• Aciphex is een geneesmiddel dat behoort tot de groep van protonpompremmers. Het wordt gebruikt om maagzweren, gastro-oesofageale refluxziekte (GERD) en andere aandoeningen te behandelen die worden veroorzaakt door een overmatige productie van maagzuur. Aciphex vermindert de hoeveelheid zuur die wordt geproduceerd in de maag en helpt zo de symptomen te verminderen en de genezing te bevorderen.
  € 1.20
 • Acofide is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van symptomen van functionele dyspepsie, zoals pijn in de bovenbuik, opgeblazen gevoel en misselijkheid. Het werkzame bestanddeel van Acofide is acotiamide, dat de beweging van de maag verbetert en de spijsvertering bevordert.
  € 5.42
 • Asacol is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van ontstekingsziekten van de darmen, zoals colitis ulcerosa en de ziekte van Crohn. Het werkzame bestanddeel van Asacol is mesalazine, dat ontstekingsremmende eigenschappen heeft en de symptomen van deze aandoeningen kan verminderen. Asacol wordt meestal ingenomen in de vorm van tabletten die in de darmen oplossen om daar hun werk te doen.
  € 1.44
 • Buscopan is een medicijn dat wordt gebruikt om spasmen en pijn in de maag en darmen te verminderen. Het werkzame bestanddeel is hyoscine butylbromide, dat de spieren in het maagdarmkanaal ontspant en de doorbloeding verbetert. Het wordt vaak voorgeschreven voor aandoeningen zoals prikkelbare darmsyndroom, maagzweren en galblaasproblemen.
  € 1.36
 • Canasa is een medicijn dat wordt gebruikt om ontsteking van de dikke darm te behandelen. Het bevat het actieve ingrediënt mesalazine, dat ontstekingen remt en de symptomen van colitis ulcerosa vermindert. Canasa wordt rectaal toegediend in de vorm van zetpillen en kan helpen bij het verminderen van diarree, buikpijn en rectale bloedingen.
  € 3.61
 • Carafate is een medicijn dat wordt gebruikt om maagzweren en maag-darmontstekingen te behandelen. Het bevat het actieve ingrediënt sucralfaat, dat een beschermende laag vormt op de maagwand om deze te beschermen tegen zuur en andere irriterende stoffen. Het kan ook worden gebruikt om refluxziekte en gastro-oesofageale refluxziekte (GERD) te behandelen.
  € 1.04
 • Celebrex is een medicijn dat behoort tot de klasse van niet-steroïde ontstekingsremmende geneesmiddelen (NSAID's). Het wordt gebruikt om pijn en ontsteking te verminderen bij aandoeningen zoals artritis, reumatoïde artritis en menstruatiekrampen. Celebrex werkt door het blokkeren van de productie van prostaglandinen, die verantwoordelijk zijn voor pijn en ontsteking in het lichaam.
  € 1.38
 • Celol is een medicijn dat wordt gebruikt om hoge bloeddruk te behandelen. Het bevat een combinatie van twee actieve stoffen, namelijk metoprolol en hydrochloorthiazide. Metoprolol vermindert de hartslag en de bloeddruk, terwijl hydrochloorthiazide vocht uit het lichaam verwijdert en zo de bloeddruk verlaagt. Celol wordt meestal eenmaal per dag ingenomen en kan verschillende bijwerkingen hebben, waaronder duizeligheid, misselijkheid en vermoeidheid. Het is belangrijk om Celol alleen op voorschrift van een arts te gebruiken en de dosering en het gebruik ervan nauwkeurig te volgen.
  € 0.70
 • Cheerio-Fluoride is een medicijn dat fluoride bevat en wordt gebruikt om tandbederf te voorkomen.
  € 36.15
 • Colofac is een medicijn dat wordt gebruikt om de symptomen van prikkelbare darmsyndroom (PDS) te behandelen. Het actieve ingrediënt in Colofac is mebeverine, dat werkt door de spieren in de darmen te ontspannen en de pijn en krampen geassocieerd met PDS te verminderen. Het wordt meestal ingenomen als een tablet, driemaal daags voor de maaltijd.
  € 1.89
 • Creon is een medicijn dat pancreasenzymen bevat, namelijk lipase, protease en amylase. Het wordt gebruikt om de spijsvertering te verbeteren bij mensen met pancreasinsufficiëntie, zoals bij cystische fibrose, chronische pancreatitis of na een operatie aan de pancreas. Creon helpt bij het afbreken van vetten, eiwitten en koolhydraten in voedsel, zodat het lichaam deze voedingsstoffen beter kan opnemen en gebruiken.
