• Ventolin-Inhaler is een medicijn dat wordt gebruikt om de symptomen van astma en andere ademhalingsproblemen te behandelen. Het bevat de werkzame stof salbutamol, die de spieren in de luchtwegen ontspant en zo de luchtstroom verbetert. Het wordt geleverd in de vorm van een inhalator die de patiënt kan gebruiken om het medicijn rechtstreeks in de longen te brengen.
  € 40.67
 • Advair-Diskus is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van astma en chronische obstructieve longziekte (COPD). Het bevat een combinatie van fluticason en salmeterol, die samenwerken om de ontsteking in de luchtwegen te verminderen en de ademhaling te vergemakkelijken. Het wordt geleverd in de vorm van een inhalator die poeder afgeeft.
  € 98.41
 • Bro-Zedex-Siroop is een medicijn dat wordt gebruikt om hoest en slijm te behandelen. Het bevat de werkzame stoffen bromhexine, guaifenesine en terbutaline. Bromhexine helpt bij het losmaken van slijm in de luchtwegen, guaifenesine helpt bij het verdunnen van slijm en terbutaline helpt bij het ontspannen van de spieren in de luchtwegen, waardoor het ademen gemakkelijker wordt. Het wordt vaak voorgeschreven bij aandoeningen zoals bronchitis, astma en longontsteking.
  € 44.58
 • Bromhexine is een medicijn dat wordt gebruikt om slijm te verminderen en hoest te verlichten. Het werkt door het losmaken van slijm in de luchtwegen, waardoor het gemakkelijker kan worden opgehoest. Het wordt vaak gebruikt bij luchtwegaandoeningen zoals bronchitis en longontsteking.
  € 1.07
 • Cheerio-Fluoride is een medicijn dat fluoride bevat en wordt gebruikt om tandbederf te voorkomen.
  € 36.15
 • Esbriet is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van idiopathische pulmonale fibrose (IPF), een zeldzame en progressieve longaandoening. Het werkzame bestanddeel in Esbriet is pirfenidon, dat ontstekingsremmende en antifibrotische eigenschappen heeft. Esbriet vertraagt de afname van de longfunctie en vermindert de progressie van de ziekte.
  € 3.05
 • Fabispray is een medicijn dat wordt gebruikt om ontstekingen in de luchtwegen te verminderen bij patiënten met astma of chronische obstructieve longziekte (COPD). Het bevat het actieve ingrediënt formoterolfumaraatdihydraat, dat behoort tot de groep van langwerkende luchtwegverwijders. Het wordt toegediend via een inhalator en kan helpen om de ademhaling te vergemakkelijken en de symptomen van kortademigheid en hoesten te verminderen.
  € 125.78
 • Ilosone is een antibioticum dat erytromycine bevat. Het wordt gebruikt om verschillende bacteriële infecties te behandelen, waaronder luchtweginfecties, huidinfecties en seksueel overdraagbare aandoeningen. Het werkt door de groei van bacteriën te remmen en hun verspreiding in het lichaam te stoppen.
  € 1.17
 • Melatonine is een hormoon dat van nature in het lichaam wordt geproduceerd en helpt bij het reguleren van de slaap-waakcyclus. Het is ook beschikbaar als medicijn en wordt gebruikt om slaapproblemen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Melatonine wordt meestal ingenomen als een pil ongeveer 30 minuten voor het slapengaan. Het is belangrijk om de dosering en timing van melatonine correct te volgen om de beste resultaten te behalen en eventuele bijwerkingen te minimaliseren.
  € 0.82
 • Myambutol is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van tuberculose. Het werkzame bestanddeel is ethambutol, dat de groei van de bacteriën remt en zo de verspreiding van de ziekte vermindert. Het wordt vaak gecombineerd met andere medicijnen om een effectieve behandeling te bieden. Belangrijke bijwerkingen zijn onder meer problemen met het gezichtsvermogen en gastro-intestinale klachten.
