• Priligy is een medicijn dat gebruikt wordt voor de behandeling van vroegtijdige zaadlozing bij mannen. Het werkzame bestanddeel in Priligy is dapoxetine, een selectieve serotonineheropnameremmer (SSRI). Het verhoogt de hoeveelheid serotonine in de hersenen, wat leidt tot een vertraagde zaadlozing. Het wordt meestal ingenomen 1-3 uur voor de seksuele activiteit en heeft een werkingsduur van 4-6 uur. Het is alleen op recept verkrijgbaar en mag niet worden gebruikt door mannen jonger dan 18 jaar of ouder dan 65 jaar.
  € 2.14
 • Anafranil is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van depressie en obsessieve-compulsieve stoornis (OCS). Het werkt door het verhogen van de hoeveelheid serotonine in de hersenen, wat helpt bij het verbeteren van stemming en het verminderen van de symptomen van OCS. Het kan ook worden gebruikt voor andere aandoeningen, zoals paniekstoornis en chronische pijn.
  € 1.30
 • Aventyl is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van depressie. Het behoort tot de klasse van tricyclische antidepressiva en werkt door de hoeveelheid serotonine en noradrenaline in de hersenen te verhogen. Het kan ook worden voorgeschreven voor andere aandoeningen, zoals angststoornissen en chronische pijn.
  € 1.07
 • Aygestin is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van abnormale vaginale bloedingen, endometriose en menstruatiekrampen. Het actieve ingrediënt in Aygestin is norethindron, een synthetisch hormoon dat lijkt op progesteron. Het werkt door de groei van baarmoederslijmvlies te verminderen en de ovulatie te onderdrukken. Aygestin wordt oraal ingenomen en is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 1.48
 • Celexa is een medicijn dat behoort tot de groep van selectieve serotonineheropnameremmers (SSRI's). Het wordt voornamelijk gebruikt voor de behandeling van depressie en angststoornissen. Het verhoogt de hoeveelheid serotonine in de hersenen, wat helpt bij het verbeteren van de stemming en het verminderen van angstgevoelens. Het wordt meestal oraal ingenomen in de vorm van tabletten.
  € 0.82
 • Cymbalta is een medicijn dat wordt gebruikt om depressie, angststoornissen en neuropathische pijn te behandelen. Het bevat de werkzame stof duloxetine, die de hoeveelheid serotonine en noradrenaline in de hersenen verhoogt. Dit kan helpen om de stemming te verbeteren en pijn te verminderen. Cymbalta is verkrijgbaar in capsulevorm en moet worden ingenomen volgens de aanwijzingen van de arts.
  € 1.07
 • Desyrel is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van depressie. Het werkzame bestanddeel is trazodon, dat de activiteit van bepaalde chemicaliën in de hersenen verandert om de stemming te verbeteren. Het kan ook worden gebruikt voor de behandeling van angststoornissen en slaapproblemen.
  € 0.99
 • Dosulepin is een medicijn dat wordt voorgeschreven voor de behandeling van depressie. Het behoort tot de groep van tricyclische antidepressiva en werkt door de hoeveelheid serotonine en noradrenaline in de hersenen te verhogen. Het kan ook worden voorgeschreven voor andere aandoeningen, zoals angststoornissen en neuropathische pijn.
  € 1.15
 • Effexor-Xr is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van depressie en angststoornissen. Het bevat de werkzame stof venlafaxine en behoort tot de groep van serotonine-noradrenaline-heropnameremmers (SNRI's). Het werkt door het verhogen van de niveaus van serotonine en noradrenaline in de hersenen, wat helpt bij het verbeteren van de stemming en het verminderen van angstgevoelens.
  € 1.51
 • Elavil is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van depressie en angststoornissen. Het actieve ingrediënt is amitriptyline, een tricyclisch antidepressivum dat werkt door het verhogen van de niveaus van serotonine en noradrenaline in de hersenen. Het kan ook worden voorgeschreven voor andere aandoeningen zoals migraine, neuropathische pijn en slaapstoornissen. Het is belangrijk om de dosering en instructies van uw arts op te volgen bij het gebruik van dit medicijn.
  € 0.82
 • Fluoxetine is een medicijn dat behoort tot de groep van selectieve serotonine-heropnameremmers (SSRI's). Het wordt voornamelijk gebruikt voor de behandeling van depressie, angststoornissen, obsessief-compulsieve stoornis (OCD) en bulimia nervosa. Fluoxetine verhoogt de beschikbaarheid van serotonine in de hersenen, wat helpt bij het verbeteren van de stemming en het verminderen van angst en dwanggedachten.
  € 0.90
 • Lexapro is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van depressie en angststoornissen. Het behoort tot de klasse van selectieve serotonine-heropnameremmers (SSRI's), die werken door de niveaus van serotonine in de hersenen te verhogen. Het wordt vaak voorgeschreven vanwege de relatief milde bijwerkingen en de effectiviteit bij het verminderen van symptomen van depressie en angst.
  € 1.08
 • Luvox is een medicijn dat wordt gebruikt om depressie, obsessieve-compulsieve stoornis (OCD) en angststoornissen te behandelen. Het actieve ingrediënt in Luvox is fluvoxamine, een selectieve serotonine-heropnameremmer (SSRI) die de hoeveelheid serotonine in de hersenen verhoogt. Dit kan helpen om stemmingswisselingen, obsessies en angstgevoelens te verminderen.