  € 4.44
 • Cytotec is een medicijn dat wordt gebruikt voor het voorkomen van maagzweren bij mensen die langdurig ontstekingsremmende medicijnen gebruiken, zoals ibuprofen. Het bevat het actieve ingrediënt misoprostol en werkt door het beschermen van de maagwand tegen de schadelijke effecten van deze medicijnen. Cytotec kan ook worden gebruikt om zwangerschap af te breken of bevalling op te wekken, maar dit gebruik is omstreden en wordt niet aanbevolen door de fabrikant.
  € 1.67
 • Dramamine is een medicijn dat gebruikt wordt om reisziekte te behandelen en te voorkomen. Het bevat de werkzame stof dimenhydrinaat, die helpt bij het verminderen van duizeligheid, misselijkheid en braken tijdens het reizen. Het wordt vaak gebruikt bij lange autoritten, vliegreizen en boottochten.
  € 1.05
 • Dulcolax is een laxeermiddel dat de darmbewegingen stimuleert en de ontlasting zachter maakt, waardoor het gemakkelijker is om te poepen. Het actieve ingrediënt in Dulcolax is bisacodyl.
  € 0.90
 • Imodium is een medicijn dat wordt gebruikt om diarree te behandelen. Het werkzame bestanddeel is loperamide, dat de darmbewegingen vertraagt en de ontlasting dikker maakt. Het helpt om de frequentie en de hoeveelheid van de ontlasting te verminderen en kan ook helpen bij het verlichten van buikkrampen en andere symptomen die gepaard gaan met diarree. Het is belangrijk om de aanbevolen doseringen te volgen en Imodium niet te gebruiken bij bloederige diarree of wanneer er sprake is van een infectie.
  € 0.82
 • Melatonine is een hormoon dat van nature in het lichaam wordt geproduceerd en helpt bij het reguleren van de slaap-waakcyclus. Het is ook beschikbaar als medicijn en wordt gebruikt om slaapproblemen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Melatonine wordt meestal ingenomen als een pil ongeveer 30 minuten voor het slapengaan. Het is belangrijk om de dosering en timing van melatonine correct te volgen om de beste resultaten te behalen en eventuele bijwerkingen te minimaliseren.
  € 0.82
 • Miralax is een medicijn dat wordt gebruikt om obstipatie (verstopping) te behandelen. Het bevat het actieve ingrediënt polyethyleenglycol, dat werkt door water in de darmen vast te houden en de ontlasting zachter te maken, waardoor het gemakkelijker kan worden uitgescheiden. Het wordt meestal ingenomen via de mond en kan worden voorgeschreven door een arts of gekocht bij de apotheek zonder recept.
  € 44.43
 • Motegrity is een medicijn dat gebruikt wordt voor de behandeling van chronische idiopathische obstipatie bij volwassenen. Het werkzame bestanddeel van Motegrity is prucalopride, dat de darmbewegingen stimuleert en helpt bij het bevorderen van een regelmatige stoelgang.
  € 2.68
 • Motilium is een medicijn dat wordt gebruikt om misselijkheid en braken te behandelen. Het werkzame bestanddeel is domperidon, dat de beweging van de maag en darmen stimuleert en zo de spijsvertering bevordert. Het wordt vaak voorgeschreven bij maag- en darmstoornissen, zoals gastro-oesofageale reflux en functionele dyspepsie.
  € 1.07
 • Nexium is een geneesmiddel dat behoort tot de groep van protonpompremmers. Het wordt gebruikt voor de behandeling van maag- en darmzweren, gastro-oesofageale refluxziekte (GERD) en andere aandoeningen waarbij er te veel zuur in de maag aanwezig is. Nexium vermindert de hoeveelheid zuur die in de maag wordt geproduceerd, waardoor de symptomen van deze aandoeningen worden verlicht. Het werkzame bestanddeel van Nexium is esomeprazol.
  € 0.88
 • Alfacalcidol is een actieve metaboliet van Vitamine D, die voert belangrijke functies in de regulering van de calcium balans en het botmetabolisme. Alfacalcidol is Vitamine D-hormoon analoge dat wordt geactiveerd door het enzym 25-hydroxylase in de lever voor systemische en in osteoblasten voor lokale D-hormoon acties. Het beschikt over een uniek patroon van pleiotropic effecten op, bijvoorbeeld darm -, bot -, pararthyroids, de spieren en de hersenen. Alfacalcidol is superieur aan gewone vitamine D (cholecalciferol) omdat de definitieve nier-activering van de laatste wordt geregeld door een mechanisme van negatieve terugkoppeling. Hoewel alfacalcidol veel wordt gebruikt bij de behandeling van osteoporose, is het werkingsmechanisme in botten niet volledig begrepen. Alfacalcidol stimuleert de darm calcium (Ca) opname, verhoogt de urine-Ca uitscheiding en serum Ca niveaus, en onderdrukt het parathyroïd hormoon (PTH) secretie.
