijkt. Afrin is verkrijgbaar als neusspray en moet alleen worden gebruikt zoals voorgeschreven door een arts of apotheker vanwege het risico op verslaving en bijwerkingen zoals hoofdpijn en duizeligheid.
  € 18.07
 • Allegra is een medicijn dat wordt gebruikt om allergische symptomen zoals niezen, loopneus, jeukende ogen en huiduitslag te behandelen. Het werkzame bestanddeel in Allegra is fexofenadine, dat de effecten van histamine in het lichaam blokkeert en daardoor allergische reacties vermindert. Het wordt vaak voorgeschreven voor patiënten met allergieën voor pollen, huisstofmijt, dierenhaar en andere allergenen.
  € 1.63
 • Antivert is een medicijn dat wordt gebruikt om misselijkheid, duizeligheid en braken te behandelen die worden veroorzaakt door bewegingsziekte. Het actieve ingrediënt in Antivert is meclizine, een antihistaminicum dat werkt door de effecten van histamine in het lichaam te blokkeren.
  € 1.81
 • Aristocort is een medicijn dat wordt gebruikt om ontstekingen te verminderen en jeuk te verlichten. Het bevat het actieve ingrediënt triamcinolon en wordt meestal gebruikt om huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en dermatitis te behandelen. Het is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder crème, zalf en lotion.
  € 1.72
 • Astelin is een medicijn dat wordt gebruikt om allergische symptomen zoals niezen, jeukende neus, verstopte neus en loopneus te behandelen. Het actieve ingrediënt in Astelin is azelastine, dat werkt door het blokkeren van histamine-receptoren in het lichaam. Dit vermindert de symptomen van allergieën en helpt de neusademhaling te verbeteren. Astelin wordt meestal toegediend als neusspray en is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 60.85
 • Atarax is een medicijn dat wordt gebruikt om angst, spanningen en allergische reacties te behandelen. Het werkt door de activiteit van histamine in het lichaam te verminderen, wat helpt om symptomen zoals jeuk, huiduitslag en loopneus te verminderen. Het kan ook worden voorgeschreven als een slaapmiddel vanwege de kalmerende effecten. Atarax is verkrijgbaar in tabletvorm en wordt meestal ingenomen voor het slapengaan.
  € 0.74
 • Bepreve is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van allergische conjunctivitis. Het bevat het actieve ingrediënt bepotastine besilaat en werkt door het verminderen van de ontsteking en jeuk in de ogen. Het wordt meestal gebruikt als oogdruppels en is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 53.62
 • Clarinex is een medicijn dat wordt gebruikt om allergieën te behandelen. Het actieve ingrediënt is desloratadine, dat de werking van histamine in het lichaam blokkeert om symptomen van allergieën te verminderen, zoals niezen, jeukende ogen en loopneus. Het kan worden voorgeschreven voor seizoensgebonden allergieën, zoals hooikoorts, of niet-seizoensgebonden allergieën, zoals allergieën voor huisstofmijt of huisdieren. Clarinex is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 2.05
 • Claritin is een medicijn dat gebruikt wordt om allergische reacties te behandelen. Het actieve ingrediënt is loratadine, dat helpt bij het verminderen van de symptomen van allergieën zoals niezen, jeukende ogen, loopneus en huiduitslag. Claritin wordt meestal één keer per dag ingenomen en is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder tabletten, siroop en kauwtabletten. Het is verkrijgbaar zonder recept bij de apotheek.
  € 1.89
 • Cortaid is een medicijn dat hydrocortison bevat, een corticosteroïd hormoon. Het wordt gebruikt om ontstekingen en jeuk te verminderen bij huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en insectenbeten.
  € 27.11
 • Cutivate 0.05% Cream with Fluticasone as an active compound, belongs to a group of medicines called steroids. It is used to treat various skin conditions such as dermatitis, eczema, and allergies. It works by reducing swelling, redness, and itchiness of the skin and prevents further irritation.
  € 44.68
 • Danocrine is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van endometriose, een aandoening waarbij het weefsel dat normaal de binnenkant van de baarmoeder bedekt, zich buiten de baarmoeder bevindt en pijn en ongemak veroorzaakt. Het actieve ingrediënt in Danocrine is danazol, dat de productie van bepaalde hormonen in het lichaam vermindert en zo de symptomen van endometriose vermindert.
  € 2.24
 • Dexone is een medicijn dat wordt gebruikt om ontstekingen te verminderen en het immuunsysteem te onderdrukken. Het actieve ingrediënt is dexamethason en het wordt vaak voorgeschreven voor aandoeningen zoals artritis, astma, lupus en bepaalde huidproblemen.
