• Acular is een medicijn dat wordt gebruikt om ontstekingen en pijn te verminderen na oogchirurgie of bij oogallergieën. Het actieve ingrediënt is ketorolac tromethamine, een niet-steroïde ontstekingsremmer (NSAID). Het wordt meestal gebruikt als oogdruppels en werkt door de productie van prostaglandinen te remmen, waardoor ontsteking en pijn worden verminderd.
  € 29.62
 • Arava is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van reumatoïde artritis. Het werkzame bestanddeel is leflunomide, dat ontstekingen in de gewrichten vermindert en de progressie van de ziekte vertraagt. Arava wordt meestal ingenomen als een tablet, en kan bijwerkingen veroorzaken zoals misselijkheid, diarree en vermoeidheid. Het is belangrijk om regelmatig bloedonderzoek te ondergaan tijdens het gebruik van Arava om de leverfunctie en bloedcellen te controleren.
  € 2.75
 • Arcoxia is een medicijn dat behoort tot de groep van niet-steroïde ontstekingsremmers (NSAID's). Het wordt gebruikt voor de behandeling van pijn en ontsteking bij aandoeningen zoals artrose, reumatoïde artritis en jicht. Arcoxia vermindert de pijn en ontsteking door de productie van prostaglandinen te remmen, die verantwoordelijk zijn voor deze symptomen. Het is alleen op recept verkrijgbaar en mag alleen worden ingenomen onder begeleiding van een arts.
  € 1.97
 • Aristocort is een medicijn dat wordt gebruikt om ontstekingen te verminderen en jeuk te verlichten. Het bevat het actieve ingrediënt triamcinolon en wordt meestal gebruikt om huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en dermatitis te behandelen. Het is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder crème, zalf en lotion.
  € 1.72
 • Asacol is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van ontstekingsziekten van de darmen, zoals colitis ulcerosa en de ziekte van Crohn. Het werkzame bestanddeel van Asacol is mesalazine, dat ontstekingsremmende eigenschappen heeft en de symptomen van deze aandoeningen kan verminderen. Asacol wordt meestal ingenomen in de vorm van tabletten die in de darmen oplossen om daar hun werk te doen.
  € 1.44
 • Azulfidine is een medicijn dat sulfasalazine bevat en wordt gebruikt om ontstekingsziekten zoals reumatoïde artritis en colitis ulcerosa te behandelen. Het werkt door de ontsteking te verminderen en het immuunsysteem te onderdrukken.
  € 1.27
 • Budecort is een medicijn dat wordt gebruikt om ontstekingen in de luchtwegen te verminderen bij patiënten met astma en chronische obstructieve longziekte (COPD). Het bevat het actieve ingrediënt budesonide en wordt meestal toegediend via een inhalator.
  € 80.13
 • Canasa is een medicijn dat wordt gebruikt om ontsteking van de dikke darm te behandelen. Het bevat het actieve ingrediënt mesalazine, dat ontstekingen remt en de symptomen van colitis ulcerosa vermindert. Canasa wordt rectaal toegediend in de vorm van zetpillen en kan helpen bij het verminderen van diarree, buikpijn en rectale bloedingen.
  € 3.61
 • Celebrex is een medicijn dat behoort tot de klasse van niet-steroïde ontstekingsremmende geneesmiddelen (NSAID's). Het wordt gebruikt om pijn en ontsteking te verminderen bij aandoeningen zoals artritis, reumatoïde artritis en menstruatiekrampen. Celebrex werkt door het blokkeren van de productie van prostaglandinen, die verantwoordelijk zijn voor pijn en ontsteking in het lichaam.
  € 1.38
 • Colcrys is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van jicht. Het bevat colchicine als werkzame stof en werkt door de ontsteking en pijn te verminderen die gepaard gaan met jichtaanvallen. Het wordt meestal voorgeschreven in tabletvorm en moet worden ingenomen volgens de aanwijzingen van de arts.
  € 0.99
 • Cortaid is een medicijn dat hydrocortison bevat, een corticosteroïd hormoon. Het wordt gebruikt om ontstekingen en jeuk te verminderen bij huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en insectenbeten.
