• Acular is een medicijn dat wordt gebruikt om ontstekingen en pijn te verminderen na oogchirurgie of bij oogallergieën. Het actieve ingrediënt is ketorolac tromethamine, een niet-steroïde ontstekingsremmer (NSAID). Het wordt meestal gebruikt als oogdruppels en werkt door de productie van prostaglandinen te remmen, waardoor ontsteking en pijn worden verminderd.
  € 29.62
 • Alphagan is een oogdruppel die wordt gebruikt om de druk in het oog te verlagen bij patiënten met glaucoom of hypertensie van het oog. Het actieve ingrediënt in Alphagan is brimonidine tartraat, dat de productie van overtollig vocht in het oog vermindert en de afvoer ervan verbetert. Het wordt meestal twee keer per dag aangebracht in het aangedane oog.
  € 72.29
 • Ansaid is een medicijn dat behoort tot de groep van de niet-steroïde ontstekingsremmers (NSAID's). Het wordt voornamelijk gebruikt om pijn en ontsteking te verminderen bij aandoeningen zoals artritis, reumatoïde artritis en osteoartritis. Het werkzame bestanddeel in Ansaid is flurbiprofen.
  € 27.11
 • Azopt is een medicijn dat wordt gebruikt om de druk in het oog te verminderen bij patiënten met glaucoom of oculaire hypertensie. Het werkzame bestanddeel is brinzolamide, dat de productie van vloeistof in het oog vermindert en zo de intraoculaire druk verlaagt. Het wordt meestal gebruikt als oogdruppels en kan bijwerkingen hebben zoals oogirritatie, wazig zien en hoofdpijn.
  € 96.40
 • Besivance is een oogdruppel die gebruikt wordt voor de behandeling van bacteriële infecties van het oog. Het bevat de werkzame stof besifloxacine en werkt door de groei van bacteriën te remmen. Het wordt meestal voorgeschreven voor de behandeling van conjunctivitis (roze oog) en andere bacteriële ooginfecties.
  € 57.84
 • Betoptic is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van glaucoom. Het bevat de werkzame stof betaxolol, die de oogdruk verlaagt door de productie van overtollig vocht in het oog te verminderen. Betoptic wordt meestal toegediend als oogdruppels.
  € 36.15
 • Bimatoprost is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van verhoogde oogdruk en glaucoom. Het werkt door de hoeveelheid vloeistof in het oog te verminderen, waardoor de druk in het oog wordt verlaagd. Bimatoprost kan ook worden gebruikt om de groei van wimpers te bevorderen. Het wordt meestal aangebracht als een oogdruppel.
  € 96.40
 • Ciloxan is een antibioticum dat wordt gebruikt om bacteriële infecties van het oog te behandelen. Het werkzame bestanddeel is ciprofloxacine, dat de groei van bacteriën remt en de infectie bestrijdt. Het wordt meestal voorgeschreven als oogdruppels en kan worden gebruikt bij verschillende ooginfecties, waaronder conjunctivitis, keratitis en blefaritis.
  € 18.57
 • Combigan is een medicijn dat wordt gebruikt om de druk in het oog te verlagen bij patiënten met glaucoom of oculaire hypertensie. Het bevat twee actieve ingrediënten, brimonidine en timolol, die beide helpen bij het verminderen van de productie van oogvocht en het verbeteren van de afvoer ervan. Het wordt meestal voorgeschreven als oogdruppels en moet worden gebruikt zoals voorgeschreven door een arts.
  € 62.76
 • Cosopt is een medicijn dat wordt gebruikt om hoge oogdruk te behandelen bij patiënten met glaucoom of oculaire hypertensie. Het bevat een combinatie van twee actieve ingrediënten, dorzolamide en timolol, die de productie van oogvocht verminderen en de afvoer ervan bevorderen. Het wordt meestal voorgeschreven als oogdruppels en kan bijwerkingen veroorzaken zoals oogirritatie, wazig zien en hoofdpijn.
  € 72.29
 • Cyclogyl is een medicijn dat wordt gebruikt om de pupil te verwijden en de oogdruk te verlagen. Het bevat het actieve ingrediënt cyclopentolaat en wordt meestal gebruikt tijdens oogonderzoeken en chirurgische ingrepen.
  € 27.11
 • Flarex is een medicijn dat wordt gebruikt om ontstekingen en zwellingen in het oog te verminderen. Het bevat de werkzame stof fluorometholon en behoort tot de groep van corticosteroïden. Het wordt voornamelijk voorgeschreven bij oogontstekingen zoals conjunctivitis, iritis en uveïtis. Het wordt meestal als oogdruppels toegediend en kan bijwerkingen hebben zoals wazig zicht, branderigheid en jeuk aan de ogen. Het is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 35.54
 • Lotemax is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van ontstekingen en zwellingen in het oog. Het bevat de werkzame stof loteprednol etabonate, die een ontstekingsremmend effect heeft. Het wordt voornamelijk voorgeschreven bij aandoeningen zoals conjunctivitis, keratitis en uveïtis. Het wordt meestal in de vorm van oogdruppels toegediend.
