• Crestor is een medicijn dat wordt gebruikt om het cholesterolgehalte in het bloed te verlagen. Het actieve ingrediënt in Crestor is rosuvastatine. Het werkt door de productie van cholesterol in de lever te remmen. Crestor wordt voorgeschreven aan patiënten met een hoog cholesterolgehalte, wat kan leiden tot hart- en vaatziekten. Het wordt ook gebruikt om te voorkomen dat deze ziekten zich ontwikkelen bij mensen met een verhoogd risico. Crestor is alleen op recept verkrijgbaar en moet worden ingenomen zoals voorgeschreven door een arts.
  € 1.70
 • Lipitor is een medicijn dat wordt gebruikt om het cholesterolgehalte in het bloed te verlagen. Het behoort tot de groep van statines en werkt door het remmen van een enzym dat betrokken is bij de productie van cholesterol in de lever. Lipitor vermindert het risico op hart- en vaatziekten en kan ook worden voorgeschreven aan mensen met een hoog cholesterolgehalte of een familiegeschiedenis van hart- en vaatziekten.
  € 1.15
 • Livalo is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van hoog cholesterolgehalte in het bloed. Het werkzame bestanddeel van Livalo is pitavastatine, wat behoort tot de groep van statines. Het vermindert de productie van cholesterol in de lever en verlaagt zo het totale cholesterolgehalte in het bloed. Livalo wordt meestal eenmaal daags ingenomen en kan bijwerkingen veroorzaken zoals spierpijn, hoofdpijn en misselijkheid.
  € 1.49
 • Lopid is een medicijn dat wordt gebruikt om het cholesterolgehalte in het bloed te verlagen. Het actieve ingrediënt in Lopid is gemfibrozil, dat werkt door de productie van triglyceriden en slechte cholesterol (LDL) te verminderen en de productie van goede cholesterol (HDL) te verhogen. Dit kan helpen om het risico op hartaandoeningen te verminderen. Lopid wordt meestal voorgeschreven in combinatie met dieet- en leefstijlaanpassingen.
  € 2.68
 • Melatonine is een hormoon dat van nature in het lichaam wordt geproduceerd en helpt bij het reguleren van de slaap-waakcyclus. Het is ook beschikbaar als medicijn en wordt gebruikt om slaapproblemen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Melatonine wordt meestal ingenomen als een pil ongeveer 30 minuten voor het slapengaan. Het is belangrijk om de dosering en timing van melatonine correct te volgen om de beste resultaten te behalen en eventuele bijwerkingen te minimaliseren.
  € 0.82
 • Nexletol is een medicijn dat gebruikt wordt om het cholesterolgehalte in het bloed te verlagen. Het bevat het actieve ingrediënt bempedoïnezuur en wordt gebruikt in combinatie met een dieet en andere behandelingen om het risico op hart- en vaatziekten te verminderen.
  € 1.44
 • Questran is een medicijn dat wordt gebruikt om het cholesterolgehalte in het bloed te verlagen. Het bevat de werkzame stof colestyramine, die werkt door het binden van galzuren in de darmen en het voorkomen van heropname in het lichaam. Dit vermindert de hoeveelheid cholesterol in het bloed en vermindert het risico op hart- en vaatziekten.
  € 7.47
 • Roszet is een medicijn dat wordt gebruikt om het cholesterolgehalte in het bloed te verlagen. Het bevat twee werkzame stoffen, namelijk rosuvastatine en ezetimibe. Rosuvastatine vermindert de aanmaak van cholesterol in de lever en ezetimibe vermindert de opname van cholesterol uit voeding in de darmen. Het wordt voorgeschreven aan patiënten met een hoog cholesterolgehalte die niet voldoende reageren op dieet en lichaamsbeweging alleen.
  € 2.71
 • Tricor is een medicijn dat wordt gebruikt om het cholesterolgehalte in het bloed te verlagen. Het bevat de werkzame stof fenofibraat en behoort tot de groep van fibraten. Het wordt voorgeschreven aan patiënten met een hoog cholesterolgehalte die niet voldoende reageren op dieet en lichaamsbeweging alleen. Tricor kan ook worden gebruikt om andere aandoeningen te behandelen, zoals triglyceriden en lipoproteïnen. Het wordt meestal eenmaal daags ingenomen met voedsel.
  € 2.21
 • Zetia is een medicijn dat wordt gebruikt om het cholesterolgehalte te verlagen door de opname van cholesterol uit voedsel te verminderen. Het werkzame bestanddeel is ezetimibe.
  € 2.21
 • Zocor is een geneesmiddel dat wordt gebruikt om het cholesterolgehalte in het bloed te verlagen. Het actieve ingrediënt in Zocor is simvastatine, een statine die de productie van cholesterol in de lever remt. Dit helpt om het risico op hart- en vaatziekten te verminderen. Zocor wordt meestal voorgeschreven in combinatie met een dieet en lichaamsbeweging.
  € 1.44

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.