• Aricept is een medicijn dat wordt gebruikt om de symptomen van de ziekte van Alzheimer te behandelen. Het bevat de werkzame stof donepezil, die de hoeveelheid van een neurotransmitter genaamd acetylcholine in de hersenen verhoogt. Dit kan helpen bij het verbeteren van het geheugen, de concentratie en het vermogen om dagelijkse taken uit te voeren.
  € 1.58
 • Artane is een medicijn dat wordt gebruikt om de symptomen van de ziekte van Parkinson te behandelen. Het actieve bestanddeel is trihexyfenidyl, dat werkt door de werking van bepaalde chemicaliën in de hersenen te veranderen. Het kan helpen bij het verminderen van tremoren, stijfheid en andere bewegingsproblemen die worden geassocieerd met de ziekte van Parkinson. Artane wordt meestal ingenomen als een tablet, en de dosering kan variëren afhankelijk van de individuele behoeften van de patiënt. Het is belangrijk om de instructies van uw arts op te volgen bij het gebruik van dit medicijn.
  € 1.01
 • Azilect is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van de ziekte van Parkinson. Het bevat de werkzame stof rasagiline en werkt door de afbraak van dopamine in de hersenen te verminderen, wat helpt bij het verminderen van de symptomen van Parkinson, zoals tremoren en stijfheid.
  € 1.81
 • Dostinex is een medicijn dat wordt gebruikt om de aandoeningen te behandelen die worden veroorzaakt door een teveel aan prolactine in het bloed, zoals onregelmatige menstruatie, onvruchtbaarheid en borstvoeding bij mannen en vrouwen. Het werkzame bestanddeel van Dostinex is cabergoline, dat de afgifte van prolactine remt en de symptomen van prolactinomen vermindert.
  € 16.97
 • Eldepryl is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van de ziekte van Parkinson. Het bevat de werkzame stof selegiline en werkt door de afbraak van dopamine in de hersenen te verminderen, waardoor de symptomen van Parkinson worden verminderd. Het wordt meestal gebruikt in combinatie met andere Parkinson-medicijnen en moet worden voorgeschreven door een arts.
  € 1.60
 • Exelon is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van milde tot matige dementie bij patiënten met de ziekte van Alzheimer of Parkinson. Het actieve ingrediënt in Exelon is rivastigmine, dat de afbraak van acetylcholine in de hersenen remt en zo de symptomen van dementie kan verminderen. Exelon kan worden ingenomen als capsule, pleister of oplossing voor oraal gebruik.
  € 1.81
 • Galantamine is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van de ziekte van Alzheimer. Het verbetert de cognitieve functie en vermindert de symptomen van geheugenverlies, verwarring en desoriëntatie. Galantamine werkt door het verhogen van de niveaus van acetylcholine in de hersenen, een neurotransmitter die betrokken is bij het geheugen en leren.
  € 2.68
 • Kemadrin is een medicijn dat wordt gebruikt om de symptomen van de ziekte van Parkinson te behandelen. Het bevat het actieve ingrediënt procyclidine, dat werkt door het verminderen van de activiteit van bepaalde zenuwcellen in de hersenen. Het kan ook worden voorgeschreven voor andere aandoeningen, zoals dystonie en spierstijfheid. Kemadrin wordt meestal in tabletvorm ingenomen en kan bijwerkingen hebben, waaronder droge mond, wazig zien en duizeligheid.
  € 1.64
 • Melatonine is een hormoon dat van nature in het lichaam wordt geproduceerd en helpt bij het reguleren van de slaap-waakcyclus. Het is ook beschikbaar als medicijn en wordt gebruikt om slaapproblemen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Melatonine wordt meestal ingenomen als een pil ongeveer 30 minuten voor het slapengaan. Het is belangrijk om de dosering en timing van melatonine correct te volgen om de beste resultaten te behalen en eventuele bijwerkingen te minimaliseren.
