• Strattera is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van attention deficit hyperactivity disorder (ADHD) bij volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Het actieve ingrediënt in Strattera is atomoxetine, dat werkt door de niveaus van bepaalde chemische stoffen in de hersenen te verhogen om de symptomen van ADHD te verminderen. Het wordt meestal eenmaal daags ingenomen en kan enkele weken duren voordat het volledige effect wordt bereikt. Strattera is alleen op recept verkrijgbaar en moet onder toezicht van een arts worden gebruikt.
  € 1.27
 • Abilify is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende psychische aandoeningen, waaronder schizofrenie, bipolaire stoornis en depressie. Het werkzame bestanddeel is aripiprazol en het werkt door het reguleren van de niveaus van dopamine en serotonine in de hersenen. Het wordt meestal voorgeschreven in tabletvorm en kan bijwerkingen hebben zoals slaperigheid, duizeligheid en gewichtstoename. Het is belangrijk om Abilify alleen te gebruiken zoals voorgeschreven door een arts en regelmatig op te volgen met uw zorgverlener om eventuele bijwerkingen te bespreken.
  € 1.20
 • Anafranil is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van depressie en obsessieve-compulsieve stoornis (OCS). Het werkt door het verhogen van de hoeveelheid serotonine in de hersenen, wat helpt bij het verbeteren van stemming en het verminderen van de symptomen van OCS. Het kan ook worden gebruikt voor andere aandoeningen, zoals paniekstoornis en chronische pijn.
  € 1.30
 • Anafranil-Sr is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van depressie en obsessief-compulsieve stoornis (OCS). Het bevat de werkzame stof clomipramine en behoort tot de groep van tricyclische antidepressiva. Anafranil-Sr werkt door de balans van bepaalde chemicaliën in de hersenen te herstellen, waardoor de symptomen van depressie en OCS verminderen. Het wordt meestal één keer per dag ingenomen als een verlengde afgifte tablet.
  € 3.87
 • Aubagio is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van multiple sclerose. Het werkzame bestanddeel is teriflunomide en het remt het immuunsysteem om de ontsteking in de hersenen en het ruggenmerg te verminderen. Het wordt oraal ingenomen in de vorm van tabletten.
  € 12.49
 • Buspar is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van angststoornissen. Het vermindert de symptomen van angst, zoals spanning, nervositeit en angstgevoelens, door de werking van bepaalde chemicaliën in de hersenen te beïnvloeden. Het wordt vaak voorgeschreven als een alternatief voor benzodiazepines, omdat het minder verslavend is en minder bijwerkingen heeft.
  € 1.20
 • Campral is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van alcoholverslaving. Het helpt bij het verminderen van de ontwenningsverschijnselen en het verlangen naar alcohol. Het werkzame bestanddeel is acamprosaat.
  € 1.97
 • Clozaril is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van schizofrenie. Het werkzame bestanddeel is clozapine en het behoort tot de groep van atypische antipsychotica. Het helpt bij het verminderen van hallucinaties, wanen en andere symptomen van schizofrenie. Clozaril kan echter ernstige bijwerkingen hebben, zoals een verminderde witte bloedcel telling, daarom moet het onder strikte medische supervisie worden gebruikt.
  € 1.00
 • Compazine is een medicijn dat wordt gebruikt om misselijkheid en braken te behandelen. Het werkzame bestanddeel is prochlorperazine, dat behoort tot de groep van antipsychotica. Compazine kan ook worden gebruikt om angst en rusteloosheid te verminderen bij patiënten met psychische aandoeningen. Het wordt meestal ingenomen in de vorm van tabletten of injecties.
  € 1.39
 • Depakote is een medicijn dat wordt gebruikt om epilepsie te behandelen en om manische episodes bij patiënten met bipolaire stoornis te voorkomen. Het actieve ingrediënt in Depakote is valproïnezuur, dat de overmatige activiteit van bepaalde chemische stoffen in de hersenen vermindert. Het wordt meestal ingenomen als tablet of capsule en kan bijwerkingen veroorzaken, waaronder maagklachten, vermoeidheid en haaruitval. Het is belangrijk om de instructies van uw arts zorgvuldig op te volgen bij het gebruik van Depakote.
  € 1.11
 • Effexor-Xr is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van depressie en angststoornissen. Het bevat de werkzame stof venlafaxine en behoort tot de groep van serotonine-noradrenaline-heropnameremmers (SNRI's). Het werkt door het verhogen van de niveaus van serotonine en noradrenaline in de hersenen, wat helpt bij het verbeteren van de stemming en het verminderen van angstgevoelens.
