• Advil-Dual-Action is een medicijn dat gebruikt wordt bij pijn en koorts. Het bevat twee werkzame stoffen, ibuprofen en paracetamol, die samen zorgen voor een krachtige pijnverlichting. Het is verkrijgbaar in de vorm van tabletten en kan zonder recept worden gekocht bij de apotheek.
  € 1.36
 • Arava is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van reumatoïde artritis. Het werkzame bestanddeel is leflunomide, dat ontstekingen in de gewrichten vermindert en de progressie van de ziekte vertraagt. Arava wordt meestal ingenomen als een tablet, en kan bijwerkingen veroorzaken zoals misselijkheid, diarree en vermoeidheid. Het is belangrijk om regelmatig bloedonderzoek te ondergaan tijdens het gebruik van Arava om de leverfunctie en bloedcellen te controleren.
  € 2.75
 • Arcoxia is een medicijn dat behoort tot de groep van niet-steroïde ontstekingsremmers (NSAID's). Het wordt gebruikt voor de behandeling van pijn en ontsteking bij aandoeningen zoals artrose, reumatoïde artritis en jicht. Arcoxia vermindert de pijn en ontsteking door de productie van prostaglandinen te remmen, die verantwoordelijk zijn voor deze symptomen. Het is alleen op recept verkrijgbaar en mag alleen worden ingenomen onder begeleiding van een arts.
  € 1.97
 • Celebrex is een medicijn dat behoort tot de klasse van niet-steroïde ontstekingsremmende geneesmiddelen (NSAID's). Het wordt gebruikt om pijn en ontsteking te verminderen bij aandoeningen zoals artritis, reumatoïde artritis en menstruatiekrampen. Celebrex werkt door het blokkeren van de productie van prostaglandinen, die verantwoordelijk zijn voor pijn en ontsteking in het lichaam.
  € 1.38
 • Colcrys is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van jicht. Het bevat colchicine als werkzame stof en werkt door de ontsteking en pijn te verminderen die gepaard gaan met jichtaanvallen. Het wordt meestal voorgeschreven in tabletvorm en moet worden ingenomen volgens de aanwijzingen van de arts.
  € 0.99
 • Diacerein is een medicatie die gebruikt wordt voor de behandeling van artrose. Het vermindert ontstekingen en pijn in de gewrichten en verbetert de mobiliteit.
  € 1.81
 • Emflaza is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van Duchenne spierdystrofie bij patiënten van 5 jaar en ouder. Het bevat het actieve ingrediënt deflazacort en werkt door ontstekingen te verminderen en de spierkracht te verbeteren. Het wordt meestal ingenomen als een tablet en moet worden voorgeschreven door een arts.
  € 1.32
 • Feldene is een ontstekingsremmend geneesmiddel dat behoort tot de groep van niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's). Het werkzame bestanddeel is piroxicam en het wordt gebruikt voor de behandeling van pijn en ontsteking bij verschillende aandoeningen, zoals reumatoïde artritis, osteoartritis en andere musculoskeletale aandoeningen. Het kan ook worden gebruikt voor de behandeling van pijnlijke menstruatiekrampen en postoperatieve pijn. Feldene is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 1.26
 • Imuran is een medicijn dat wordt gebruikt om het immuunsysteem te onderdrukken en ontstekingen te verminderen. Het actieve ingrediënt is azathioprine en het wordt voornamelijk gebruikt bij de behandeling van auto-immuunziekten en om afstoting van getransplanteerde organen te voorkomen. Imuran wordt meestal ingenomen als tablet en kan bijwerkingen hebben zoals misselijkheid, braken en vermoeidheid. Het is belangrijk om de dosering en het gebruik van Imuran te bespreken met een arts.
  € 1.69
 • Indocin is een medicijn dat wordt gebruikt om ontstekingen te verminderen en pijn te verlichten. Het behoort tot de groep van niet-steroïde ontstekingsremmers (NSAID's) en bevat het actieve ingrediënt indometacine. Het wordt vaak voorgeschreven voor aandoeningen zoals artritis, jicht en menstruatiepijn.