  € 2.40
 • Melatonine is een hormoon dat van nature in het lichaam wordt geproduceerd en helpt bij het reguleren van de slaap-waakcyclus. Het is ook beschikbaar als medicijn en wordt gebruikt om slaapproblemen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Melatonine wordt meestal ingenomen als een pil ongeveer 30 minuten voor het slapengaan. Het is belangrijk om de dosering en timing van melatonine correct te volgen om de beste resultaten te behalen en eventuele bijwerkingen te minimaliseren.
  € 0.82
 • Pamelor is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van depressie. Het behoort tot de klasse van tricyclische antidepressiva en werkt door het verhogen van de niveaus van bepaalde chemische stoffen in de hersenen die verantwoordelijk zijn voor stemming en emotie. Het kan ook worden voorgeschreven voor andere aandoeningen, zoals angst en chronische pijn.
  € 1.01
 • Paxil is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van depressie, angststoornissen, paniekstoornissen en posttraumatische stressstoornis. Het actieve ingrediënt in Paxil is paroxetine, een selectieve serotonineheropnameremmer (SSRI) die de hoeveelheid serotonine in de hersenen verhoogt. Het wordt meestal ingenomen als een tablet, eenmaal per dag, met of zonder voedsel. Paxil kan bijwerkingen hebben, waaronder misselijkheid, duizeligheid, slaperigheid en seksuele disfunctie. Het is belangrijk om Paxil alleen te gebruiken zoals voorgeschreven door een arts en om eventuele bijwerkingen te bespreken met uw arts.
  € 1.79
 • Paxil-Cr is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van depressie, angststoornissen, obsessief-compulsieve stoornis (OCD) en posttraumatische stressstoornis (PTSS). Het bevat het actieve ingrediënt paroxetine, dat behoort tot de klasse van selectieve serotonine-heropnameremmers (SSRI's). Paxil-Cr werkt door het verhogen van de niveaus van serotonine in de hersenen, wat helpt om de symptomen van deze aandoeningen te verminderen. Het is verkrijgbaar in de vorm van tabletten die eenmaal daags worden ingenomen.
  € 2.34
 • Pristiq is een antidepressivum dat wordt gebruikt voor de behandeling van depressie en angststoornissen. Het werkzame bestanddeel is desvenlafaxine, dat de niveaus van serotonine en noradrenaline in de hersenen verhoogt. Het wordt meestal eenmaal daags ingenomen en kan bijwerkingen hebben zoals misselijkheid, duizeligheid en slapeloosheid. Het is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 2.23
 • Remeron is een medicijn dat wordt gebruikt om depressie te behandelen. Het werkt door de niveaus van bepaalde chemicaliën in de hersenen te verhogen, zoals serotonine en noradrenaline. Het kan ook worden voorgeschreven voor andere aandoeningen, zoals angststoornissen en slaapproblemen. Remeron is verkrijgbaar in tabletvorm en moet worden ingenomen volgens de instructies van de arts. Het kan bijwerkingen hebben, dus het is belangrijk om eventuele zorgen met uw arts te bespreken voordat u het gebruikt.
  € 1.32
 • Sinequan is een medicijn dat wordt gebruikt om depressie en angststoornissen te behandelen. Het behoort tot de klasse van tricyclische antidepressiva en werkt door het verhogen van de niveaus van serotonine en noradrenaline in de hersenen. Het kan ook worden gebruikt om slapeloosheid en chronische pijn te behandelen. Het is alleen op recept verkrijgbaar en dient onder toezicht van een arts te worden ingenomen.
  € 1.10
 • Tofranil is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van depressie en enuresis (bedplassen) bij kinderen. Het behoort tot de groep van tricyclische antidepressiva en werkt door het verhogen van de niveaus van bepaalde neurotransmitters in de hersenen. Het kan bijwerkingen veroorzaken zoals slaperigheid, duizeligheid en droge mond. Het is alleen op recept verkrijgbaar en moet worden ingenomen onder toezicht van een arts.
  € 1.07
 • Trintellix is een medicijn dat gebruikt wordt voor de behandeling van depressie bij volwassenen. Het werkzame bestanddeel van Trintellix is vortioxetine, dat de activiteit van bepaalde neurotransmitters in de hersenen beïnvloedt om de symptomen van depressie te verminderen. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de cognitieve functie en het verminderen van angstgevoelens. Trintellix wordt meestal oraal ingenomen als een tablet.
  € 7.16
 • Viibryd is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van depressie bij volwassenen. Het bevat het actieve ingrediënt vilazodon en werkt door de niveaus van serotonine en noradrenaline in de hersenen te verhogen. Het kan bijwerkingen veroorzaken zoals misselijkheid, diarree en slapeloosheid. Het is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 1.81
 • Wellbutrin-Sr is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van depressie en seizoensgebonden affectieve stoornis (SAD). Het bevat het actieve ingrediënt bupropion en werkt door het verhogen van de niveaus van dopamine en noradrenaline in de hersenen. Het wordt vaak voorgeschreven als een alternatief voor andere antidepressiva die serotonine beïnvloeden.
  € 1.44
 • Zoloft is een medicijn dat behoort tot de groep van selectieve serotonineheropnameremmers (SSRI's). Het wordt gebruikt voor de behandeling van depressie, angststoornissen, obsessief-compulsieve stoornis en posttraumatische stressstoornis. Zoloft verhoogt de hoeveelheid serotonine in de hersenen, wat kan helpen bij het verbeteren van stemming, slaap en eetlust. Het kan ook bijwerkingen hebben, zoals misselijkheid, hoofdpijn en seksuele disfunctie.
  € 0.82

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.