• Apixaban is een medicijn dat behoort tot de groep van de anticoagulantia, ook wel bloedverdunners genoemd. Het wordt gebruikt om de vorming van bloedstolsels te voorkomen bij mensen met atriumfibrilleren (een hartritmestoornis), die een verhoogd risico hebben op een beroerte. Apixaban werkt door de werking van een bepaald eiwit in het bloed te remmen, waardoor bloedstolsels minder snel worden gevormd.
  € 10.68
 • Atarax is een medicijn dat wordt gebruikt om angst, spanningen en allergische reacties te behandelen. Het werkt door de activiteit van histamine in het lichaam te verminderen, wat helpt om symptomen zoals jeuk, huiduitslag en loopneus te verminderen. Het kan ook worden voorgeschreven als een slaapmiddel vanwege de kalmerende effecten. Atarax is verkrijgbaar in tabletvorm en wordt meestal ingenomen voor het slapengaan.
  € 0.74
 • Betadine is een medicijn dat wordt gebruikt als een antisepticum om wonden en huidinfecties te behandelen. Het bevat povidonjodium als werkzame stof en wordt meestal gebruikt als een oplossing of zalf. Het doodt bacteriën, virussen en schimmels en helpt de genezing van de huid te bevorderen.
  € 25.30
 • Cellcept is een medicijn dat wordt gebruikt om afstoting van getransplanteerde organen te voorkomen. Het bevat de werkzame stof mycofenolaatmofetil, die het immuunsysteem onderdrukt en zo voorkomt dat het lichaam het getransplanteerde orgaan afstoot.
  € 15.13
 • Cyclogyl is een medicijn dat wordt gebruikt om de pupil te verwijden en de oogdruk te verlagen. Het bevat het actieve ingrediënt cyclopentolaat en wordt meestal gebruikt tijdens oogonderzoeken en chirurgische ingrepen.
  € 27.11
 • Cyklokapron is een medicijn dat wordt gebruikt om bloedingen te stoppen of te verminderen bij patiënten met bloedingsstoornissen of die een operatie ondergaan. Het werkzame bestanddeel van Cyklokapron is tranexaminezuur.
  € 5.23
 • Dilantin is een medicijn dat wordt gebruikt om epileptische aanvallen te voorkomen en te behandelen. Het bevat de werkzame stof fenytoïne, die de elektrische activiteit in de hersenen reguleert en zo de kans op aanvallen vermindert. Het wordt meestal ingenomen in de vorm van tabletten of capsules. Belangrijk om te weten is dat Dilantin bijwerkingen kan hebben, zoals slaperigheid, duizeligheid en problemen met de coördinatie, dus het is belangrijk om de dosering en het gebruik met een arts te bespreken.
  € 1.72
 • Emla is een medicijn dat wordt gebruikt voor plaatselijke verdoving van de huid. Het bevat de actieve ingrediënten lidocaïne en prilocaïne, die samenwerken om de huid te verdoven en pijn te verminderen. Het wordt vaak gebruikt voor pijnlijke medische procedures zoals injecties, bloedafname en kleine chirurgische ingrepen.
  € 44.43
 • Imuran is een medicijn dat wordt gebruikt om het immuunsysteem te onderdrukken en ontstekingen te verminderen. Het actieve ingrediënt is azathioprine en het wordt voornamelijk gebruikt bij de behandeling van auto-immuunziekten en om afstoting van getransplanteerde organen te voorkomen. Imuran wordt meestal ingenomen als tablet en kan bijwerkingen hebben zoals misselijkheid, braken en vermoeidheid. Het is belangrijk om de dosering en het gebruik van Imuran te bespreken met een arts.
  € 1.69
 • Lotemax is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van ontstekingen en zwellingen in het oog. Het bevat de werkzame stof loteprednol etabonate, die een ontstekingsremmend effect heeft. Het wordt voornamelijk voorgeschreven bij aandoeningen zoals conjunctivitis, keratitis en uveïtis. Het wordt meestal in de vorm van oogdruppels toegediend.
  € 27.11
 • Melatonine is een hormoon dat van nature in het lichaam wordt geproduceerd en helpt bij het reguleren van de slaap-waakcyclus. Het is ook beschikbaar als medicijn en wordt gebruikt om slaapproblemen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Melatonine wordt meestal ingenomen als een pil ongeveer 30 minuten voor het slapengaan. Het is belangrijk om de dosering en timing van melatonine correct te volgen om de beste resultaten te behalen en eventuele bijwerkingen te minimaliseren.
