• Aceclofenac is een ontstekingsremmend geneesmiddel dat wordt gebruikt om pijn en ontsteking te verminderen bij aandoeningen zoals reumatoïde artritis, osteoartritis en ankyloserende spondylitis.
  € 1.07
 • Actonel is een geneesmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van osteoporose bij vrouwen na de menopauze en bij mannen. Het bevat de werkzame stof risedronaatnatrium en behoort tot de groep van bisfosfonaten. Actonel helpt de botdichtheid te verhogen en vermindert het risico op botbreuken. Het wordt meestal eenmaal per week ingenomen.
  € 14.18
 • Diacerein is een medicatie die gebruikt wordt voor de behandeling van artrose. Het vermindert ontstekingen en pijn in de gewrichten en verbetert de mobiliteit.
  € 1.81
 • Emflaza is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van Duchenne spierdystrofie bij patiënten van 5 jaar en ouder. Het bevat het actieve ingrediënt deflazacort en werkt door ontstekingen te verminderen en de spierkracht te verbeteren. Het wordt meestal ingenomen als een tablet en moet worden voorgeschreven door een arts.
  € 1.32
 • Estrace is een medicijn dat estradiol bevat, een vrouwelijk hormoon dat wordt gebruikt om symptomen van de menopauze te verminderen, zoals opvliegers, vaginale droogheid en stemmingswisselingen. Het kan ook worden gebruikt bij vrouwen die een oestrogeentekort hebben. Estrace wordt meestal ingenomen in de vorm van tabletten die oraal worden ingenomen of in de vorm van een crème die lokaal op de huid wordt aangebracht.
  € 1.85
 • Evista is een medicijn dat wordt gebruikt om de botdichtheid te verhogen en het risico op botbreuken bij postmenopauzale vrouwen te verminderen. Het bevat het actieve ingrediënt raloxifen en werkt door de werking van oestrogeen in het lichaam na te bootsen. Het wordt ook gebruikt om het risico op borstkanker bij vrouwen met een hoog risico te verminderen.
  € 1.81
 • Fortical is een medicijn dat gebruikt wordt voor de behandeling van osteoporose. Het bevat het hormoon calcitonine, dat de afbraak van botweefsel vermindert en de botdichtheid verhoogt. Het wordt toegediend via een neusspray.
  € 187.79
 • Fosamax is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van osteoporose bij vrouwen na de menopauze en bij mannen. Het bevat de werkzame stof alendronaat, die de botafbraak remt en de botdichtheid verhoogt. Het wordt meestal eenmaal per week ingenomen.
  € 3.70
 • Melatonine is een hormoon dat van nature in het lichaam wordt geproduceerd en helpt bij het reguleren van de slaap-waakcyclus. Het is ook beschikbaar als medicijn en wordt gebruikt om slaapproblemen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Melatonine wordt meestal ingenomen als een pil ongeveer 30 minuten voor het slapengaan. Het is belangrijk om de dosering en timing van melatonine correct te volgen om de beste resultaten te behalen en eventuele bijwerkingen te minimaliseren.
  € 0.82
 • Alfacalcidol is een actieve metaboliet van Vitamine D, die voert belangrijke functies in de regulering van de calcium balans en het botmetabolisme. Alfacalcidol is Vitamine D-hormoon analoge dat wordt geactiveerd door het enzym 25-hydroxylase in de lever voor systemische en in osteoblasten voor lokale D-hormoon acties. Het beschikt over een uniek patroon van pleiotropic effecten op, bijvoorbeeld darm -, bot -, pararthyroids, de spieren en de hersenen. Alfacalcidol is superieur aan gewone vitamine D (cholecalciferol) omdat de definitieve nier-activering van de laatste wordt geregeld door een mechanisme van negatieve terugkoppeling. Hoewel alfacalcidol veel wordt gebruikt bij de behandeling van osteoporose, is het werkingsmechanisme in botten niet volledig begrepen. Alfacalcidol stimuleert de darm calcium (Ca) opname, verhoogt de urine-Ca uitscheiding en serum Ca niveaus, en onderdrukt het parathyroïd hormoon (PTH) secretie.
  € 1.44
 • Premarin is een medicijn dat oestrogeen bevat en wordt gebruikt voor de behandeling van symptomen van de menopauze, zoals opvliegers, vaginale droogheid en osteoporose. Het wordt ook gebruikt voor de behandeling van bepaalde kankers bij vrouwen en voor het voorkomen van osteoporose bij vrouwen na de menopauze.
  € 3.76

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.