  € 27.11
 • Daliresp is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van ernstige chronische obstructieve longziekte (COPD). Het werkzame bestanddeel in Daliresp is roflumilast, dat ontstekingen in de longen vermindert en de luchtwegen opent, waardoor het gemakkelijker wordt om te ademen. Het wordt meestal voorgeschreven als een pil en moet dagelijks worden ingenomen zoals voorgeschreven door een arts.
  € 2.39
 • Dexone is een medicijn dat wordt gebruikt om ontstekingen te verminderen en het immuunsysteem te onderdrukken. Het actieve ingrediënt is dexamethason en het wordt vaak voorgeschreven voor aandoeningen zoals artritis, astma, lupus en bepaalde huidproblemen.
  € 1.03
 • Diprolene is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van ontstekingsaandoeningen van de huid, zoals psoriasis en eczeem. Het bevat het actieve ingrediënt betamethasondipropionaat, dat een krachtig ontstekingsremmend effect heeft. Diprolene wordt meestal gebruikt als een crème of zalf en moet worden aangebracht op de aangetaste huidgebieden. Het is alleen op recept verkrijgbaar en moet worden gebruikt onder toezicht van een arts.
  € 17.00
 • Emflaza is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van Duchenne spierdystrofie bij patiënten van 5 jaar en ouder. Het bevat het actieve ingrediënt deflazacort en werkt door ontstekingen te verminderen en de spierkracht te verbeteren. Het wordt meestal ingenomen als een tablet en moet worden voorgeschreven door een arts.
  € 1.32
 • Entocort-Ec is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa. Het bevat budesonide, een corticosteroïd dat ontstekingen in de darmen vermindert en de symptomen van deze aandoeningen verlicht. Het wordt vaak voorgeschreven aan patiënten die niet goed reageren op andere behandelingen of die een langdurige onderhoudstherapie nodig hebben.
  € 2.63
 • Estrace is een medicijn dat estradiol bevat, een vrouwelijk hormoon dat wordt gebruikt om symptomen van de menopauze te verminderen, zoals opvliegers, vaginale droogheid en stemmingswisselingen. Het kan ook worden gebruikt bij vrouwen die een oestrogeentekort hebben. Estrace wordt meestal ingenomen in de vorm van tabletten die oraal worden ingenomen of in de vorm van een crème die lokaal op de huid wordt aangebracht.
  € 1.85
 • Fastum-Gel is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van ontstekingen en pijn in de gewrichten en spieren. Het bevat de werkzame stof ketoprofen, die ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen heeft. Het wordt aangebracht op de huid en geabsorbeerd in de onderliggende weefsels om de symptomen te verminderen.
  € 27.11
 • Feldene is een ontstekingsremmend geneesmiddel dat behoort tot de groep van niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's). Het werkzame bestanddeel is piroxicam en het wordt gebruikt voor de behandeling van pijn en ontsteking bij verschillende aandoeningen, zoals reumatoïde artritis, osteoartritis en andere musculoskeletale aandoeningen. Het kan ook worden gebruikt voor de behandeling van pijnlijke menstruatiekrampen en postoperatieve pijn. Feldene is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 1.26
 • Flarex is een medicijn dat wordt gebruikt om ontstekingen en zwellingen in het oog te verminderen. Het bevat de werkzame stof fluorometholon en behoort tot de groep van corticosteroïden. Het wordt voornamelijk voorgeschreven bij oogontstekingen zoals conjunctivitis, iritis en uveïtis. Het wordt meestal als oogdruppels toegediend en kan bijwerkingen hebben zoals wazig zicht, branderigheid en jeuk aan de ogen. Het is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 35.54
 • Florinef is een medicijn dat wordt gebruikt om de hoeveelheid zout en water in het lichaam te reguleren bij patiënten met bijnierinsufficiëntie. Het bevat het actieve ingrediënt fludrocortisonacetaat en werkt door de nieren te stimuleren om meer natrium vast te houden en meer kalium uit te scheiden. Dit helpt om de bloeddruk te verhogen en de symptomen van bijnierinsufficiëntie te verminderen.
