• Synthroid is een geneesmiddel dat levothyroxine natrium bevat, een synthetisch hormoon dat wordt gebruikt om de schildklierfunctie te vervangen of te verbeteren bij patiënten met hypothyreoïdie.
  € 0.35
 • Abiraterone is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van gevorderde prostaatkanker. Het werkt door de productie van mannelijke hormonen in het lichaam te blokkeren, wat de groei van kankercellen kan vertragen of stoppen.
  € 17.72
 • Afinitor is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van bepaalde vormen van kanker, waaronder borstkanker en nierkanker. Het werkzame bestanddeel van Afinitor is everolimus, dat de groei van kankercellen remt door de blokkering van een enzym dat betrokken is bij de celgroei. Afinitor wordt meestal in tabletvorm ingenomen en kan bijwerkingen hebben, waaronder vermoeidheid, misselijkheid en diarree.
  € 39.16
 • Alkeran is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van bepaalde vormen van kanker, zoals multiple myeloom en eierstokkanker. Het werkzame bestanddeel van Alkeran is melphalan, dat de groei van kankercellen remt en vernietigt. Het wordt meestal toegediend via een infuus of tabletten. Alkeran kan ernstige bijwerkingen hebben, zoals schade aan het beenmerg en verhoogd risico op infecties, bloedingen en andere complicaties. Het gebruik ervan moet nauwlettend worden gevolgd door een arts.
  € 22.14
 • Arimidex is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van borstkanker bij vrouwen na de menopauze. Het werkzame bestanddeel is anastrozol, dat werkt door de productie van oestrogeen in het lichaam te verminderen. Dit helpt de groei van kankercellen te vertragen of te stoppen.
  € 5.43
 • Aromasin is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van hormoongevoelige borstkanker bij vrouwen na de menopauze. Het werkzame bestanddeel van Aromasin is exemestaan, dat werkt door de omzetting van androgenen naar oestrogenen te remmen, waardoor de tumorgroei wordt geremd.
  € 6.65
 • Casodex is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van gevorderde prostaatkanker bij mannen. Het werkzame bestanddeel in Casodex is bicalutamide, dat werkt door de werking van mannelijke hormonen te blokkeren die de groei van kankercellen in de prostaat stimuleren. Casodex wordt meestal gebruikt in combinatie met andere medicijnen of behandelingen voor prostaatkanker.
  € 8.28
 • Cytomel is een medicijn dat levothyroxine natrium bevat en wordt gebruikt om schildklierhormoondeficiëntie te behandelen. Het wordt ook gebruikt als onderdeel van de behandeling van schildklierkanker. Cytomel werkt door het vervangen van het ontbrekende schildklierhormoon in het lichaam.
  € 1.78
 • Droxia is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van bepaalde vormen van kanker, zoals leukemie en melanoom. Het werkzame bestanddeel van Droxia is hydroxycarbamide, dat de groei van kankercellen remt. Droxia wordt ook gebruikt bij de behandeling van sikkelcelanemie. Het kan echter ook bijwerkingen hebben, waaronder misselijkheid, vermoeidheid en haaruitval.
  € 2.54
 • Eulexin is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van prostaatkanker. Het werkzame bestanddeel is flutamide, dat werkt door de werking van mannelijke hormonen te blokkeren. Dit kan helpen om de groei van kankercellen te vertragen of te stoppen. Eulexin wordt meestal in combinatie met andere medicijnen gebruikt en kan bijwerkingen hebben zoals misselijkheid, vermoeidheid en leverproblemen. Het is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 2.87
 • Evista is een medicijn dat wordt gebruikt om de botdichtheid te verhogen en het risico op botbreuken bij postmenopauzale vrouwen te verminderen. Het bevat het actieve ingrediënt raloxifen en werkt door de werking van oestrogeen in het lichaam na te bootsen. Het wordt ook gebruikt om het risico op borstkanker bij vrouwen met een hoog risico te verminderen.
  € 1.81
 • Femara is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van hormoonreceptor-positieve borstkanker bij postmenopauzale vrouwen. Het werkzame bestanddeel is letrozol, dat de productie van oestrogeen remt en zo de groei van kankercellen vermindert.
  € 1.44
 • Gleevec is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van bepaalde vormen van kanker, zoals chronische myeloïde leukemie (CML) en gastro-intestinale stromale tumoren (GIST). Het actieve bestanddeel van Gleevec is imatinib en het werkt door de groei van kankercellen te remmen.
  € 8.89
 • Ibrutinib is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van bepaalde vormen van kanker, zoals chronische lymfatische leukemie (CLL), mantelcellymfoom (MCL) en Waldenström macroglobulinemie. Het werkt door de groei van kankercellen te verminderen en de verspreiding van de ziekte te vertragen. Ibrutinib wordt meestal in pilvorm ingenomen en kan bijwerkingen veroorzaken zoals vermoeidheid, diarree en bloedingen. Het is alleen op recept verkrijgbaar en moet worden voorgeschreven en gecontroleerd door een gekwalificeerde arts.
  € 16.02
 • Kisqali is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van bepaalde vormen van borstkanker bij vrouwen na de menopauze. Het werkzame bestanddeel is ribociclib, dat de groei van kankercellen remt door de werking van bepaalde eiwitten te blokkeren. Het wordt meestal in combinatie met andere medicijnen gebruikt en wordt voorgeschreven door een arts.