  € 1.03
 • Dymista is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van seizoensgebonden allergische rhinitis bij volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Het bevat een combinatie van azelastinehydrochloride en fluticasonpropionaat en wordt toegediend als neusspray. Het vermindert de symptomen van allergieën zoals niezen, loopneus, jeukende neus en verstopte neus.
  € 57.24
 • Elocon is een medicijn dat wordt gebruikt om ontstekingen en jeuk van de huid te verminderen. Het bevat het actieve ingrediënt mometasonfuroaat en wordt meestal voorgeschreven voor aandoeningen zoals eczeem, psoriasis en dermatitis. Het wordt meestal aangebracht als een crème of zalf op de aangetaste huid.
  € 24.60
 • Flonase is een medicijn dat wordt gebruikt om allergische symptomen in de neus te behandelen, zoals niezen, jeukende neus, verstopte neus en loopneus. Het bevat fluticasonpropionaat, een corticosteroïde die ontstekingen vermindert en de symptomen van allergie verlicht. Flonase wordt toegediend als een neusspray en is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 48.20
 • Ilaxten is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van allergische aandoeningen zoals hooikoorts en netelroos. Het actieve bestanddeel is desloratadine, dat werkt door de werking van histamine te blokkeren, een stof die betrokken is bij allergische reacties. Ilaxten verlicht symptomen zoals jeuk, niezen, loopneus en huiduitslag. Het wordt meestal eenmaal daags ingenomen en is verkrijgbaar in de vorm van tabletten en siroop.
  € 1.61
 • Patanol is een oogdruppel die gebruikt wordt om de symptomen van allergische conjunctivitis te verminderen, zoals jeukende, rode en waterige ogen. Het actieve bestanddeel in Patanol is olopatadine, dat werkt door de vrijgave van histamine te blokkeren, een stof die verantwoordelijk is voor allergische reacties. Patanol wordt meestal tweemaal daags in het aangedane oog gedruppeld.
  € 37.15
 • Periactin is een medicijn dat wordt gebruikt om allergische reacties te behandelen. Het bevat cyproheptadine, een antihistaminicum dat de effecten van histamine (een stof die vrijkomt bij een allergische reactie) in het lichaam blokkeert. Het wordt ook gebruikt om de eetlust te stimuleren bij mensen met een verminderde eetlust of anorexia nervosa.
  € 1.44
 • Phenergan is een medicijn dat wordt gebruikt om allergieën te behandelen, misselijkheid en braken te verminderen en slapeloosheid te behandelen. Het bevat de werkzame stof promethazine en werkt door de effecten van histamine in het lichaam te blokkeren. Het kan worden ingenomen als tablet, siroop of zetpil.
  € 0.82
 • Phenergan-Siroop is een medicijn dat wordt gebruikt om allergische reacties te behandelen en om misselijkheid en braken te verminderen. Het bevat promethazine, een antihistaminicum dat de werking van histamine in het lichaam vermindert. Het wordt meestal oraal ingenomen en kan slaperigheid veroorzaken als bijwerking.
  € 18.07
 • Rhinocort is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van allergische rhinitis. Het bevat budesonide, een corticosteroïde die ontstekingen in de neus vermindert en symptomen zoals een verstopte neus, niezen en jeuk verlicht.
  € 54.22
 • Singulair is een medicijn dat wordt gebruikt om astma en allergische rhinitis (hooikoorts) te behandelen. Het wordt ook gebruikt om de symptomen van inspanningsgeïnduceerd astma te voorkomen. Singulair werkt door het verlagen van ontstekingen in de luchtwegen en het verminderen van de hoeveelheid slijm die wordt geproduceerd. Het wordt meestal eenmaal per dag ingenomen in de vorm van een tablet.
  € 1.77
 • Xyzal is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van allergische reacties zoals hooikoorts, netelroos en jeukende huid. Het werkzame bestanddeel in Xyzal is levocetirizine dihydrochloride, een antihistaminicum dat de symptomen van allergieën vermindert door de werking van histamine in het lichaam te blokkeren. Het is verkrijgbaar in tabletvorm en alleen op recept verkrijgbaar.
  € 0.90
 • Zyrtec is een medicijn dat wordt gebruikt om allergische reacties te behandelen. Het actieve ingrediënt is cetirizine dihydrochloride, dat de effecten van histamine in het lichaam blokkeert en zo de symptomen van allergieën, zoals niezen, jeukende ogen en loopneus, vermindert. Het wordt vaak voorgeschreven voor hooikoorts, maar kan ook worden gebruikt voor andere allergieën zoals huisstofmijtallergie en dierenallergieën. Zyrtec is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder tabletten, siroop en smelttabletten. Het is verkrijgbaar zonder recept bij de apotheek.
  € 0.76

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.