  € 1.51
 • Geodon is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van schizofrenie en bipolaire stoornis. Het werkzame bestanddeel is ziprasidon, dat werkt door de activiteit van dopamine en serotonine in de hersenen te beïnvloeden. Het wordt meestal ingenomen als een capsule en kan bijwerkingen veroorzaken zoals slaperigheid, duizeligheid en gewichtstoename. Het is belangrijk om dit medicijn alleen te gebruiken zoals voorgeschreven door een arts en om eventuele bijwerkingen te bespreken.
  € 1.44
 • Haloperidol is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van psychotische stoornissen, zoals schizofrenie. Het werkt door de activiteit van dopamine in de hersenen te verminderen. Het kan ook worden gebruikt voor de behandeling van tics en andere motorische stoornissen. Het wordt meestal ingenomen in de vorm van tabletten of injecties.
  € 0.67
 • Lamictal is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van epilepsie en bipolaire stoornis. Het actieve bestanddeel is lamotrigine. Het werkt door het stabiliseren van de stemming en het verminderen van de frequentie van epileptische aanvallen. Het kan soms bijwerkingen veroorzaken, zoals huiduitslag, duizeligheid en hoofdpijn. Het moet worden voorgeschreven en gecontroleerd door een gekwalificeerde arts.
  € 1.34
 • Lamictal-Dispersible is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van epilepsie en bipolaire stoornis. Het werkzame bestanddeel is lamotrigine, dat de activiteit van bepaalde chemicaliën in de hersenen reguleert. Het wordt geleverd in de vorm van tabletten die oplossen in water en kunnen worden ingenomen zonder te kauwen.
  € 1.79
 • Latuda is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van schizofrenie en bipolaire stoornis. Het werkzame bestanddeel is lurasidonhydrochloride en het werkt door de niveaus van dopamine en serotonine in de hersenen te reguleren. Het kan helpen bij het verminderen van hallucinaties, wanen en stemmingswisselingen. Het wordt meestal eenmaal per dag ingenomen met voedsel.
  € 1.81
 • Lithobid is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van manische episodes bij patiënten met een bipolaire stoornis. Het bevat lithiumcarbonaat als werkzame stof en werkt door de hoeveelheid bepaalde chemicaliën in de hersenen te veranderen. Het kan ook worden gebruikt als onderhoudsbehandeling om terugkerende episodes van manie te voorkomen. Het is belangrijk om de dosering en het gebruik van Lithobid strikt te volgen, omdat het gevaarlijk kan zijn als het verkeerd wordt gebruikt.
  € 1.33
 • Loxitane is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van psychotische stoornissen, zoals schizofrenie. Het werkzame bestanddeel is loxapine, dat werkt door de werking van bepaalde chemicaliën in de hersenen te veranderen. Het kan helpen om hallucinaties, wanen en andere symptomen van psychose te verminderen. Het wordt meestal ingenomen in de vorm van tabletten en kan bijwerkingen veroorzaken zoals slaperigheid, duizeligheid en droge mond.
  € 1.81
 • Melatonine is een hormoon dat van nature in het lichaam wordt geproduceerd en helpt bij het reguleren van de slaap-waakcyclus. Het is ook beschikbaar als medicijn en wordt gebruikt om slaapproblemen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Melatonine wordt meestal ingenomen als een pil ongeveer 30 minuten voor het slapengaan. Het is belangrijk om de dosering en timing van melatonine correct te volgen om de beste resultaten te behalen en eventuele bijwerkingen te minimaliseren.
  € 0.82
 • Mellaril is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van psychotische stoornissen, zoals schizofrenie. Het werkzame bestanddeel is thioridazine, dat de activiteit van bepaalde chemicaliën in de hersenen vermindert om de symptomen van psychose te verminderen. Het kan echter ernstige bijwerkingen veroorzaken, zoals hartritmestoornissen, en moet daarom zorgvuldig worden voorgeschreven en gecontroleerd door een arts.
  € 1.15
 • Namzaric is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van symptomen van de ziekte van Alzheimer. Het bevat twee actieve stoffen, namelijk donepezil en memantine, die samenwerken om de cognitieve functie te verbeteren en de progressie van de ziekte te vertragen. Namzaric wordt meestal voorgeschreven aan patiënten die al donepezil gebruiken en wiens symptomen verergeren. Het is alleen verkrijgbaar op recept en moet worden ingenomen zoals voorgeschreven door een arts.
