• Combivir is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van hiv-infectie. Het bevat twee werkzame stoffen, namelijk zidovudine en lamivudine. Het werkt door het remmen van de vermenigvuldiging van het hiv-virus in het lichaam.
  € 3.05
 • Daklinza is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van chronische hepatitis C-infecties bij volwassenen. Het bevat de werkzame stof daclatasvir, die de vermenigvuldiging van het hepatitis C-virus remt en de verspreiding ervan in het lichaam voorkomt. Daklinza wordt meestal in combinatie met andere geneesmiddelen gebruikt en kan bijwerkingen hebben, waaronder vermoeidheid, hoofdpijn en misselijkheid.
  € 25.39
 • Darunavir is een antiretroviraal medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van hiv-infecties bij volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar oud. Het behoort tot de klasse van proteaseremmers en werkt door de reproductie van het virus te remmen. Darunavir wordt meestal gecombineerd met andere antiretrovirale geneesmiddelen om de effectiviteit van de behandeling te verhogen.
  € 21.29
 • Efavirenz is een antiretroviraal medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van hiv-infecties. Het werkt door de vermenigvuldiging van het virus te remmen en zo de progressie van de ziekte te vertragen. Het wordt meestal in combinatie met andere hiv-medicijnen voorgeschreven en kan bijwerkingen hebben, zoals duizeligheid, slaperigheid en stemmingsveranderingen. Het is belangrijk om het medicijn volgens voorschrift in te nemen en regelmatig bloedonderzoek te ondergaan om de effectiviteit en bijwerkingen te controleren.
  € 5.92
 • Efavirenz-Emtricitabine-Tenofovir is een combinatie van drie geneesmiddelen die worden gebruikt voor de behandeling van hiv-infectie. Het bevat Efavirenz, Emtricitabine en Tenofovir. Efavirenz behoort tot een klasse van geneesmiddelen die bekend staan als non-nucleoside reverse transcriptase inhibitors (NNRTI's). Emtricitabine en Tenofovir behoren tot een klasse van geneesmiddelen die bekend staan als nucleoside reverse transcriptase inhibitors (NRTI's). Deze medicatie wordt gebruikt in combinatie met andere hiv-medicijnen om de hoeveelheid hiv in het lichaam te verminderen en het immuunsysteem te versterken.
  € 19.23
 • Epivir is een antiviraal medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van hiv-infecties en hepatitis B. Het werkzame bestanddeel is lamivudine. Het remt de vermenigvuldiging van het virus in het lichaam en vermindert zo de schade aan het immuunsysteem. Epivir wordt meestal gecombineerd met andere antivirale middelen om de effectiviteit te verhogen.
  € 3.08
 • Famvir is een antiviraal geneesmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van herpesinfecties, waaronder koortslip, genitale herpes en gordelroos. Het werkzame bestanddeel is famciclovir, dat de groei van het virus remt en de symptomen van de infectie vermindert. Het wordt meestal voorgeschreven in tabletvorm en moet worden ingenomen volgens de instructies van de arts.
  € 6.65
 • Harvoni is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van chronische hepatitis C-infecties bij volwassenen. Het bevat twee werkzame stoffen, ledipasvir en sofosbuvir, die samenwerken om het virus te bestrijden en de leverfunctie te verbeteren. Het wordt meestal gedurende 12 weken ingenomen en heeft een hoog slagingspercentage bij het genezen van de ziekte.
  € 19.53
 • Hepcinat-LP is een medicijn dat gebruikt wordt voor de behandeling van hepatitis C. Het bevat twee werkzame stoffen, namelijk Sofosbuvir en Ledipasvir, die samenwerken om het virus te bestrijden en de leverfunctie te verbeteren. Het wordt meestal voorgeschreven in combinatie met andere medicijnen en kan bijwerkingen hebben zoals misselijkheid, vermoeidheid en hoofdpijn.
  € 44.33
 • Isentress is een antiviraal medicijn dat wordt gebruikt in combinatie met andere geneesmiddelen om HIV-infecties te behandelen bij volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar oud. Het werkzame bestanddeel van Isentress is raltegravir, dat de vermenigvuldiging van het virus in het lichaam remt door de integrase-enzymen te blokkeren die het virus gebruikt om zichzelf in het DNA van de gastheercel te integreren. Het wordt meestal voorgeschreven aan mensen die nog niet eerder behandeld zijn voor HIV of die al andere behandelingen hebben geprobeerd die niet effectief waren.
