• Actigall is een medicijn dat wordt gebruikt om galstenen op te lossen bij patiënten die geen galblaas hebben. Het werkzame bestanddeel in Actigall is ursodeoxycholzuur, dat helpt bij het oplossen van cholesterolstenen in de galblaas. Het wordt ook gebruikt om bepaalde leveraandoeningen te behandelen.
  € 2.67
 • Aldactone is een medicijn dat wordt gebruikt om hoge bloeddruk en oedeem (vochtophoping) te behandelen. Het bevat de werkzame stof spironolacton, die de werking van het hormoon aldosteron in het lichaam blokkeert en zo de hoeveelheid zout en water die het lichaam vasthoudt vermindert. Aldactone kan ook worden voorgeschreven bij bepaalde hormonale problemen, zoals het polycysteus ovariumsyndroom (PCOS).
  € 0.90
 • Aygestin is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van abnormale vaginale bloedingen, endometriose en menstruatiekrampen. Het actieve ingrediënt in Aygestin is norethindron, een synthetisch hormoon dat lijkt op progesteron. Het werkt door de groei van baarmoederslijmvlies te verminderen en de ovulatie te onderdrukken. Aygestin wordt oraal ingenomen en is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 1.48
 • Cycrin is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van menstruatiestoornissen, endometriose en voor anticonceptie. Het bevat het hormoon medroxyprogesteronacetaat en werkt door de ovulatie te onderdrukken en de baarmoederwand te verdikken om implantatie van een bevruchte eicel te voorkomen.
  € 1.93
 • Ddavp is een medicijn dat wordt gebruikt om de symptomen van diabetes insipidus te behandelen. Het vermindert de hoeveelheid urine die wordt geproduceerd en verhoogt de concentratie van urine, waardoor het lichaam beter in staat is om water vast te houden.
  € 4.60
 • Demadex is een medicijn dat vaak wordt voorgeschreven om oedeem (vochtophoping) te verminderen bij patiënten met hartfalen, levercirrose of nierziekte. Het actieve bestanddeel in Demadex is torsemide, een diureticum dat de nieren helpt overtollig vocht en zout uit het lichaam te verwijderen.
  € 1.17
 • Detrol is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van overactieve blaas. Het werkt door de spieren in de blaas te ontspannen, waardoor de frequentie van urineren wordt verminderd en het gevoel van urgentie wordt verminderd. Het actieve ingrediënt in Detrol is tolterodine.
  € 2.13
 • Detrol-La is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van symptomen van een overactieve blaas, zoals vaak moeten plassen, urgentie en incontinentie. Het actieve ingrediënt in Detrol-La is tolterodine, dat de spieren in de blaas ontspant en zo de frequentie en intensiteit van urinewegsymptomen vermindert. Detrol-La wordt meestal eenmaal per dag ingenomen en kan bijwerkingen hebben zoals droge mond, hoofdpijn en maagklachten.
  € 5.80
 • Diamox is een medicijn dat wordt gebruikt om hoogteziekte te voorkomen en behandelen. Het bevat het actieve ingrediënt acetazolamide en werkt door het verminderen van de hoeveelheid bicarbonaat in het lichaam, waardoor de ademhaling wordt gestimuleerd en de zuurstofopname wordt verbeterd. Het kan ook worden gebruikt bij de behandeling van glaucoom en epilepsie.
  € 1.23
 • Elmiron is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van blaaspijnsyndroom (interstitiële cystitis). Het werkzame bestanddeel van Elmiron is pentosanpolysulfaatnatrium, dat de beschermende laag van de blaaswand versterkt en ontstekingen vermindert. Het wordt meestal oraal ingenomen in de vorm van capsules.
  € 8.01
 • Enablex is een medicijn dat wordt gebruikt om de symptomen van overactieve blaas te behandelen. Het werkt door de spieren in de blaas te ontspannen, waardoor de frequentie van urineren wordt verminderd en het gevoel van urgentie om te plassen wordt verminderd. Het actieve ingrediënt in Enablex is darifenacine.