  € 0.90
 • Indocin-Sr is een medicijn dat gebruikt wordt om pijn, ontsteking en koorts te behandelen. Het bevat het actieve ingrediënt indometacine, dat behoort tot de groep van niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's). Het wordt meestal voorgeschreven voor aandoeningen zoals artritis, jicht, menstruatiepijn en hoofdpijn. Indocin-Sr wordt meestal in tabletvorm ingenomen en moet worden voorgeschreven door een arts.
  € 1.93
 • Melatonine is een hormoon dat van nature in het lichaam wordt geproduceerd en helpt bij het reguleren van de slaap-waakcyclus. Het is ook beschikbaar als medicijn en wordt gebruikt om slaapproblemen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Melatonine wordt meestal ingenomen als een pil ongeveer 30 minuten voor het slapengaan. Het is belangrijk om de dosering en timing van melatonine correct te volgen om de beste resultaten te behalen en eventuele bijwerkingen te minimaliseren.
  € 0.82
 • Mobic is een medicijn dat wordt gebruikt om pijn en ontsteking te verminderen bij aandoeningen zoals artritis. Het werkzame bestanddeel in Mobic is meloxicam, een niet-steroïde ontstekingsremmer (NSAID). Het wordt meestal voorgeschreven in tabletvorm en moet worden ingenomen zoals voorgeschreven door een arts. Mobic kan bijwerkingen hebben, zoals maagklachten en duizeligheid, dus het is belangrijk om de instructies van de arts op te volgen en eventuele bijwerkingen te melden.
  € 1.15
 • Motrin is een medicijn dat ibuprofen bevat. Het wordt gebruikt om pijn, koorts en ontstekingen te verminderen. Het werkt door het verminderen van de productie van prostaglandinen, die verantwoordelijk zijn voor pijn en ontsteking. Het wordt vaak gebruikt voor de behandeling van hoofdpijn, menstruatiepijn, spierpijn, artritis en tandpijn. Het is verkrijgbaar in verschillende doseringen en vormen, zoals tabletten, capsules en siroop. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en de instructies van uw arts of apotheker op te volgen.
  € 0.90
 • Naprosyn is een medicijn dat behoort tot de groep van niet-steroïde ontstekingsremmers (NSAID's). Het wordt gebruikt om pijn en ontsteking te verminderen bij aandoeningen zoals artritis, spierpijn, rugpijn en menstruatiepijn. Naprosyn werkt door het blokkeren van de productie van prostaglandinen, die verantwoordelijk zijn voor pijn en ontsteking in het lichaam. Het is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder tabletten en capsules.
  € 0.86
 • Neoral is een medicijn dat de werkzame stof cyclosporine bevat. Het wordt gebruikt om afstoting van getransplanteerde organen te voorkomen en om bepaalde auto-immuunziekten te behandelen.
  € 5.42
 • Ponstel is een medicijn dat behoort tot de groep van niet-steroïde ontstekingsremmers (NSAID's). Het wordt gebruikt om pijn en ontsteking te verminderen bij aandoeningen zoals menstruatiekrampen, artritis en andere pijnlijke aandoeningen. Het werkzame bestanddeel in Ponstel is mefenaminezuur.
  € 1.33
 • Rheumatrex is een medicijn dat methotrexaat bevat en wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende vormen van kanker, reumatoïde artritis en psoriasis. Het werkt door de groei van kankercellen te remmen en het immuunsysteem te onderdrukken om ontstekingen te verminderen. Het wordt meestal via injectie toegediend.
  € 1.36
 • Voltaren is een medicijn dat wordt gebruikt om pijn en ontstekingen te verminderen. Het bevat de werkzame stof diclofenac, die behoort tot de groep van niet-steroïde ontstekingsremmende geneesmiddelen (NSAID's). Voltaren kan worden gebruikt om verschillende aandoeningen te behandelen, waaronder reumatoïde artritis, osteoartritis, spierpijn en menstruatiepijn. Het is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder tabletten, zetpillen, gels en crèmes.
  € 0.74

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.