• Addyi is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van een laag libido bij vrouwen die nog niet in de menopauze zijn. Het actieve ingrediënt in Addyi is flibanserin, dat werkt door de niveaus van dopamine en noradrenaline in de hersenen te verhogen, wat kan leiden tot een verbetering van het seksuele verlangen en de opwinding. Het is belangrijk om te weten dat Addyi alleen op recept verkrijgbaar is en dat het niet moet worden gebruikt door mensen die alcohol drinken of bepaalde andere medicijnen gebruiken.
  € 10.34
 • Clomid is een medicijn dat wordt gebruikt om ovulatie te stimuleren bij vrouwen die moeite hebben om zwanger te worden. Het bevat de werkzame stof clomifeencitraat en werkt door de hormoonproductie in de hersenen te beïnvloeden, wat leidt tot de vrijlating van hormonen die de eierstokken stimuleren om eicellen vrij te geven. Clomid wordt meestal in tabletvorm ingenomen en moet worden voorgeschreven door een arts.
  € 0.93
 • Vaniqa is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van overmatige haargroei bij vrouwen in het gezicht. Het werkzame bestanddeel in Vaniqa is eflornithinehydrochloride en het remt de groei van haarzakjes, waardoor de haargroei vermindert. Het wordt aangebracht als crème op de huid en moet tweemaal daags worden gebruikt. Vaniqa is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 113.47
 • Advil-Dual-Action is een medicijn dat gebruikt wordt bij pijn en koorts. Het bevat twee werkzame stoffen, ibuprofen en paracetamol, die samen zorgen voor een krachtige pijnverlichting. Het is verkrijgbaar in de vorm van tabletten en kan zonder recept worden gekocht bij de apotheek.
  € 1.36
 • Alesse is een anticonceptiepil die twee hormonen bevat, namelijk ethinylestradiol en levonorgestrel. Het wordt gebruikt om zwangerschap te voorkomen en werkt door het veranderen van de hormonen in het lichaam om ovulatie te voorkomen. Het wordt ook gebruikt om de menstruatiecyclus te reguleren en om de symptomen van premenstrueel syndroom te verminderen.
  € 2.00
 • Arimidex is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van borstkanker bij vrouwen na de menopauze. Het werkzame bestanddeel is anastrozol, dat werkt door de productie van oestrogeen in het lichaam te verminderen. Dit helpt de groei van kankercellen te vertragen of te stoppen.
  € 5.43
 • Aromasin is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van hormoongevoelige borstkanker bij vrouwen na de menopauze. Het werkzame bestanddeel van Aromasin is exemestaan, dat werkt door de omzetting van androgenen naar oestrogenen te remmen, waardoor de tumorgroei wordt geremd.
  € 6.65
 • Aygestin is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van abnormale vaginale bloedingen, endometriose en menstruatiekrampen. Het actieve ingrediënt in Aygestin is norethindron, een synthetisch hormoon dat lijkt op progesteron. Het werkt door de groei van baarmoederslijmvlies te verminderen en de ovulatie te onderdrukken. Aygestin wordt oraal ingenomen en is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 1.48
 • Buscopan is een medicijn dat wordt gebruikt om spasmen en pijn in de maag en darmen te verminderen. Het werkzame bestanddeel is hyoscine butylbromide, dat de spieren in het maagdarmkanaal ontspant en de doorbloeding verbetert. Het wordt vaak voorgeschreven voor aandoeningen zoals prikkelbare darmsyndroom, maagzweren en galblaasproblemen.
  € 1.36
 • Calcibrook-Forte is een medicijn dat wordt gebruikt om calcium- en vitamine D-tekorten in het lichaam aan te vullen. Het bevat een combinatie van calciumcarbonaat en vitamine D3 en wordt voorgeschreven om de gezondheid van botten en tanden te verbeteren en osteoporose te voorkomen.
  € 0.68
 • Celebrex is een medicijn dat behoort tot de klasse van niet-steroïde ontstekingsremmende geneesmiddelen (NSAID's). Het wordt gebruikt om pijn en ontsteking te verminderen bij aandoeningen zoals artritis, reumatoïde artritis en menstruatiekrampen. Celebrex werkt door het blokkeren van de productie van prostaglandinen, die verantwoordelijk zijn voor pijn en ontsteking in het lichaam.