  € 2.88
 • Frumil is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van hoge bloeddruk en oedeem (vochtophoping) in het lichaam. Het bevat twee werkzame stoffen, furosemide en amiloride, die samen werken om overtollig vocht uit het lichaam te verwijderen en de bloeddruk te verlagen. Het wordt meestal ingenomen als een tablet en kan enkele bijwerkingen veroorzaken, zoals duizeligheid, hoofdpijn en maagklachten. Raadpleeg altijd uw arts voordat u Frumil gebruikt.
  € 1.89
 • Furadantine is een antibioticum dat wordt gebruikt om bacteriële infecties van de urinewegen te behandelen. Het werkzame bestanddeel is nitrofurantoïne.
  € 1.42
 • Hygroton is een medicijn dat wordt gebruikt om hoge bloeddruk te behandelen. Het bevat de werkzame stof chloortalidon, die de hoeveelheid zout en water in het lichaam vermindert, waardoor de bloeddruk daalt. Het wordt meestal in tabletvorm ingenomen en moet worden voorgeschreven door een arts.
  € 0.90
 • Lasix is een medicijn dat wordt gebruikt om overtollig vocht uit het lichaam te verwijderen door de nieren te stimuleren om meer urine te produceren. Het wordt vaak voorgeschreven voor aandoeningen zoals hoge bloeddruk, hartfalen en oedeem. De werkzame stof in Lasix is furosemide.
  € 0.68
 • Lozol is een medicijn dat wordt gebruikt om hoge bloeddruk en oedeem (vochtophoping) te behandelen. Het werkzame bestanddeel is indapamide, een diureticum (plaspil) dat ervoor zorgt dat de nieren meer zout en water uitscheiden. Hierdoor neemt de hoeveelheid vocht in het lichaam af en daalt de bloeddruk. Lozol wordt meestal eenmaal daags ingenomen en kan enkele bijwerkingen hebben, zoals duizeligheid, hoofdpijn en misselijkheid.
  € 2.18
 • Lozol-Sr is een medicijn dat gebruikt wordt om hoge bloeddruk te behandelen. Het bevat het actieve ingrediënt indapamide, dat werkt door de hoeveelheid zout en water in het lichaam te verminderen, waardoor de bloeddruk daalt. Het wordt meestal eenmaal per dag ingenomen als een tablet met verlengde afgifte.
  € 2.01
 • Melatonine is een hormoon dat van nature in het lichaam wordt geproduceerd en helpt bij het reguleren van de slaap-waakcyclus. Het is ook beschikbaar als medicijn en wordt gebruikt om slaapproblemen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Melatonine wordt meestal ingenomen als een pil ongeveer 30 minuten voor het slapengaan. Het is belangrijk om de dosering en timing van melatonine correct te volgen om de beste resultaten te behalen en eventuele bijwerkingen te minimaliseren.
  € 0.82
 • Myrbetriq is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van overactieve blaas. Het werkzame bestanddeel in Myrbetriq is mirabegron, dat de spieren in de blaas ontspant en de capaciteit van de blaas vergroot, waardoor de frequentie en urgentie van urineren verminderd wordt.
  € 4.10
 • Norlutate is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van endometriose en onregelmatige menstruatie. Het bevat het actieve ingrediënt norethindron, een synthetisch hormoon dat werkt door de ovulatie te onderdrukken en de baarmoederwand te veranderen om de groei van endometriumweefsel te verminderen.
  € 1.80
 • Noroxin is een antibioticum dat wordt gebruikt om bacteriële infecties te behandelen. Het werkzame bestanddeel is norfloxacine, dat de groei van bacteriën remt door hun DNA te verstoren. Noroxin wordt vaak gebruikt bij urineweginfecties, prostatitis en gastro-enteritis. Het is belangrijk om de instructies van de arts te volgen bij het gebruik van Noroxin en de volledige kuur af te maken om de infectie volledig te behandelen.