  € 1.97
 • Fusiderm-B is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van huidinfecties zoals impetigo, folliculitis en geïnfecteerde eczeem. Het bevat fusidinezuur en betamethason, die samenwerken om de ontsteking te verminderen en de infectie te bestrijden. Het wordt meestal aangebracht als een crème of zalf op de aangetaste huid.
  € 18.07
 • Ilosone is een antibioticum dat erytromycine bevat. Het wordt gebruikt om verschillende bacteriële infecties te behandelen, waaronder luchtweginfecties, huidinfecties en seksueel overdraagbare aandoeningen. Het werkt door de groei van bacteriën te remmen en hun verspreiding in het lichaam te stoppen.
  € 1.17
 • Indocin is een medicijn dat wordt gebruikt om ontstekingen te verminderen en pijn te verlichten. Het behoort tot de groep van niet-steroïde ontstekingsremmers (NSAID's) en bevat het actieve ingrediënt indometacine. Het wordt vaak voorgeschreven voor aandoeningen zoals artritis, jicht en menstruatiepijn.
  € 0.90
 • Indocin-Sr is een medicijn dat gebruikt wordt om pijn, ontsteking en koorts te behandelen. Het bevat het actieve ingrediënt indometacine, dat behoort tot de groep van niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's). Het wordt meestal voorgeschreven voor aandoeningen zoals artritis, jicht, menstruatiepijn en hoofdpijn. Indocin-Sr wordt meestal in tabletvorm ingenomen en moet worden voorgeschreven door een arts.
  € 1.93
 • Lodine is een medicijn dat wordt gebruikt om pijn en ontsteking te verminderen. Het behoort tot de groep van niet-steroïde ontstekingsremmende geneesmiddelen (NSAID's) en bevat het actieve ingrediënt etodolac. Het wordt voorgeschreven bij aandoeningen zoals artritis, osteoartritis en andere pijnlijke aandoeningen. Lodine werkt door het verminderen van ontstekingen en het blokkeren van de productie van prostaglandinen, die verantwoordelijk zijn voor pijn en zwelling.
  € 1.31
 • Lotemax is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van ontstekingen en zwellingen in het oog. Het bevat de werkzame stof loteprednol etabonate, die een ontstekingsremmend effect heeft. Het wordt voornamelijk voorgeschreven bij aandoeningen zoals conjunctivitis, keratitis en uveïtis. Het wordt meestal in de vorm van oogdruppels toegediend.
  € 27.11
 • Medrol-Active is een medicijn dat gebruikt wordt om ontstekingen in het lichaam te verminderen. Het bevat de werkzame stof methylprednisolon, een corticosteroïd. Het wordt voorgeschreven bij verschillende aandoeningen, zoals astma, reumatische aandoeningen, huidziekten en allergieën.
  € 1.07
 • Melatonine is een hormoon dat van nature in het lichaam wordt geproduceerd en helpt bij het reguleren van de slaap-waakcyclus. Het is ook beschikbaar als medicijn en wordt gebruikt om slaapproblemen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Melatonine wordt meestal ingenomen als een pil ongeveer 30 minuten voor het slapengaan. Het is belangrijk om de dosering en timing van melatonine correct te volgen om de beste resultaten te behalen en eventuele bijwerkingen te minimaliseren.
  € 0.82
 • Mobic is een medicijn dat wordt gebruikt om pijn en ontsteking te verminderen bij aandoeningen zoals artritis. Het werkzame bestanddeel in Mobic is meloxicam, een niet-steroïde ontstekingsremmer (NSAID). Het wordt meestal voorgeschreven in tabletvorm en moet worden ingenomen zoals voorgeschreven door een arts. Mobic kan bijwerkingen hebben, zoals maagklachten en duizeligheid, dus het is belangrijk om de instructies van de arts op te volgen en eventuele bijwerkingen te melden.
