• Acticin is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van schurft, een huidaandoening die wordt veroorzaakt door mijten. Het actieve ingrediënt in Acticin is permethrin, een insecticide dat de mijten doodt en de symptomen van schurft verlicht. Het wordt meestal aangebracht als een crème op de aangetaste delen van de huid.
  € 22.59
 • Albenza is een medicijn dat wordt gebruikt om verschillende soorten worminfecties te behandelen, zoals lintwormen en rondwormen. Het werkzame bestanddeel in Albenza is albendazol, dat de groei en vermenigvuldiging van de wormen remt, waardoor ze uiteindelijk sterven. Het wordt meestal oraal ingenomen en kan bijwerkingen veroorzaken, zoals misselijkheid, duizeligheid en hoofdpijn.
  € 1.09
 • Chloroquine is een medicijn dat gebruikt wordt voor de behandeling en preventie van malaria. Het kan ook gebruikt worden voor de behandeling van bepaalde auto-immuunziekten, zoals lupus en reumatoïde artritis. Chloroquine werkt door de groei van de parasieten die malaria veroorzaken te stoppen en het immuunsysteem te onderdrukken bij auto-immuunziekten. Het wordt meestal oraal ingenomen in de vorm van tabletten.
  € 1.25
 • Dicaris is een medicijn dat wordt gebruikt om bepaalde worminfecties en auto-immuunziekten te behandelen. Het werkzame bestanddeel is levamisol, dat het immuunsysteem versterkt en de groei van wormen remt. Het wordt meestal oraal ingenomen en kan bijwerkingen hebben zoals misselijkheid, duizeligheid en hoofdpijn.
  € 6.68
 • Dicaris-Children is een medicijn dat wordt gebruikt om worminfecties bij kinderen te behandelen. Het werkzame bestanddeel is levamisol, dat de spierfunctie van de wormen verstoort en ze zo doodt. Het wordt meestal gebruikt bij de behandeling van aarsmaden, spoelwormen en mijnwormen. Het medicijn wordt meestal eenmaal per dag ingenomen en de dosering is afhankelijk van de leeftijd en het gewicht van het kind. Het is belangrijk om de instructies van de arts op te volgen en het medicijn volledig in te nemen om de infectie effectief te bestrijden.
  € 4.02
 • Eurax is een medicijn dat wordt gebruikt om jeuk en huidirritatie te behandelen. Het bevat de werkzame stof crotamiton, die werkt door de jeuk te verminderen en de huid te kalmeren. Het kan worden gebruikt bij verschillende huidaandoeningen, zoals eczeem, schurft en insectenbeten.
  € 22.29
 • Hydroxychloroquine is een medicijn dat wordt gebruikt om malaria te behandelen en te voorkomen. Het wordt ook gebruikt om auto-immuunziekten zoals lupus en reumatoïde artritis te behandelen. Hydroxychloroquine werkt door de groei van parasieten te stoppen en het immuunsysteem te onderdrukken. Het kan echter bijwerkingen veroorzaken, zoals misselijkheid, diarree en huiduitslag.
  € 1.36
 • Lariam is een medicijn dat wordt gebruikt voor de preventie en behandeling van malaria. Het werkzame bestanddeel is mefloquine, dat de groei van de malariaparasiet remt. Lariam wordt meestal eenmaal per week ingenomen en kan bijwerkingen veroorzaken, zoals duizeligheid, misselijkheid en slaapproblemen. Het is belangrijk om het medicijn op de juiste manier in te nemen en de instructies van de arts op te volgen om de beste bescherming tegen malaria te bieden.
  € 16.89
 • Mebendazol is een geneesmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van worminfecties, zoals aarsmaden, spoelwormen en lintwormen. Het werkt door de groei en voortplanting van de wormen te remmen, waardoor ze uiteindelijk afsterven. Het wordt meestal oraal ingenomen en kan bijwerkingen hebben zoals misselijkheid, buikpijn en diarree.
  € 1.55
 • Melatonine is een hormoon dat van nature in het lichaam wordt geproduceerd en helpt bij het reguleren van de slaap-waakcyclus. Het is ook beschikbaar als medicijn en wordt gebruikt om slaapproblemen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Melatonine wordt meestal ingenomen als een pil ongeveer 30 minuten voor het slapengaan. Het is belangrijk om de dosering en timing van melatonine correct te volgen om de beste resultaten te behalen en eventuele bijwerkingen te minimaliseren.
  € 0.82
 • Stromectol is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van bepaalde parasitaire infecties, zoals schurft en river blindness. Het werkzame bestanddeel is ivermectine, dat de groei en verspreiding van parasieten in het lichaam remt. Het wordt meestal oraal ingenomen en kan bijwerkingen veroorzaken zoals duizeligheid, misselijkheid en diarree. Het is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 3.10
 • Vibramycin is een antibioticum dat wordt gebruikt om bacteriële infecties te behandelen. Het actieve ingrediënt is doxycycline en het wordt vaak voorgeschreven voor infecties van de luchtwegen, urinewegen en geslachtsorganen, evenals voor de behandeling van acne en rosacea. Het wordt ook gebruikt om malaria te voorkomen en te behandelen. Vibramycin is verkrijgbaar in tabletvorm en als injectie.
  € 0.90

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.