  € 0.82
 • Mirapex is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van de ziekte van Parkinson. Het bevat het actieve ingrediënt pramipexol en werkt door de dopamine-receptoren in de hersenen te stimuleren, wat helpt bij het verminderen van de symptomen van Parkinson, zoals stijfheid, trillen en traagheid van beweging.
  € 1.20
 • Namenda is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van de symptomen van de ziekte van Alzheimer. Het werkzame bestanddeel is memantine en het werkt door de activiteit van een bepaalde chemische stof in de hersenen te verminderen die betrokken is bij de cognitieve achteruitgang. Namenda kan helpen bij het verbeteren van het geheugen, de aandacht en het vermogen om dagelijkse taken uit te voeren bij Alzheimerpatiënten.
  € 1.44
 • Namzaric is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van symptomen van de ziekte van Alzheimer. Het bevat twee actieve stoffen, namelijk donepezil en memantine, die samenwerken om de cognitieve functie te verbeteren en de progressie van de ziekte te vertragen. Namzaric wordt meestal voorgeschreven aan patiënten die al donepezil gebruiken en wiens symptomen verergeren. Het is alleen verkrijgbaar op recept en moet worden ingenomen zoals voorgeschreven door een arts.
  € 3.16
 • Nootropil is een medicijn dat wordt gebruikt om de cognitieve functie te verbeteren en het geheugen te stimuleren. Het wordt vaak voorgeschreven voor patiënten met dementie, hersenletsel en andere neurologische aandoeningen. Het werkzame bestanddeel van Nootropil is piracetam, dat de neurotransmitters in de hersenen beïnvloedt en de bloedcirculatie verbetert.
  € 1.09
 • Parlodel is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van bepaalde hormonale aandoeningen, zoals overmatige productie van prolactine en de ziekte van Parkinson. Het werkzame bestanddeel is bromocriptine, dat de werking van dopamine in de hersenen nabootst. Dit kan helpen bij het verminderen van de symptomen van deze aandoeningen.
  € 2.86
 • Requip is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van de ziekte van Parkinson en het rustelozebenensyndroom. Het bevat het actieve ingrediënt ropinirol en werkt door de dopamine-receptoren in de hersenen te stimuleren. Het vermindert de symptomen van stijfheid, trillingen en traagheid van beweging bij Parkinsonpatiënten en verlicht de onaangename sensaties in de benen bij het rustelozebenensyndroom.
  € 1.40
 • Sinemet is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van de ziekte van Parkinson. Het bevat carbidopa en levodopa, die samenwerken om de symptomen van Parkinson te verminderen. Carbidopa helpt levodopa om de hersenen te bereiken, waar het wordt omgezet in dopamine, een neurotransmitter die betrokken is bij beweging en coördinatie. Door de dopamineproductie te verhogen, kan Sinemet de tremoren, stijfheid en traagheid verminderen die geassocieerd worden met Parkinson.
  € 1.07
 • Sinemet-Cr is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van de ziekte van Parkinson. Het bevat de werkzame stoffen carbidopa en levodopa, die samenwerken om de symptomen van de ziekte te verminderen. Sinemet-Cr is een langwerkende formule die gedurende de dag een constante hoeveelheid medicatie afgeeft, waardoor het geschikt is voor patiënten die meerdere keren per dag medicatie moeten innemen.
  € 1.89
 • Stalevo is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van de symptomen van de ziekte van Parkinson. Het bevat de werkzame stoffen levodopa, carbidopa en entacapon, die de hoeveelheid dopamine in de hersenen verhogen en zo de symptomen van de ziekte verminderen.
  € 2.18
 • Symmetrel is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van de ziekte van Parkinson en de symptomen van influenza A. Het werkzame bestanddeel van Symmetrel is amantadine, dat de effecten van dopamine in de hersenen versterkt en de verspreiding van het influenza A-virus remt. Het wordt meestal oraal ingenomen en kan bijwerkingen veroorzaken zoals duizeligheid, misselijkheid en slaapproblemen.
  € 1.71

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.