  € 1.15
 • Motrin is een medicijn dat ibuprofen bevat. Het wordt gebruikt om pijn, koorts en ontstekingen te verminderen. Het werkt door het verminderen van de productie van prostaglandinen, die verantwoordelijk zijn voor pijn en ontsteking. Het wordt vaak gebruikt voor de behandeling van hoofdpijn, menstruatiepijn, spierpijn, artritis en tandpijn. Het is verkrijgbaar in verschillende doseringen en vormen, zoals tabletten, capsules en siroop. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en de instructies van uw arts of apotheker op te volgen.
  € 0.90
 • Naprosyn is een medicijn dat behoort tot de groep van niet-steroïde ontstekingsremmers (NSAID's). Het wordt gebruikt om pijn en ontsteking te verminderen bij aandoeningen zoals artritis, spierpijn, rugpijn en menstruatiepijn. Naprosyn werkt door het blokkeren van de productie van prostaglandinen, die verantwoordelijk zijn voor pijn en ontsteking in het lichaam. Het is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder tabletten en capsules.
  € 0.86
 • Orahelp is een medicijn in de vorm van een gel die wordt gebruikt voor de verlichting van pijn en irritatie in de mond en het tandvlees. Het bevat benzocaïne en choline salicylaat als actieve ingrediënten en kan worden gebruikt bij aften, tandvleesontsteking, tandheelkundige procedures en andere mondproblemen. Het wordt aangebracht op de getroffen gebieden met een wattenstaafje of schone vinger.
  € 22.89
 • Orapred (prednisolone) syrup contains prednisolone which is a glucocorticoid. Glucocorticoids are adrenocortical steroids, both naturally occurring and synthetic, which are readily absorbed from the gastrointestinal tract. Prednisolone Syrup is indicated in the following conditions: endocrine, rheumatic, hematologic disorders; allergic and edematous states; collagen, dermatologic, ophthalmic, respiratory, gastrointestinal and neoplastic diseases; tuberculous meningitis with subarachnoid block or impending block used concurrently with appropriate anti-tuberculous chemotherapy.
  € 21.08
 • Orapred-Dispersible is een medicijn dat wordt gebruikt om ontstekingen in het lichaam te verminderen. Het bevat de werkzame stof prednison, die behoort tot de groep van corticosteroïden. Het medicijn is beschikbaar in de vorm van een oplosbare tablet en wordt gebruikt bij verschillende aandoeningen, zoals astma, artritis, lupus en bepaalde huidziekten. Orapred-Dispersible kan bijwerkingen hebben, zoals maagklachten, hoofdpijn en vermoeidheid.
  € 0.82
 • Orapred-Oral-Drops is een medicijn dat wordt gebruikt om ontstekingen in het lichaam te verminderen. Het bevat de werkzame stof prednison en wordt geleverd in de vorm van druppels die via de mond worden ingenomen. Het wordt voornamelijk gebruikt bij kinderen voor de behandeling van astma, allergieën en auto-immuunziekten.
  € 21.08
 • Pentasa is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van ontstekingsziekten van de darmen, zoals de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa. Het actieve bestanddeel in Pentasa is mesalazine, dat ontstekingsremmende eigenschappen heeft en helpt om ontstekingen in de darmen te verminderen. Pentasa wordt meestal ingenomen in de vorm van tabletten of capsules.
  € 1.44
 • Ponstel is een medicijn dat behoort tot de groep van niet-steroïde ontstekingsremmers (NSAID's). Het wordt gebruikt om pijn en ontsteking te verminderen bij aandoeningen zoals menstruatiekrampen, artritis en andere pijnlijke aandoeningen. Het werkzame bestanddeel in Ponstel is mefenaminezuur.
  € 1.33
 • Pred-Forte is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van ontstekingen in het oog. Het bevat de werkzame stof prednisolon, een corticosteroïd dat ontstekingen remt en zwelling vermindert. Het wordt meestal voorgeschreven voor aandoeningen zoals uveïtis, iritis en conjunctivitis. Het wordt toegediend in de vorm van oogdruppels.
  € 16.87
 • Prelone is een medicijn dat behoort tot de groep van corticosteroïden. Het wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende aandoeningen, zoals ontstekingen, allergieën, astma en artritis. Het werkt door het verminderen van ontstekingen en het onderdrukken van het immuunsysteem. Het is verkrijgbaar in de vorm van tabletten en wordt meestal ingenomen met voedsel om maagklachten te voorkomen. Het is belangrijk om de dosering en duur van de behandeling te volgen zoals voorgeschreven door een arts, omdat langdurig gebruik van corticosteroïden bijwerkingen kan veroorzaken.