  € 1.33
 • Ofev is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van idiopathische pulmonale fibrose (IPF), een aandoening waarbij littekenweefsel zich vormt in de longen en de ademhaling belemmert. Het actieve ingrediënt in Ofev is nintedanib, dat werkt door de groei van cellen die betrokken zijn bij de vorming van littekenweefsel te remmen.
  € 8.45
 • Opsumit is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van pulmonale arteriële hypertensie (PAH). Het actieve bestanddeel in Opsumit is macitentan, dat de bloedvaten in de longen ontspant en de bloeddruk verlaagt. Het kan helpen om symptomen zoals kortademigheid en vermoeidheid te verminderen en de algehele kwaliteit van leven van patiënten met PAH te verbeteren.
  € 19.58
 • Proair is een medicijn dat wordt gebruikt om de symptomen van astma en andere ademhalingsproblemen te behandelen. Het bevat de werkzame stof albuterol, die de luchtwegen opent en de ademhaling vergemakkelijkt. Het wordt meestal geleverd als een inhalator en kan worden gebruikt om zowel acute als chronische symptomen te behandelen.
  € 40.67
 • Rifadin is een geneesmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van tuberculose en andere infecties veroorzaakt door bacteriën. Het werkzame bestanddeel van Rifadin is rifampicine, dat de groei van bacteriën remt en hun verspreiding in het lichaam voorkomt. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met andere antibiotica voor een effectieve behandeling.
  € 0.90
 • Seromycin is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van tuberculose. Het werkzame bestanddeel van Seromycin is cycloserine, dat de groei van de bacteriën die tuberculose veroorzaken remt. Het wordt meestal voorgeschreven in combinatie met andere tuberculosemedicijnen. Seromycin kan bijwerkingen hebben, waaronder misselijkheid, duizeligheid en hoofdpijn. Het is belangrijk om de aanwijzingen van de arts op te volgen bij het gebruik van dit medicijn.
  € 8.86
 • Spiriva is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van chronische obstructieve longziekte (COPD). Het bevat de werkzame stof tiotropiumbromide en wordt geleverd in de vorm van een inhalator. Spiriva werkt door het ontspannen van de spieren in de luchtwegen, waardoor de luchtstroom verbetert en de symptomen van COPD verminderen. Het wordt meestal eenmaal daags gebruikt.
  € 79.33
 • Tessalon is een medicijn dat wordt gebruikt om hoest te behandelen. Het actieve ingrediënt in Tessalon is benzonatate, dat werkt door het verdoven van de keel en de luchtwegen, waardoor de hoestreflex wordt verminderd. Het wordt voorgeschreven om droge hoest te verlichten en kan worden gebruikt bij volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar oud.
  € 1.44
 • Trecator-Sc is een medicijn dat wordt gebruikt om tuberculose te behandelen. Het actieve ingrediënt is ethionamide, dat de groei van de tuberculosebacterie remt. Het wordt meestal gebruikt in combinatie met andere medicijnen om de effectiviteit van de behandeling te verhogen.
  € 2.68
 • Ventolin is een medicijn dat wordt gebruikt om de symptomen van astma en andere luchtwegaandoeningen te behandelen. Het bevat de werkzame stof salbutamol, die de luchtwegen ontspant en de ademhaling vergemakkelijkt. Het wordt meestal geleverd in de vorm van een inhalator en wordt vaak gebruikt als een snelle verlichting van symptomen tijdens een astma-aanval.
  € 0.90
 • Wellbutrin-Sr is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van depressie en seizoensgebonden affectieve stoornis (SAD). Het bevat het actieve ingrediënt bupropion en werkt door het verhogen van de niveaus van dopamine en noradrenaline in de hersenen. Het wordt vaak voorgeschreven als een alternatief voor andere antidepressiva die serotonine beïnvloeden.
  € 1.44

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.