  € 3.16
 • Nootropil is een medicijn dat wordt gebruikt om de cognitieve functie te verbeteren en het geheugen te stimuleren. Het wordt vaak voorgeschreven voor patiënten met dementie, hersenletsel en andere neurologische aandoeningen. Het werkzame bestanddeel van Nootropil is piracetam, dat de neurotransmitters in de hersenen beïnvloedt en de bloedcirculatie verbetert.
  € 1.09
 • Paxil is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van depressie, angststoornissen, paniekstoornissen en posttraumatische stressstoornis. Het actieve ingrediënt in Paxil is paroxetine, een selectieve serotonineheropnameremmer (SSRI) die de hoeveelheid serotonine in de hersenen verhoogt. Het wordt meestal ingenomen als een tablet, eenmaal per dag, met of zonder voedsel. Paxil kan bijwerkingen hebben, waaronder misselijkheid, duizeligheid, slaperigheid en seksuele disfunctie. Het is belangrijk om Paxil alleen te gebruiken zoals voorgeschreven door een arts en om eventuele bijwerkingen te bespreken met uw arts.
  € 1.79
 • Paxil-Cr is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van depressie, angststoornissen, obsessief-compulsieve stoornis (OCD) en posttraumatische stressstoornis (PTSS). Het bevat het actieve ingrediënt paroxetine, dat behoort tot de klasse van selectieve serotonine-heropnameremmers (SSRI's). Paxil-Cr werkt door het verhogen van de niveaus van serotonine in de hersenen, wat helpt om de symptomen van deze aandoeningen te verminderen. Het is verkrijgbaar in de vorm van tabletten die eenmaal daags worden ingenomen.
  € 2.34
 • Risperidone is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van psychotische stoornissen zoals schizofrenie en bipolaire stoornis. Het werkt door het verminderen van de activiteit van bepaalde chemicaliën in de hersenen die betrokken zijn bij het veroorzaken van hallucinaties en wanen. Risperidone kan ook worden gebruikt voor de behandeling van gedragsproblemen bij mensen met autisme. Het kan bijwerkingen veroorzaken zoals slaperigheid, duizeligheid en gewichtstoename.
  € 0.90
 • Seroquel is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van psychotische stoornissen, zoals schizofrenie en bipolaire stoornis. Het werkzame bestanddeel is quetiapine, dat werkt door het reguleren van de niveaus van dopamine en serotonine in de hersenen. Het kan ook worden voorgeschreven voor de behandeling van depressie en angststoornissen. Seroquel is alleen op recept verkrijgbaar en moet worden ingenomen zoals voorgeschreven door een arts.
  € 1.15
 • Thorazine is een medicijn dat wordt gebruikt om psychotische stoornissen, zoals schizofrenie, te behandelen. Het bevat het actieve ingrediënt chloorpromazine en werkt door de werking van bepaalde chemicaliën in de hersenen te veranderen. Het kan ook worden gebruikt om misselijkheid en braken te behandelen en om rustgevend te werken bij patiënten die agressief of opgewonden zijn.
  € 0.90
 • Trintellix is een medicijn dat gebruikt wordt voor de behandeling van depressie bij volwassenen. Het werkzame bestanddeel van Trintellix is vortioxetine, dat de activiteit van bepaalde neurotransmitters in de hersenen beïnvloedt om de symptomen van depressie te verminderen. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de cognitieve functie en het verminderen van angstgevoelens. Trintellix wordt meestal oraal ingenomen als een tablet.
  € 7.16
 • Zoloft is een medicijn dat behoort tot de groep van selectieve serotonineheropnameremmers (SSRI's). Het wordt gebruikt voor de behandeling van depressie, angststoornissen, obsessief-compulsieve stoornis en posttraumatische stressstoornis. Zoloft verhoogt de hoeveelheid serotonine in de hersenen, wat kan helpen bij het verbeteren van stemming, slaap en eetlust. Het kan ook bijwerkingen hebben, zoals misselijkheid, hoofdpijn en seksuele disfunctie.
  € 0.82
 • Zyprexa is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van psychotische aandoeningen, zoals schizofrenie en bipolaire stoornis. Het werkzame bestanddeel is olanzapine en het behoort tot de groep van atypische antipsychotica. Het medicijn werkt door het reguleren van de niveaus van dopamine en serotonine in de hersenen. Zyprexa kan bijwerkingen hebben, waaronder gewichtstoename, slaperigheid en duizeligheid. Het moet alleen worden gebruikt onder toezicht van een arts.
  € 1.07

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.