  € 1.44
 • Orahelp is een medicijn in de vorm van een gel die wordt gebruikt voor de verlichting van pijn en irritatie in de mond en het tandvlees. Het bevat benzocaïne en choline salicylaat als actieve ingrediënten en kan worden gebruikt bij aften, tandvleesontsteking, tandheelkundige procedures en andere mondproblemen. Het wordt aangebracht op de getroffen gebieden met een wattenstaafje of schone vinger.
  € 22.89
 • Ovol is een medicijn dat wordt gebruikt om symptomen van winderigheid, opgeblazen gevoel en koliek bij zuigelingen te verminderen. Het actieve ingrediënt is simeticon. Het werkt door het verminderen van de hoeveelheid gas in de darmen, waardoor de symptomen worden verlicht.
  € 21.08
 • Pepcid is een medicijn dat wordt gebruikt om maagzuur te verminderen en symptomen van gastro-oesofageale refluxziekte (GERD) te behandelen. Het werkzame bestanddeel in Pepcid is famotidine, dat de productie van maagzuur remt door zich te binden aan histaminereceptoren in de maagwand. Dit vermindert de hoeveelheid zuur die in de maag wordt geproduceerd, waardoor maagklachten verminderen. Pepcid wordt ook gebruikt om maagzweren en zweren in de twaalfvingerige darm te behandelen.
  € 1.15
 • Prevacid is een geneesmiddel dat behoort tot de groep van protonpompremmers. Het wordt gebruikt voor de behandeling van maagzweren, refluxziekte en andere aandoeningen waarbij er sprake is van overmatig maagzuur. Het werkzame bestanddeel van Prevacid is lansoprazol, dat de productie van maagzuur vermindert door de remming van de protonpomp in de maagwand.
  € 1.23
 • Prilosec is een medicijn dat behoort tot de groep van protonpompremmers. Het vermindert de hoeveelheid zuur die in de maag wordt geproduceerd en wordt gebruikt om maagzweren, gastro-oesofageale refluxziekte (GERD) en andere aandoeningen te behandelen die verband houden met overmatige maagzuurproductie.
  € 1.26
 • Protonix is een geneesmiddel dat behoort tot de groep van protonpompremmers. Het wordt gebruikt voor de behandeling van maagzweren, refluxziekte en andere aandoeningen van de maag en de slokdarm. Het werkzame bestanddeel van Protonix is pantoprazol, dat de productie van maagzuur vermindert en zo de symptomen van deze aandoeningen verlicht.
  € 1.19
 • Reglan is een medicijn dat wordt gebruikt om gastro-intestinale stoornissen te behandelen, zoals misselijkheid, braken, brandend maagzuur en maagproblemen. Het werkzame bestanddeel is metoclopramide, dat de beweging van de maag en darmen stimuleert en de spieren van de slokdarm ontspant. Reglan is verkrijgbaar in tabletvorm, maar kan ook worden toegediend via injectie. Het is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 0.76
 • Valproaat is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van epilepsie, bipolaire stoornis en migraine. Het werkt door de activiteit van bepaalde chemicaliën in de hersenen te veranderen. Het kan bijwerkingen hebben zoals slaperigheid, duizeligheid en maagklachten. Het is belangrijk om regelmatig de leverfunctie te controleren tijdens het gebruik van dit medicijn. Valproaat mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap, omdat het geboorteafwijkingen kan veroorzaken.
  € 1.81
 • Zantac is een medicijn dat behoort tot de groep van H2-receptorantagonisten. Het wordt gebruikt om maagzuurproblemen te behandelen, zoals brandend maagzuur, maagzweren en refluxziekte. Zantac werkt door de hoeveelheid zuur in de maag te verminderen en de symptomen te verlichten.
  € 0.77
 • Zofran is een medicijn dat wordt gebruikt om misselijkheid en braken te voorkomen en te behandelen bij volwassenen en kinderen. Het werkzame bestanddeel is ondansetron en het wordt meestal gebruikt bij chemotherapie, bestralingstherapie en na operaties. Zofran is verkrijgbaar in tabletten, smelttabletten, injecties en siroop.
  € 2.71

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.