  € 1.38
 • Cenforce-FM is een medicijn dat gebruikt wordt voor de behandeling van erectiestoornissen bij mannen. Het bevat de werkzame stof sildenafil, die de bloedstroom naar de penis verhoogt en zo helpt bij het krijgen en behouden van een erectie tijdens seksuele stimulatie. Het medicijn moet ongeveer een uur voor de seksuele activiteit worden ingenomen en de werking kan tot 4 uur aanhouden. Het is belangrijk om de doseringsinstructies van uw arts te volgen en de bijwerkingen te kennen voordat u Cenforce-FM gebruikt.
  € 2.68
 • Cycrin is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van menstruatiestoornissen, endometriose en voor anticonceptie. Het bevat het hormoon medroxyprogesteronacetaat en werkt door de ovulatie te onderdrukken en de baarmoederwand te verdikken om implantatie van een bevruchte eicel te voorkomen.
  € 1.93
 • Danocrine is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van endometriose, een aandoening waarbij het weefsel dat normaal de binnenkant van de baarmoeder bedekt, zich buiten de baarmoeder bevindt en pijn en ongemak veroorzaakt. Het actieve ingrediënt in Danocrine is danazol, dat de productie van bepaalde hormonen in het lichaam vermindert en zo de symptomen van endometriose vermindert.
  € 2.24
 • Desogen is een anticonceptiepil die twee hormonen bevat, namelijk ethinylestradiol en desogestrel. Het wordt gebruikt om zwangerschap te voorkomen en kan ook worden voorgeschreven voor andere aandoeningen, zoals acne en onregelmatige menstruatie. Het is belangrijk om de instructies van de arts en de bijsluiter op te volgen bij het gebruik van Desogen.
  € 2.13
 • Diane-35 is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van acne en overmatige haargroei bij vrouwen. Het bevat cyproteronacetaat en ethinylestradiol, die samenwerken om de hormonale balans te reguleren en de effecten van mannelijke hormonen te verminderen. Het wordt ook soms voorgeschreven als anticonceptiemiddel.
  € 2.39
 • Diclegis is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van misselijkheid en braken tijdens de zwangerschap. Het bevat een combinatie van doxylamine en pyridoxine en werkt door de activiteit van histamine in de hersenen te verminderen. Het is alleen op recept verkrijgbaar en moet worden ingenomen volgens de instructies van de arts.
  € 3.58
 • Dostinex is een medicijn dat wordt gebruikt om de aandoeningen te behandelen die worden veroorzaakt door een teveel aan prolactine in het bloed, zoals onregelmatige menstruatie, onvruchtbaarheid en borstvoeding bij mannen en vrouwen. Het werkzame bestanddeel van Dostinex is cabergoline, dat de afgifte van prolactine remt en de symptomen van prolactinomen vermindert.
  € 16.97
 • Dydrogesterone is een synthetisch hormoon dat wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende gynaecologische aandoeningen, zoals menstruatieproblemen, endometriose en onvruchtbaarheid. Het werkt door de balans van hormonen in het lichaam te herstellen en kan worden voorgeschreven als een tablet of capsule. Dydrogesterone is verkrijgbaar onder verschillende merknamen en moet alleen op voorschrift van een arts worden gebruikt.
  € 8.03
 • Emla is een medicijn dat wordt gebruikt voor plaatselijke verdoving van de huid. Het bevat de actieve ingrediënten lidocaïne en prilocaïne, die samenwerken om de huid te verdoven en pijn te verminderen. Het wordt vaak gebruikt voor pijnlijke medische procedures zoals injecties, bloedafname en kleine chirurgische ingrepen.
  € 44.43
 • Estrace is een medicijn dat estradiol bevat, een vrouwelijk hormoon dat wordt gebruikt om symptomen van de menopauze te verminderen, zoals opvliegers, vaginale droogheid en stemmingswisselingen. Het kan ook worden gebruikt bij vrouwen die een oestrogeentekort hebben. Estrace wordt meestal ingenomen in de vorm van tabletten die oraal worden ingenomen of in de vorm van een crème die lokaal op de huid wordt aangebracht.
