• Topamax is een medicijn dat wordt gebruikt om epileptische aanvallen te voorkomen en te behandelen. Het kan ook worden voorgeschreven voor de preventie van migraine. Topamax werkt door de activiteit van bepaalde chemische stoffen in de hersenen te verminderen. Het kan bijwerkingen hebben zoals slaperigheid, duizeligheid, vermoeidheid en gewichtsverlies. Het is belangrijk om de dosering en instructies van uw arts te volgen bij het gebruik van Topamax.
  € 1.48
 • Advil-Dual-Action is een medicijn dat gebruikt wordt bij pijn en koorts. Het bevat twee werkzame stoffen, ibuprofen en paracetamol, die samen zorgen voor een krachtige pijnverlichting. Het is verkrijgbaar in de vorm van tabletten en kan zonder recept worden gekocht bij de apotheek.
  € 1.36
 • Depakote is een medicijn dat wordt gebruikt om epilepsie te behandelen en om manische episodes bij patiënten met bipolaire stoornis te voorkomen. Het actieve ingrediënt in Depakote is valproïnezuur, dat de overmatige activiteit van bepaalde chemische stoffen in de hersenen vermindert. Het wordt meestal ingenomen als tablet of capsule en kan bijwerkingen veroorzaken, waaronder maagklachten, vermoeidheid en haaruitval. Het is belangrijk om de instructies van uw arts zorgvuldig op te volgen bij het gebruik van Depakote.
  € 1.11
 • Imitrex is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van migraine. Het bevat de werkzame stof sumatriptan, die de bloedvaten in de hersenen vernauwt en zo de symptomen van migraine vermindert. Het wordt meestal toegediend als een injectie, neusspray of tablet. Het is belangrijk om de doseringsinstructies van uw arts op te volgen en eventuele bijwerkingen te melden.
  € 8.94
 • Inderal is een medicijn dat wordt gebruikt om hoge bloeddruk, angina pectoris (pijn op de borst), hartritmestoornissen en tremoren te behandelen. Het werkzame bestanddeel van Inderal is propranolol, een bètablokker die de effecten van adrenaline in het lichaam blokkeert. Dit helpt de bloeddruk te verlagen en de hartslag te vertragen, waardoor het hart minder zuurstof nodig heeft en de symptomen van angina pectoris verminderen. Inderal kan ook worden voorgeschreven voor de behandeling van migraine, sociale fobie en bepaalde vormen van epilepsie.
  € 0.90
 • Inderal-La is een medicijn dat wordt gebruikt om hoge bloeddruk, angina pectoris (pijn op de borst), hartritmestoornissen en migraine te behandelen. Het actieve ingrediënt in Inderal-La is propranolol, een bètablokker die de werking van adrenaline in het lichaam vermindert. Dit leidt tot een verlaging van de hartslag en de bloeddruk, waardoor de symptomen van deze aandoeningen worden verminderd. Inderal-La wordt meestal eenmaal per dag ingenomen en is verkrijgbaar in capsulevorm.
  € 1.44
 • Maxalt is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van migraine. Het bevat de werkzame stof rizatriptan en werkt door het vernauwen van de bloedvaten in de hersenen, waardoor de pijn en andere symptomen van migraine verminderen. Het wordt oraal ingenomen als een tablet of smelttablet en moet worden ingenomen zodra de migraine begint. Het is niet bedoeld voor de preventie van migraine.
  € 8.98
 • Melatonine is een hormoon dat van nature in het lichaam wordt geproduceerd en helpt bij het reguleren van de slaap-waakcyclus. Het is ook beschikbaar als medicijn en wordt gebruikt om slaapproblemen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Melatonine wordt meestal ingenomen als een pil ongeveer 30 minuten voor het slapengaan. Het is belangrijk om de dosering en timing van melatonine correct te volgen om de beste resultaten te behalen en eventuele bijwerkingen te minimaliseren.
  € 0.82
 • Sibelium is een medicijn dat wordt gebruikt voor de preventie van migraine. Het werkzame bestanddeel van Sibelium is flunarizine, dat de bloedvaten in de hersenen ontspant en zo de frequentie en intensiteit van migraineaanvallen vermindert. Het wordt meestal voorgeschreven in een dosis van 5 mg per dag.
  € 1.61
 • Zomig is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van migraine. Het bevat de werkzame stof zolmitriptan, die de bloedvaten in de hersenen vernauwt en zo de symptomen van migraine vermindert. Het wordt meestal ingenomen als een tablet of als een neusspray.
  € 71.10

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.