  € 0.82
 • Mucopain is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van pijnlijke aandoeningen in de mond en keel, zoals aften, tandvleesontsteking en keelpijn. Het bevat benzocaïne, een lokaal verdovingsmiddel dat de pijn vermindert door de zenuwen in het getroffen gebied te verdoven. Mucopain wordt meestal aangebracht als een gel of zalf op het getroffen gebied.
  € 421.77
 • Neoral is een medicijn dat de werkzame stof cyclosporine bevat. Het wordt gebruikt om afstoting van getransplanteerde organen te voorkomen en om bepaalde auto-immuunziekten te behandelen.
  € 5.42
 • Orahelp is een medicijn in de vorm van een gel die wordt gebruikt voor de verlichting van pijn en irritatie in de mond en het tandvlees. Het bevat benzocaïne en choline salicylaat als actieve ingrediënten en kan worden gebruikt bij aften, tandvleesontsteking, tandheelkundige procedures en andere mondproblemen. Het wordt aangebracht op de getroffen gebieden met een wattenstaafje of schone vinger.
  € 22.89
 • Prograf is een medicijn dat tacrolimus bevat. Het wordt voorgeschreven om afstoting van een getransplanteerd orgaan te voorkomen bij volwassenen en kinderen. Het werkt door het immuunsysteem te onderdrukken en zo te voorkomen dat het getransplanteerde orgaan wordt afgestoten.
  € 7.38
 • Protopic is een medicijn dat tacrolimus bevat en wordt gebruikt om eczeem te behandelen. Het werkt door het immuunsysteem te onderdrukken en ontstekingen te verminderen. Protopic is verkrijgbaar in de vorm van een zalf en wordt meestal voorgeschreven voor mensen met matige tot ernstige eczeem die niet goed reageren op andere behandelingen. Het is belangrijk om de instructies van uw arts op te volgen bij het gebruik van Protopic, omdat het enkele bijwerkingen kan hebben en niet geschikt is voor iedereen.
  € 44.43
 • Tapazole is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van hyperthyreoïdie, een aandoening waarbij de schildklier te veel schildklierhormonen produceert. Het werkzame bestanddeel in Tapazole is methimazol, dat de productie van schildklierhormonen vermindert. Het wordt meestal ingenomen in de vorm van tabletten en kan bijwerkingen hebben zoals misselijkheid, braken en huiduitslag.
  € 1.24
 • Toradol is een medicijn dat wordt gebruikt om matige tot ernstige pijn te behandelen. Het behoort tot de klasse van niet-steroïde ontstekingsremmende geneesmiddelen (NSAID's) en werkt door het verminderen van ontstekingen en pijn in het lichaam. Toradol wordt meestal voorgeschreven voor kortdurend gebruik, omdat langdurig gebruik kan leiden tot bijwerkingen zoals maagzweren en nierschade. Het is alleen verkrijgbaar op recept van een arts.
  € 1.27
 • Urecholine is een medicijn dat wordt gebruikt om de blaas te stimuleren en de urine-uitscheiding te bevorderen. Het werkzame bestanddeel is bethanechol en het wordt vaak voorgeschreven bij urineretentie en andere blaasproblemen.
  € 2.36
 • Xarelto is een medicijn dat wordt gebruikt om bloedstolsels te voorkomen en te behandelen. Het bevat de werkzame stof rivaroxaban en behoort tot de groep van anticoagulantia, ook wel bloedverdunners genoemd. Xarelto werkt door de stolling van het bloed te verminderen, waardoor de kans op bloedstolsels afneemt. Het wordt voornamelijk gebruikt bij patiënten met atriumfibrilleren, die een verhoogd risico hebben op beroerte, en bij patiënten die een heup- of knievervanging hebben ondergaan.
  € 5.43
 • Xylocaine is een lokaal verdovingsmiddel dat wordt gebruikt om pijn en ongemak te verminderen tijdens medische procedures of chirurgische ingrepen. Het werkzame bestanddeel in Xylocaine is lidocaïne.
  € 15.06

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.