  € 1.85
 • Evista is een medicijn dat wordt gebruikt om de botdichtheid te verhogen en het risico op botbreuken bij postmenopauzale vrouwen te verminderen. Het bevat het actieve ingrediënt raloxifen en werkt door de werking van oestrogeen in het lichaam na te bootsen. Het wordt ook gebruikt om het risico op borstkanker bij vrouwen met een hoog risico te verminderen.
  € 1.81
 • Female-Cialis is een medicijn dat wordt gebruikt om seksuele disfunctie bij vrouwen te behandelen. Het bevat de werkzame stof tadalafil, die de bloedtoevoer naar de genitaliën verbetert en zo de seksuele opwinding verhoogt. Het kan worden voorgeschreven voor vrouwen die moeite hebben met het bereiken van een orgasme, pijn hebben tijdens seks of een verminderd libido hebben. Het is belangrijk om dit medicijn alleen te gebruiken onder begeleiding van een arts en de dosering en mogelijke bijwerkingen te bespreken.
  € 1.81
 • Femara is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van hormoonreceptor-positieve borstkanker bij postmenopauzale vrouwen. Het werkzame bestanddeel is letrozol, dat de productie van oestrogeen remt en zo de groei van kankercellen vermindert.
  € 1.44
 • Femilon is een anticonceptiepil die ethinylestradiol en desogestrel bevat. Het wordt gebruikt om zwangerschap te voorkomen en kan ook worden voorgeschreven voor de behandeling van acne en overmatige haargroei bij vrouwen.
  € 1.90
 • Ferrogen-Xt is een medicijn dat wordt gebruikt om ijzertekort in het lichaam te behandelen. Het bevat ijzer, foliumzuur en vitamine B12 en wordt voorgeschreven aan patiënten met bloedarmoede of die een tekort aan deze voedingsstoffen hebben.
  € 0.79
 • Fortical is een medicijn dat gebruikt wordt voor de behandeling van osteoporose. Het bevat het hormoon calcitonine, dat de afbraak van botweefsel vermindert en de botdichtheid verhoogt. Het wordt toegediend via een neusspray.
  € 187.79
 • Gyne-Lotrimin is een antischimmelmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van vaginale schimmelinfecties. Het werkzame bestanddeel is clotrimazol, dat de groei van schimmels remt.
  € 18.57
 • Melatonine is een hormoon dat van nature in het lichaam wordt geproduceerd en helpt bij het reguleren van de slaap-waakcyclus. Het is ook beschikbaar als medicijn en wordt gebruikt om slaapproblemen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Melatonine wordt meestal ingenomen als een pil ongeveer 30 minuten voor het slapengaan. Het is belangrijk om de dosering en timing van melatonine correct te volgen om de beste resultaten te behalen en eventuele bijwerkingen te minimaliseren.
  € 0.82
 • Minesse is een anticonceptiepil die twee soorten hormonen bevat: ethinylestradiol en gestodeen. Het wordt gebruikt om zwangerschap te voorkomen en kan ook worden voorgeschreven voor de behandeling van acne en overmatige haargroei bij vrouwen.
  € 1.81
 • Nolvadex is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van borstkanker. Het bevat het actieve ingrediënt tamoxifen, dat werkt door de werking van oestrogeen te blokkeren en zo de groei van kankercellen te remmen. Het kan ook worden gebruikt om het risico op borstkanker te verminderen bij vrouwen met een hoog risico.
  € 0.82
 • Norlutate is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van endometriose en onregelmatige menstruatie. Het bevat het actieve ingrediënt norethindron, een synthetisch hormoon dat werkt door de ovulatie te onderdrukken en de baarmoederwand te veranderen om de groei van endometriumweefsel te verminderen.
  € 1.80
 • Novelon is een anticonceptiepil die twee hormonen, ethinylestradiol en desogestrel, bevat. Het wordt gebruikt om zwangerschap te voorkomen en kan ook worden voorgeschreven voor andere aandoeningen zoals acne en onregelmatige menstruatie.
  € 1.81
 • Parlodel is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van bepaalde hormonale aandoeningen, zoals overmatige productie van prolactine en de ziekte van Parkinson. Het werkzame bestanddeel is bromocriptine, dat de werking van dopamine in de hersenen nabootst. Dit kan helpen bij het verminderen van de symptomen van deze aandoeningen.