  € 1.64
 • Oxytrol is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van overactieve blaas bij volwassenen. Het bevat oxybutynine, een stof die de spieren van de blaas ontspant en zo de symptomen van een overactieve blaas vermindert. Oxytrol wordt geleverd in de vorm van een pleister die op de huid wordt aangebracht en gedurende drie tot vier dagen blijft zitten.
  € 1.26
 • Pentasa is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van ontstekingsziekten van de darmen, zoals de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa. Het actieve bestanddeel in Pentasa is mesalazine, dat ontstekingsremmende eigenschappen heeft en helpt om ontstekingen in de darmen te verminderen. Pentasa wordt meestal ingenomen in de vorm van tabletten of capsules.
  € 1.44
 • Phoslo is een medicijn dat wordt gebruikt om hoge fosfaatgehaltes in het bloed te behandelen bij patiënten met chronische nierziekte. Het werkt door het binden van fosfaten in voedsel, waardoor ze niet door het lichaam worden opgenomen. Dit helpt om het fosfaatgehalte in het bloed te verlagen en complicaties van nierziekte te voorkomen.
  € 1.23
 • Pyridium is een medicijn dat wordt gebruikt om de symptomen van een urineweginfectie te verlichten. Het bevat het actieve ingrediënt fenazopyridine, dat de pijn, het branderige gevoel en de drang om te plassen vermindert. Het is echter belangrijk op te merken dat Pyridium alleen de symptomen verlicht en de onderliggende infectie niet behandelt. Het moet dus worden gebruikt in combinatie met antibiotica om de infectie te genezen.
  € 1.42
 • Renagel is een medicijn dat wordt gebruikt om de hoeveelheid fosfaat in het bloed te verminderen bij mensen met nierziekte die dialyse ondergaan. Het actieve ingrediënt in Renagel is sevelamerhydrochloride, dat werkt door fosfaat te binden en uit het lichaam te verwijderen via de ontlasting.
  € 6.52
 • Rocaltrol is een medicijn dat actieve vitamine D3 bevat en wordt gebruikt voor de behandeling van een te lage calciumspiegel in het bloed. Het helpt bij het reguleren van de opname van calcium uit de darmen en de uitscheiding van calcium in de urine. Rocaltrol wordt ook voorgeschreven voor de behandeling van osteoporose en nierziekten.
  € 3.28
 • Tribenzor is een medicijn dat wordt gebruikt om hoge bloeddruk te behandelen. Het bevat drie actieve ingrediënten: amlodipine, olmesartan en hydrochloorthiazide. Het werkt door de bloedvaten te ontspannen en de bloeddruk te verlagen.
  € 3.58
 • Uloric is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van jicht. Het verlaagt de hoeveelheid urinezuur in het lichaam door de productie ervan te verminderen. Dit kan helpen om jichtaanvallen te voorkomen en de symptomen van de aandoening te verminderen.
  € 2.09
 • Urecholine is een medicijn dat wordt gebruikt om de blaas te stimuleren en de urine-uitscheiding te bevorderen. Het werkzame bestanddeel is bethanechol en het wordt vaak voorgeschreven bij urineretentie en andere blaasproblemen.
  € 2.36
 • Urispas is een medicijn dat wordt gebruikt om de symptomen van overactieve blaas te behandelen. Het werkt door de spieren in de blaas te ontspannen en helpt zo bij het verminderen van ongecontroleerd urineren, frequente aandrang en incontinentie.
  € 2.39
 • Vesicare is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van overactieve blaas. Het vermindert de frequentie van urineren en helpt bij het beheersen van urine-incontinentie. Het werkzame bestanddeel in Vesicare is solifenacine.
  € 3.95
 • Zyloprim is een geneesmiddel dat wordt gebruikt om jicht en nierstenen te behandelen. Het werkt door het verminderen van de hoeveelheid urinezuur in het lichaam.
  € 0.80

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.