  € 126.53
 • Lenalidomide is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van bepaalde vormen van kanker, zoals multipel myeloom en myelodysplastisch syndroom. Het werkt door het immuunsysteem te stimuleren om kankercellen aan te vallen en te doden. Het kan ook worden gebruikt om bloedarmoede te behandelen bij patiënten met myelodysplastisch syndroom. Het wordt meestal ingenomen als een capsule of tablet.
  € 7.16
 • Leukeran is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van bepaalde kankers, zoals leukemie en lymfoom. Het actieve ingrediënt in Leukeran is chloorambucil, dat werkt door de groei van kankercellen te remmen en hun vernietiging te bevorderen. Het wordt meestal in tabletvorm ingenomen en kan verschillende bijwerkingen veroorzaken, waaronder misselijkheid, braken en vermoeidheid.
  € 7.10
 • Melatonine is een hormoon dat van nature in het lichaam wordt geproduceerd en helpt bij het reguleren van de slaap-waakcyclus. Het is ook beschikbaar als medicijn en wordt gebruikt om slaapproblemen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Melatonine wordt meestal ingenomen als een pil ongeveer 30 minuten voor het slapengaan. Het is belangrijk om de dosering en timing van melatonine correct te volgen om de beste resultaten te behalen en eventuele bijwerkingen te minimaliseren.
  € 0.82
 • Neomercazole is een medicijn dat wordt gebruikt om hyperthyreoïdie te behandelen, een aandoening waarbij de schildklier te veel schildklierhormonen produceert. Het actieve bestanddeel van Neomercazole is carbimazol. Het medicijn remt de productie van schildklierhormonen door de schildklier en vermindert zo de symptomen van hyperthyreoïdie, zoals gewichtsverlies, vermoeidheid en hartkloppingen. Neomercazole wordt meestal ingenomen in tabletvorm en is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 2.22
 • Nexavar is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van gevorderde nierkanker, leverkanker en schildklierkanker. Het werkzame bestanddeel is sorafenib, dat de groei van kankercellen remt door de bloedtoevoer naar de tumor te verminderen. Het wordt meestal ingenomen in de vorm van tabletten.
  € 14.21
 • Nolvadex is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van borstkanker. Het bevat het actieve ingrediënt tamoxifen, dat werkt door de werking van oestrogeen te blokkeren en zo de groei van kankercellen te remmen. Het kan ook worden gebruikt om het risico op borstkanker te verminderen bij vrouwen met een hoog risico.
  € 0.82
 • Pomalyst is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van multipel myeloom, een vorm van bloedkanker. Het actieve bestanddeel in Pomalyst is pomalidomide, dat werkt door de groei van kankercellen te remmen en het immuunsysteem te stimuleren. Het wordt meestal voorgeschreven aan patiënten die al andere behandelingen hebben geprobeerd die niet effectief waren. Pomalyst wordt ingenomen in de vorm van capsules en moet worden voorgeschreven door een gekwalificeerde arts.
  € 17.84
 • Premarin is een medicijn dat oestrogeen bevat en wordt gebruikt voor de behandeling van symptomen van de menopauze, zoals opvliegers, vaginale droogheid en osteoporose. Het wordt ook gebruikt voor de behandeling van bepaalde kankers bij vrouwen en voor het voorkomen van osteoporose bij vrouwen na de menopauze.
  € 3.76
 • Rheumatrex is een medicijn dat methotrexaat bevat en wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende vormen van kanker, reumatoïde artritis en psoriasis. Het werkt door de groei van kankercellen te remmen en het immuunsysteem te onderdrukken om ontstekingen te verminderen. Het wordt meestal via injectie toegediend.
  € 1.36
 • Sprycel is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van bepaalde vormen van leukemie. Het actieve ingrediënt in Sprycel is dasatinib, dat werkt door de groei van kankercellen te remmen. Het wordt meestal ingenomen als een tablet, en de dosering wordt bepaald door een arts op basis van de individuele behoeften van de patiënt. Sprycel kan bijwerkingen hebben, waaronder vermoeidheid, misselijkheid en diarree. Het is belangrijk om de instructies van de arts op te volgen bij het gebruik van Sprycel en eventuele bijwerkingen te melden.
  € 5.80
 • Tarceva is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van bepaalde vormen van longkanker en pancreaskanker. Het werkzame bestanddeel van Tarceva is erlotinib, dat de groei van kankercellen remt door de werking van een bepaald eiwit te blokkeren. Tarceva wordt meestal in tabletvorm ingenomen en kan bijwerkingen veroorzaken zoals huiduitslag, diarree en vermoeidheid.
  € 59.05
 • Tasigna is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van chronische myeloïde leukemie. Het actieve ingrediënt in Tasigna is nilotinib, dat werkt door de groei van kankercellen te remmen. Het wordt meestal ingenomen als een capsule en moet worden voorgeschreven door een arts.
  € 37.98
 • Xeloda is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van bepaalde vormen van kanker, zoals borstkanker en darmkanker. Het werkzame bestanddeel van Xeloda is capecitabine, een stof die in het lichaam wordt omgezet in 5-FU, een middel dat de groei van kankercellen remt. Xeloda wordt in tabletvorm ingenomen en wordt meestal één of twee keer per dag ingenomen, afhankelijk van de dosering die is voorgeschreven door de arts.
  € 34.95
 • Xtandi is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van gevorderde prostaatkanker bij mannen die eerder chemotherapie hebben ondergaan. Het bevat de werkzame stof enzalutamide, die werkt door de werking van mannelijke hormonen te blokkeren die de groei van kankercellen stimuleren.
  € 82.31

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.