  € 2.86
 • Paxil-Cr is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van depressie, angststoornissen, obsessief-compulsieve stoornis (OCD) en posttraumatische stressstoornis (PTSS). Het bevat het actieve ingrediënt paroxetine, dat behoort tot de klasse van selectieve serotonine-heropnameremmers (SSRI's). Paxil-Cr werkt door het verhogen van de niveaus van serotonine in de hersenen, wat helpt om de symptomen van deze aandoeningen te verminderen. Het is verkrijgbaar in de vorm van tabletten die eenmaal daags worden ingenomen.
  € 2.34
 • Plan-B-One-Step is een noodanticonceptiemiddel dat een hoge dosis van het hormoon levonorgestrel bevat. Het wordt gebruikt om zwangerschap te voorkomen na onbeschermde seks of falen van anticonceptie. Het moet zo snel mogelijk na de seks worden ingenomen en kan tot 72 uur daarna effectief zijn. Het is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 8.89
 • Ponstel is een medicijn dat behoort tot de groep van niet-steroïde ontstekingsremmers (NSAID's). Het wordt gebruikt om pijn en ontsteking te verminderen bij aandoeningen zoals menstruatiekrampen, artritis en andere pijnlijke aandoeningen. Het werkzame bestanddeel in Ponstel is mefenaminezuur.
  € 1.33
 • Premarin is een medicijn dat oestrogeen bevat en wordt gebruikt voor de behandeling van symptomen van de menopauze, zoals opvliegers, vaginale droogheid en osteoporose. Het wordt ook gebruikt voor de behandeling van bepaalde kankers bij vrouwen en voor het voorkomen van osteoporose bij vrouwen na de menopauze.
  € 3.76
 • Pristiq is een antidepressivum dat wordt gebruikt voor de behandeling van depressie en angststoornissen. Het werkzame bestanddeel is desvenlafaxine, dat de niveaus van serotonine en noradrenaline in de hersenen verhoogt. Het wordt meestal eenmaal daags ingenomen en kan bijwerkingen hebben zoals misselijkheid, duizeligheid en slapeloosheid. Het is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 2.23
 • Prometrium is een medicijn dat progesteron bevat. Het wordt gebruikt om bepaalde menstruatieproblemen te behandelen en om de kans op een miskraam te verminderen bij vrouwen die zwanger zijn en een laag progesterongehalte hebben. Het kan ook worden voorgeschreven als onderdeel van hormoonvervangende therapie bij vrouwen in de menopauze.
  € 2.54
 • Revatio is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van pulmonale arteriële hypertensie (PAH). Het werkzame bestanddeel in Revatio is sildenafil, dat de bloedvaten in de longen ontspant en de bloedstroom verbetert. Het wordt meestal ingenomen in de vorm van tabletten, drie keer per dag, met tussenpozen van vier tot zes uur.
  € 2.96
 • Theofer-Xt is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van ijzertekorten en bloedarmoede. Het bevat ijzer en foliumzuur en wordt voorgeschreven om de rode bloedcellen te helpen herstellen en het zuurstoftransport in het lichaam te verbeteren.
  € 0.69
 • Tibofem is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van symptomen van de menopauze bij vrouwen, zoals opvliegers en vaginale droogheid. Het bevat de werkzame stof Tibolon, die werkt als een hormoonvervangingstherapie. Het kan ook worden voorgeschreven voor de preventie van osteoporose bij vrouwen na de menopauze.
  € 7.12
 • Yasmin is een oraal anticonceptiemiddel dat twee actieve ingrediënten bevat, namelijk ethinylestradiol en drospirenon. Het wordt gebruikt om zwangerschap te voorkomen en kan ook worden voorgeschreven voor de behandeling van acne en premenstruele dysfore stoornis. Het moet dagelijks op hetzelfde tijdstip worden ingenomen.
  € 3.05
 • Zincoheal is een medicijn dat zink bevat en wordt gebruikt om zinktekorten in het lichaam aan te vullen. Het wordt ook gebruikt voor de behandeling van huidinfecties en wondgenezing.
  € 0.75
 • Zinconia is een medicijn dat wordt gebruikt om zinktekorten in het lichaam aan te vullen. Het bevat zinkgluconaat als werkzame stof en kan worden voorgeschreven bij verschillende aandoeningen, zoals diarree en huidproblemen.
  € 0.75

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.