  € 14.76
 • Kaletra is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van hiv-infecties. Het bevat de werkzame stoffen lopinavir en ritonavir, die de vermenigvuldiging van het virus remmen. Het wordt meestal in combinatie met andere hiv-medicijnen voorgeschreven.
  € 8.01
 • Melatonine is een hormoon dat van nature in het lichaam wordt geproduceerd en helpt bij het reguleren van de slaap-waakcyclus. Het is ook beschikbaar als medicijn en wordt gebruikt om slaapproblemen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Melatonine wordt meestal ingenomen als een pil ongeveer 30 minuten voor het slapengaan. Het is belangrijk om de dosering en timing van melatonine correct te volgen om de beste resultaten te behalen en eventuele bijwerkingen te minimaliseren.
  € 0.82
 • Natdac is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van hepatitis C. Het werkzame bestanddeel is daclatasvir, dat het virus remt en de verspreiding ervan in het lichaam vermindert. Het wordt meestal gebruikt in combinatie met andere medicijnen voor een effectievere behandeling.
  € 14.26
 • Retrovir is een antiviraal medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van HIV-infectie.
  € 10.33
 • Tenofovir-Disoproxil-Fumaraat is een antiviraal geneesmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van HIV-infecties en hepatitis B-virusinfecties.
  € 7.90
 • Tenofovir-Emtricitabine is een combinatiegeneesmiddel dat wordt gebruikt bij de behandeling van hiv-infecties. Het bevat de werkzame stoffen tenofovir en emtricitabine, die de vermenigvuldiging van het virus remmen en de infectie onder controle houden.
  € 4.92
 • Tivicay is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van hiv-infecties bij volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar oud. Het werkzame bestanddeel van Tivicay is dolutegravir, dat de groei van het hiv-virus remt door het blokkeren van een enzym dat het virus nodig heeft om zich te vermenigvuldigen. Tivicay wordt meestal gebruikt in combinatie met andere hiv-medicijnen en kan worden voorgeschreven als onderhoudstherapie voor mensen die al succesvol zijn behandeld voor hiv. Het is belangrijk om Tivicay alleen te gebruiken onder begeleiding van een ervaren arts.
  € 5.92
 • Triumeq is een combinatiemedicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van hiv-infecties. Het bevat de werkzame stoffen abacavir, dolutegravir en lamivudine. Het medicijn remt de vermenigvuldiging van het virus en vermindert zo de hoeveelheid hiv in het bloed. Het wordt voorgeschreven aan volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar die nog niet eerder behandeld zijn voor hiv of die al behandeld zijn met andere medicijnen tegen hiv.
  € 12.49
 • Videx-Ec is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van HIV-infecties. Het actieve ingrediënt in Videx-Ec is didanosine, dat de groei van het virus remt. Videx-Ec wordt geleverd in de vorm van verlengde afgifte capsules die eenmaal per dag worden ingenomen. Het is belangrijk om Videx-Ec alleen te gebruiken onder toezicht van een arts en de voorgeschreven dosering niet te overschrijden. Bijwerkingen kunnen optreden en moeten onmiddellijk aan een arts worden gemeld.
  € 4.18
 • Viramune is een antiviraal medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van HIV-infecties. Het werkzame bestanddeel is nevirapine en het behoort tot de klasse van non-nucleoside reverse transcriptase remmers. Het medicijn remt de vermenigvuldiging van het virus en vermindert zo de hoeveelheid HIV in het bloed. Viramune wordt meestal samen met andere antiretrovirale medicijnen voorgeschreven en kan soms bijwerkingen veroorzaken zoals huiduitslag, misselijkheid en leverproblemen.
  € 2.09
 • Viropil is een combinatiemedicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van hiv-infecties. Het bevat drie werkzame stoffen, namelijk tenofovirdisoproxilfumaraat, lamivudine en efavirenz. Deze stoffen remmen de vermenigvuldiging van het hiv-virus en verminderen de hoeveelheid virus in het lichaam. Viropil wordt gebruikt als onderdeel van een combinatietherapie voor hiv-infecties.
  € 25.61
 • Ziagen is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van hiv-infecties. Het werkzame bestanddeel is abacavir en het behoort tot de groep van nucleoside reverse transcriptaseremmers. Ziagen voorkomt dat het hiv-virus zich kan vermenigvuldigen en vertraagt zo de progressie van de ziekte. Het wordt meestal in combinatie met andere hiv-medicijnen voorgeschreven.
  € 16.02

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.