  € 0.89
 • Qvar is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van astma. Het bevat het actieve ingrediënt beclometason, dat ontstekingen in de luchtwegen vermindert en de ademhaling vergemakkelijkt. Het wordt meestal geleverd in de vorm van een inhalator.
  € 88.57
 • Rhinocort is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van allergische rhinitis. Het bevat budesonide, een corticosteroïde die ontstekingen in de neus vermindert en symptomen zoals een verstopte neus, niezen en jeuk verlicht.
  € 54.22
 • Symbicort is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van astma en chronisch obstructieve longziekte (COPD). Het bevat de werkzame stoffen budesonide en formoterol, die samen de ontsteking in de luchtwegen verminderen en de luchtwegen verwijden, waardoor de ademhaling wordt vergemakkelijkt.
  € 64.26
 • Synalar is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van ontstekingen en jeukende huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en dermatitis. Het bevat het actieve ingrediënt fluocinolonacetonide, een corticosteroïd dat ontstekingen vermindert en de huid kalmeert. Synalar is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder crème, zalf en lotion. Het moet alleen worden gebruikt zoals voorgeschreven door een arts en mag niet worden gebruikt op open wonden of geïnfecteerde huid.
  € 27.11
 • Temovate is een medicijn dat wordt gebruikt om huidaandoeningen te behandelen, zoals eczeem, psoriasis en dermatitis. Het actieve ingrediënt in Temovate is clobetasolpropionaat, een corticosteroïd dat ontstekingen vermindert en jeuk en zwelling verlicht. Het wordt meestal aangebracht op de aangetaste huid in de vorm van een crème, zalf of lotion. Het is belangrijk om de instructies van uw arts op te volgen bij het gebruik van Temovate, omdat het langdurig gebruik van corticosteroïden bijwerkingen kan veroorzaken.
  € 22.59
 • Toradol is een medicijn dat wordt gebruikt om matige tot ernstige pijn te behandelen. Het behoort tot de klasse van niet-steroïde ontstekingsremmende geneesmiddelen (NSAID's) en werkt door het verminderen van ontstekingen en pijn in het lichaam. Toradol wordt meestal voorgeschreven voor kortdurend gebruik, omdat langdurig gebruik kan leiden tot bijwerkingen zoals maagzweren en nierschade. Het is alleen verkrijgbaar op recept van een arts.
  € 1.27
 • Ultravate is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van ontstekingsaandoeningen van de huid, zoals psoriasis en eczeem. Het bevat de werkzame stof halobetasol propionaat, een krachtig corticosteroïd dat ontstekingen en jeuk vermindert. Het wordt meestal aangebracht als een crème of zalf op de aangetaste gebieden van de huid. Het is alleen verkrijgbaar op recept van een arts en moet worden gebruikt volgens de instructies van de arts.
  € 55.73
 • Voltaren is een medicijn dat wordt gebruikt om pijn en ontstekingen te verminderen. Het bevat de werkzame stof diclofenac, die behoort tot de groep van niet-steroïde ontstekingsremmende geneesmiddelen (NSAID's). Voltaren kan worden gebruikt om verschillende aandoeningen te behandelen, waaronder reumatoïde artritis, osteoartritis, spierpijn en menstruatiepijn. Het is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder tabletten, zetpillen, gels en crèmes.
  € 0.74
 • Voltaren-Gel is een medicijn dat wordt gebruikt om pijn en ontsteking te verminderen bij aandoeningen zoals artritis en spierpijn. Het bevat de werkzame stof diclofenac en wordt rechtstreeks op de huid aangebracht.
  € 29.52
 • Xylocaine is een lokaal verdovingsmiddel dat wordt gebruikt om pijn en ongemak te verminderen tijdens medische procedures of chirurgische ingrepen. Het werkzame bestanddeel in Xylocaine is lidocaïne.
  € 15.06

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.