• Ventolin-Inhaler is een medicijn dat wordt gebruikt om de symptomen van astma en andere ademhalingsproblemen te behandelen. Het bevat de werkzame stof salbutamol, die de spieren in de luchtwegen ontspant en zo de luchtstroom verbetert. Het wordt geleverd in de vorm van een inhalator die de patiënt kan gebruiken om het medicijn rechtstreeks in de longen te brengen.
  € 40.67
 • Advair-Rotahaler is een medicijn dat wordt gebruikt om de symptomen van astma en chronische obstructieve longziekte (COPD) te behandelen. Het bevat twee actieve ingrediënten: fluticasonpropionaat, een corticosteroïd dat ontstekingen in de longen vermindert, en salmeterol, een langwerkende bronchodilator die de luchtwegen opent en de ademhaling vergemakkelijkt. Het wordt toegediend via een inhalator genaamd de Rotahaler.
  € 1.20
 • Advair-Diskus is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van astma en chronische obstructieve longziekte (COPD). Het bevat een combinatie van fluticason en salmeterol, die samenwerken om de ontsteking in de luchtwegen te verminderen en de ademhaling te vergemakkelijken. Het wordt geleverd in de vorm van een inhalator die poeder afgeeft.
  € 98.41
 • Budecort is een medicijn dat wordt gebruikt om ontstekingen in de luchtwegen te verminderen bij patiënten met astma en chronische obstructieve longziekte (COPD). Het bevat het actieve ingrediënt budesonide en wordt meestal toegediend via een inhalator.
  € 80.13
 • Clenbuterol is een medicijn dat wordt gebruikt om de luchtwegen te openen en de ademhaling te vergemakkelijken bij patiënten met ademhalingsproblemen zoals astma. Het wordt ook gebruikt als een stimulerend middel voor gewichtsverlies en spieropbouw bij bodybuilders en atleten, maar het is niet goedgekeurd voor menselijk gebruik in België en kan ernstige bijwerkingen hebben.
  € 2.71
 • Dulera is een medicijn dat wordt gebruikt om astma te behandelen. Het bevat de werkzame stoffen mometasonfuroaat en formoterolfumaraatdihydraat, die de ontsteking in de luchtwegen verminderen en de ademhaling vergemakkelijken. Het wordt geleverd als een inhalator en moet volgens de voorschriften van een arts worden gebruikt.
  € 88.87
 • Proair is een medicijn dat wordt gebruikt om de symptomen van astma en andere ademhalingsproblemen te behandelen. Het bevat de werkzame stof albuterol, die de luchtwegen opent en de ademhaling vergemakkelijkt. Het wordt meestal geleverd als een inhalator en kan worden gebruikt om zowel acute als chronische symptomen te behandelen.
  € 40.67
 • Pulmicort is een medicijn dat wordt gebruikt om ontsteking en zwelling in de luchtwegen te verminderen bij mensen met astma. Het bevat budesonide, een corticosteroïd dat de ontstekingsreactie in de longen vermindert en helpt bij het voorkomen van astma-aanvallen. Het wordt meestal geïnhaleerd via een inhalator.
  € 28.62
 • Singulair is een medicijn dat wordt gebruikt om astma en allergische rhinitis (hooikoorts) te behandelen. Het wordt ook gebruikt om de symptomen van inspanningsgeïnduceerd astma te voorkomen. Singulair werkt door het verlagen van ontstekingen in de luchtwegen en het verminderen van de hoeveelheid slijm die wordt geproduceerd. Het wordt meestal eenmaal per dag ingenomen in de vorm van een tablet.
  € 1.77
 • Symbicort is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van astma en chronisch obstructieve longziekte (COPD). Het bevat de werkzame stoffen budesonide en formoterol, die samen de ontsteking in de luchtwegen verminderen en de luchtwegen verwijden, waardoor de ademhaling wordt vergemakkelijkt.
  € 64.26
 • Ventolin is een medicijn dat wordt gebruikt om de symptomen van astma en andere luchtwegaandoeningen te behandelen. Het bevat de werkzame stof salbutamol, die de luchtwegen ontspant en de ademhaling vergemakkelijkt. Het wordt meestal geleverd in de vorm van een inhalator en wordt vaak gebruikt als een snelle verlichting van symptomen tijdens een astma-aanval.
  € 0.90

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.