• Antabuse is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van alcoholverslaving. Het werkzame bestanddeel is disulfiram, dat ervoor zorgt dat het lichaam geen alcohol meer kan afbreken. Hierdoor ontstaan er onaangename bijwerkingen, zoals hoofdpijn, misselijkheid en hartkloppingen, wanneer er toch alcohol wordt gedronken. Dit helpt de patiënt om van de alcohol af te blijven.
    € 0.95
  • Nootropil is een medicijn dat wordt gebruikt om de cognitieve functie te verbeteren en het geheugen te stimuleren. Het wordt vaak voorgeschreven voor patiënten met dementie, hersenletsel en andere neurologische aandoeningen. Het werkzame bestanddeel van Nootropil is piracetam, dat de neurotransmitters in de hersenen beïnvloedt en de bloedcirculatie verbetert.
    € 1.09
  • Revia is een medicatie die wordt gebruikt om verslaving aan alcohol of opioïden te behandelen. Het actieve ingrediënt is naltrexon, dat de effecten van deze stoffen in het lichaam blokkeert en helpt bij het verminderen van de drang naar alcohol of drugs. Het wordt meestal voorgeschreven als onderdeel van een uitgebreide behandeling, inclusief counseling en ondersteuning.
    € 9.77

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.