  € 27.11
 • Melatonine is een hormoon dat van nature in het lichaam wordt geproduceerd en helpt bij het reguleren van de slaap-waakcyclus. Het is ook beschikbaar als medicijn en wordt gebruikt om slaapproblemen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Melatonine wordt meestal ingenomen als een pil ongeveer 30 minuten voor het slapengaan. Het is belangrijk om de dosering en timing van melatonine correct te volgen om de beste resultaten te behalen en eventuele bijwerkingen te minimaliseren.
  € 0.82
 • Mydriacyl is een medicijn dat wordt gebruikt om de pupil van het oog te vergroten, wat kan helpen bij oogonderzoeken en chirurgische ingrepen. Het werkzame bestanddeel is tropicamide.
  € 38.56
 • Ocuflox is een medicijn dat wordt gebruikt om bacteriële ooginfecties te behandelen. Het bevat het actieve ingrediënt ofloxacine, een antibioticum dat de groei van bacteriën remt en doodt. Het wordt meestal voorgeschreven als oogdruppels en kan helpen bij het verminderen van symptomen zoals roodheid, zwelling, pijn en afscheiding.
  € 18.57
 • Restasis is een medicijn dat gebruikt wordt om chronische droge ogen te behandelen. Het bevat cyclosporine, een immunosuppressivum dat de ontsteking in de ogen vermindert en de traanproductie stimuleert. Het wordt meestal voorgeschreven als oogdruppels en moet tweemaal daags worden gebruikt.
  € 60.85
 • Restasis® - ophthalmic emulsion containing 0.05% of cyclosporine, made by Allergan, which is indicated to increase tear production in patients whose tear production is presumed to be suppressed due to ocular inflammation associated with keratoconjunctivitis sicca. Increased tear production was not seen in patients currently taking topical anti-inflammatory drugs or using punctal plugs.
  € 9.77
 • Timoptic is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van hoge oogdruk en glaucoom. Het bevat de werkzame stof timolol, die de productie van vloeistof in het oog vermindert en daardoor de druk verlaagt. Timoptic wordt meestal in de vorm van oogdruppels toegediend.
  € 20.08
 • Tobradex is een medicijn dat wordt gebruikt om ooginfecties te behandelen. Het bevat de antibiotica tobramycine en de ontstekingsremmer dexamethason. Het wordt meestal voorgeschreven voor bacteriële infecties van het oog, zoals conjunctivitis en blefaritis. Het kan ook worden gebruikt om ontstekingen te verminderen na oogchirurgie.
  € 18.07
 • Tobrex is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van ooginfecties veroorzaakt door bacteriën. Het bevat tobramycine, een antibioticum dat de groei van bacteriën remt en de infectie bestrijdt. Het wordt meestal voorgeschreven als oogdruppels en kan worden gebruikt voor zowel volwassenen als kinderen. Tobrex is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 29.52
 • Travatan is een medicijn dat wordt gebruikt om de druk in het oog te verlagen bij patiënten met glaucoom of verhoogde oogdruk. Het actieve ingrediënt in Travatan is travoprost, een prostaglandine-analoog. Het wordt meestal één keer per dag in het aangedane oog gedruppeld.
  € 124.12
 • Trusopt is een medicijn dat wordt gebruikt om de druk in het oog te verlagen bij patiënten met glaucoom. Het werkzame bestanddeel in Trusopt is dorzolamide, dat de productie van vloeistof in het oog vermindert en zo de druk verlaagt. Het wordt meestal gebruikt in combinatie met andere medicijnen voor glaucoombehandeling.
  € 64.26
 • Xalacom is een medicijn dat wordt gebruikt om de oogdruk te verlagen bij patiënten met glaucoom of verhoogde oogdruk. Het bevat twee werkzame stoffen, latanoprost en timolol, die de oogdruk verlagen door de productie van overtollig vocht in het oog te verminderen. Het wordt meestal eenmaal daags in de avond in het aangedane oog gedruppeld.
  € 78.33
 • Xalacom® is een anti-glaucoom gecombineerd geneesmiddel met miotisch effect. Elke ml Xalacom® bevat Latanoprost 50mcg en Timolol Maleate LP, wat overeenkomt met timolol 5mg. Deze stoffen dragen bij tot de effectieve vermindering van de verhoogde intra-oculaire druk, dankzij twee verschillende werkingsmechanismen, die bijdragen tot een beter klinisch effect in vergelijking met monotherapie.
  € 110.86
 • Xalatan is een medicijn dat wordt gebruikt om de oogdruk te verlagen bij patiënten met glaucoom of verhoogde oogdruk. Het werkzame bestanddeel is latanoprost en het wordt toegediend in de vorm van oogdruppels.
  € 69.28
 • Zovirax-Ophtalmic is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van ooginfecties veroorzaakt door het herpes simplex virus. Het bevat de werkzame stof aciclovir en werkt door het remmen van de groei en verspreiding van het virus.
  € 27.11

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.