• Betadine is een medicijn dat wordt gebruikt als een antisepticum om wonden en huidinfecties te behandelen. Het bevat povidonjodium als werkzame stof en wordt meestal gebruikt als een oplossing of zalf. Het doodt bacteriën, virussen en schimmels en helpt de genezing van de huid te bevorderen.
  € 25.30
 • Chloroquine is een medicijn dat gebruikt wordt voor de behandeling en preventie van malaria. Het kan ook gebruikt worden voor de behandeling van bepaalde auto-immuunziekten, zoals lupus en reumatoïde artritis. Chloroquine werkt door de groei van de parasieten die malaria veroorzaken te stoppen en het immuunsysteem te onderdrukken bij auto-immuunziekten. Het wordt meestal oraal ingenomen in de vorm van tabletten.
  € 1.25
 • Daklinza is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van chronische hepatitis C-infecties bij volwassenen. Het bevat de werkzame stof daclatasvir, die de vermenigvuldiging van het hepatitis C-virus remt en de verspreiding ervan in het lichaam voorkomt. Daklinza wordt meestal in combinatie met andere geneesmiddelen gebruikt en kan bijwerkingen hebben, waaronder vermoeidheid, hoofdpijn en misselijkheid.
  € 25.39
 • Efavirenz-Emtricitabine-Tenofovir is een combinatie van drie geneesmiddelen die worden gebruikt voor de behandeling van hiv-infectie. Het bevat Efavirenz, Emtricitabine en Tenofovir. Efavirenz behoort tot een klasse van geneesmiddelen die bekend staan als non-nucleoside reverse transcriptase inhibitors (NNRTI's). Emtricitabine en Tenofovir behoren tot een klasse van geneesmiddelen die bekend staan als nucleoside reverse transcriptase inhibitors (NRTI's). Deze medicatie wordt gebruikt in combinatie met andere hiv-medicijnen om de hoeveelheid hiv in het lichaam te verminderen en het immuunsysteem te versterken.
  € 19.23
 • Famvir is een antiviraal geneesmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van herpesinfecties, waaronder koortslip, genitale herpes en gordelroos. Het werkzame bestanddeel is famciclovir, dat de groei van het virus remt en de symptomen van de infectie vermindert. Het wordt meestal voorgeschreven in tabletvorm en moet worden ingenomen volgens de instructies van de arts.
  € 6.65
 • Favipiravir is een antiviraal geneesmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van influenza en COVID-19. Het werkt door het remmen van de replicatie van virussen in het lichaam.
  € 6.26
 • Hepcinat-LP is een medicijn dat gebruikt wordt voor de behandeling van hepatitis C. Het bevat twee werkzame stoffen, namelijk Sofosbuvir en Ledipasvir, die samenwerken om het virus te bestrijden en de leverfunctie te verbeteren. Het wordt meestal voorgeschreven in combinatie met andere medicijnen en kan bijwerkingen hebben zoals misselijkheid, vermoeidheid en hoofdpijn.
  € 44.33
 • Kaletra is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van hiv-infecties. Het bevat de werkzame stoffen lopinavir en ritonavir, die de vermenigvuldiging van het virus remmen. Het wordt meestal in combinatie met andere hiv-medicijnen voorgeschreven.
  € 8.01
 • Melatonine is een hormoon dat van nature in het lichaam wordt geproduceerd en helpt bij het reguleren van de slaap-waakcyclus. Het is ook beschikbaar als medicijn en wordt gebruikt om slaapproblemen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Melatonine wordt meestal ingenomen als een pil ongeveer 30 minuten voor het slapengaan. Het is belangrijk om de dosering en timing van melatonine correct te volgen om de beste resultaten te behalen en eventuele bijwerkingen te minimaliseren.
  € 0.82
 • Molnupiravir is een antiviraal geneesmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van COVID-19. Het werkt door de replicatie van het virus te verstoren, waardoor het zich niet verder kan verspreiden in het lichaam. Het wordt momenteel onderzocht als een potentiële behandeling voor COVID-19 en heeft veelbelovende resultaten laten zien in klinische onderzoeken.
