Diacerein België

Diacerein is een medicatie die gebruikt wordt voor de behandeling van artrose. Het vermindert ontstekingen en pijn in de gewrichten en verbetert de mobiliteit.

Dosage
  • 50mg
Pakket Per pil Prijs Savings Bestelling
30 capsules € 3.77 € 112.95
60 capsules € 2.65 € 158.75 € 67.15
90 capsules € 2.17 € 195.40 € 143.45
120 capsules € 2.01 € 241.20 € 210.60
180 capsules € 1.83 € 329.75 € 347.95

Wat is Diacerein en waarvoor wordt het gebruikt?

Diacerein is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van artrose. Het vermindert ontstekingen en pijn in de gewrichten en verbetert de mobiliteit.

Hoe moet Diacerein worden ingenomen?

Diacerein moet worden ingenomen volgens de instructies van de arts of apotheker. Meestal wordt het eenmaal daags ingenomen met voedsel of water. De dosering kan variëren afhankelijk van de ernst van de aandoening.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van Diacerein?

De mogelijke bijwerkingen van Diacerein zijn onder meer diarree, misselijkheid, buikpijn en huiduitslag. In zeldzame gevallen kan het leiden tot leverproblemen of allergische reacties.

Kan Diacerein worden ingenomen tijdens de zwangerschap of borstvoeding?

Diacerein mag niet worden ingenomen tijdens de zwangerschap of borstvoeding, tenzij dit uitdrukkelijk is voorgeschreven door een arts.

Zijn er interacties tussen Diacerein en andere medicijnen?

Diacerein kan interageren met sommige medicijnen, zoals antibiotica en bloedverdunners. Het is belangrijk om uw arts te informeren over alle medicijnen die u gebruikt voordat u begint met het innemen van Diacerein.

Hoe lang duurt het voordat Diacerein begint te werken?

Diacerein kan enkele weken duren voordat het effect begint te hebben. Het is belangrijk om het medicijn regelmatig in te nemen en geduldig te zijn.

Kan Diacerein worden gebruikt door oudere patiënten?

Diacerein kan veilig worden gebruikt door oudere patiënten, maar de dosering kan worden aangepast afhankelijk van de algehele gezondheid en nierfunctie.

Mag Diacerein worden gebruikt door patiënten met lever- of nierproblemen?

Diacerein mag worden gebruikt door patiënten met lichte tot matige lever- of nierproblemen, maar het moet worden vermeden door patiënten met ernstige leverproblemen.

Is Diacerein verkrijgbaar zonder recept?

Diacerein is alleen op recept verkrijgbaar bij de apotheek. Het is belangrijk om het medicijn alleen te gebruiken zoals voorgeschreven door een arts.

Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.