  € 3.33
 • Natdac is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van hepatitis C. Het werkzame bestanddeel is daclatasvir, dat het virus remt en de verspreiding ervan in het lichaam vermindert. Het wordt meestal gebruikt in combinatie met andere medicijnen voor een effectievere behandeling.
  € 14.26
 • Primaquine is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van malaria en kan ook worden gebruikt als profylaxe om herinfectie te voorkomen.
  € 0.67
 • Rebetol is een medicijn dat wordt gebruikt in combinatie met andere geneesmiddelen voor de behandeling van hepatitis C. Het werkzame bestanddeel is ribavirine, dat helpt bij het stoppen van de groei van het hepatitis C-virus en het verminderen van de hoeveelheid virus in het lichaam. Het wordt meestal ingenomen in de vorm van capsules.
  € 5.34
 • Symmetrel is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van de ziekte van Parkinson en de symptomen van influenza A. Het werkzame bestanddeel van Symmetrel is amantadine, dat de effecten van dopamine in de hersenen versterkt en de verspreiding van het influenza A-virus remt. Het wordt meestal oraal ingenomen en kan bijwerkingen veroorzaken zoals duizeligheid, misselijkheid en slaapproblemen.
  € 1.71
 • Tamiflu is een antiviraal geneesmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling en preventie van influenza (griep) bij volwassenen en kinderen vanaf 1 jaar oud. Het werkzame bestanddeel van Tamiflu is oseltamivir, dat de verspreiding van het griepvirus in het lichaam remt. Het kan de duur en de ernst van de symptomen van griep verminderen en de kans op complicaties zoals longontsteking verminderen. Tamiflu is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 8.87
 • Tenofovir-Disoproxil-Fumaraat is een antiviraal geneesmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van HIV-infecties en hepatitis B-virusinfecties.
  € 7.90
 • Tenofovir-Emtricitabine is een combinatiegeneesmiddel dat wordt gebruikt bij de behandeling van hiv-infecties. Het bevat de werkzame stoffen tenofovir en emtricitabine, die de vermenigvuldiging van het virus remmen en de infectie onder controle houden.
  € 4.92
 • Valtrex is een antiviraal medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van herpesinfecties, waaronder genitale herpes, koortslip en gordelroos. Het werkzame bestanddeel van Valtrex is valaciclovir, dat in het lichaam wordt omgezet in aciclovir, dat het herpesvirus remt en de symptomen vermindert.
  € 5.92
 • Velpanat is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van hepatitis C-infecties. Het bevat twee werkzame stoffen, namelijk sofosbuvir en velpatasvir, die samenwerken om de verspreiding van het virus in het lichaam te remmen en te voorkomen. Velpanat wordt meestal voorgeschreven aan patiënten met chronische hepatitis C-infecties, en kan helpen om de symptomen van de ziekte te verminderen en de progressie ervan te vertragen.
  € 82.31
 • Viramune is een antiviraal medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van HIV-infecties. Het werkzame bestanddeel is nevirapine en het behoort tot de klasse van non-nucleoside reverse transcriptase remmers. Het medicijn remt de vermenigvuldiging van het virus en vermindert zo de hoeveelheid HIV in het bloed. Viramune wordt meestal samen met andere antiretrovirale medicijnen voorgeschreven en kan soms bijwerkingen veroorzaken zoals huiduitslag, misselijkheid en leverproblemen.
  € 2.09
 • Zovirax is een antiviraal medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van virale infecties veroorzaakt door het herpes simplex-virus, zoals koortsblaasjes, genitale herpes en gordelroos. Het werkzame bestanddeel in Zovirax is aciclovir, dat de vermenigvuldiging van het virus remt en zo de symptomen van de infectie vermindert. Zovirax kan worden ingenomen in de vorm van tabletten, crème of zalf.
  € 0.79

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.