• Amoxil is een antibioticum dat wordt gebruikt om bacteriële infecties te behandelen. Het werkt door de groei van bacteriën te remmen en hun celwand te beschadigen, waardoor ze sterven. Het wordt vaak voorgeschreven voor infecties van de luchtwegen, urinewegen, huid en oren. Het is verkrijgbaar in de vorm van capsules, tabletten en suspensie.
  € 0.75
 • Zithromax is een antibioticum dat wordt gebruikt om verschillende bacteriële infecties te behandelen, waaronder luchtweginfecties, huidinfecties en seksueel overdraagbare aandoeningen. Het actieve ingrediënt in Zithromax is azitromycine, dat werkt door de groei van bacteriën te remmen. Het wordt meestal ingenomen in de vorm van tabletten of capsules.
  € 1.81
 • Cipro is een antibioticum dat gebruikt wordt om bacteriële infecties te behandelen. Het werkzame bestanddeel is ciprofloxacine, dat de groei van bacteriën remt en hun verspreiding in het lichaam voorkomt. Het wordt vaak voorgeschreven bij infecties van de urinewegen, luchtwegen, huid en maagdarmkanaal. Cipro is alleen op recept verkrijgbaar en dient altijd te worden ingenomen volgens de voorschrijving van de arts.
  € 0.67
 • Flagyl is een antibioticum dat wordt gebruikt om bacteriële infecties te behandelen. Het werkzame bestanddeel is metronidazol en het wordt vaak voorgeschreven bij infecties van de maag, darmen, huid en geslachtsorganen. Het kan ook worden gebruikt om infecties te behandelen die worden veroorzaakt door parasieten zoals Giardia en Trichomonas.
  € 0.81
 • Advent-Dt is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van infecties van de luchtwegen, zoals bronchitis en longontsteking. Het bevat een combinatie van de antibiotica amoxicilline en clavulaanzuur, die samen werken om bacteriën te doden die deze infecties veroorzaken. Advent-Dt wordt geleverd in de vorm van tabletten die snel oplossen in de mond.
  € 5.36
 • Augmentin is een antibioticum dat amoxicilline en clavulaanzuur bevat. Het wordt gebruikt om bacteriële infecties te behandelen, zoals luchtweginfecties, oorinfecties, urineweginfecties en huidinfecties. Het werkt door de groei van bacteriën te remmen en hun celwanden te beschadigen. Het kan worden voorgeschreven in tablet- of vloeibare vorm.
  € 1.97
 • Avelox is een antibioticum dat wordt gebruikt voor de behandeling van bacteriële infecties zoals longontsteking, sinusitis en huidinfecties. Het werkzame bestanddeel van Avelox is moxifloxacine, dat behoort tot de groep van fluorchinolonen. Het medicijn werkt door de bacteriën te doden of hun groei te remmen. Avelox wordt meestal voorgeschreven in de vorm van tabletten of injecties.
  € 15.26
 • Bactrim is een medicijn dat sulfamethoxazol en trimethoprim bevat. Het wordt gebruikt om bacteriële infecties te behandelen, zoals urineweginfecties, luchtweginfecties en gastro-intestinale infecties. Het werkt door de groei van bacteriën te remmen en hun vermogen om zich te vermenigvuldigen te verminderen.
  € 0.95
 • Besivance is een oogdruppel die gebruikt wordt voor de behandeling van bacteriële infecties van het oog. Het bevat de werkzame stof besifloxacine en werkt door de groei van bacteriën te remmen. Het wordt meestal voorgeschreven voor de behandeling van conjunctivitis (roze oog) en andere bacteriële ooginfecties.
  € 57.84
 • Biaxin is een antibioticum dat wordt gebruikt om bacteriële infecties te behandelen. Het actieve ingrediënt is claritromycine, dat behoort tot de macrolide-klasse van antibiotica. Biaxin werkt door de groei van bacteriën te remmen en hun verspreiding te stoppen. Het wordt vaak voorgeschreven voor luchtweginfecties, zoals longontsteking en bronchitis, evenals huidinfecties en maagzweren veroorzaakt door Helicobacter pylori.
  € 3.77
 • Ceclor-CD is een medicijn dat behoort tot de groep van antibiotica. Het wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende bacteriële infecties, zoals luchtweginfecties, urineweginfecties en huidinfecties. Het actieve ingrediënt in Ceclor-CD is cefaclor, dat de groei van bacteriën remt en hun verspreiding in het lichaam voorkomt. Het wordt meestal voorgeschreven in de vorm van tabletten die langzaam worden afgegeven, zodat het medicijn gedurende een langere periode in het lichaam blijft.
  € 10.34
 • Ceftin is een antibioticum dat wordt gebruikt voor de behandeling van bacteriële infecties zoals luchtweginfecties, huidinfecties en urineweginfecties. Het werkzame bestanddeel van Ceftin is cefuroxim axetil. Het medicijn werkt door de groei van bacteriën te remmen en hun celwanden te beschadigen, waardoor ze worden gedood. Ceftin wordt meestal ingenomen via de mond en kan bijwerkingen hebben zoals misselijkheid, diarree en huiduitslag. Het mag alleen worden gebruikt zoals voorgeschreven door een arts.
  € 5.40
 • Cefzil is een antibioticum dat behoort tot de groep van cefalosporines. Het wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende bacteriële infecties, zoals luchtweginfecties, huidinfecties en urineweginfecties. Cefzil werkt door de groei van bacteriën te remmen en hun celwand te beschadigen, waardoor ze worden gedood. Het is alleen op recept verkrijgbaar en moet worden ingenomen volgens de instructies van een arts.
  € 7.16
 • Chloromycetin is een antibioticum dat wordt gebruikt om verschillende soorten bacteriële infecties te behandelen. Het werkt door de groei van bacteriën te remmen en kan worden gebruikt bij de behandeling van infecties zoals longontsteking, meningitis, tyfus en salmonella. Het wordt meestal ingenomen in de vorm van tabletten of capsules, en kan ook worden toegediend via injectie. Het is belangrijk om de doseringsinstructies van uw arts op te volgen en de volledige kuur af te maken om de infectie volledig te behandelen.
  € 2.32
 • Ciloxan is een antibioticum dat wordt gebruikt om bacteriële infecties van het oog te behandelen. Het werkzame bestanddeel is ciprofloxacine, dat de groei van bacteriën remt en de infectie bestrijdt. Het wordt meestal voorgeschreven als oogdruppels en kan worden gebruikt bij verschillende ooginfecties, waaronder conjunctivitis, keratitis en blefaritis.
  € 18.57
 • Ciprodex is een medicijn dat wordt gebruikt om oorinfecties te behandelen. Het bevat de werkzame stoffen ciprofloxacine en dexamethason, die helpen bij het bestrijden van bacteriën en ontstekingen in het oor. Het wordt meestal toegediend als oordruppels en kan worden voorgeschreven aan zowel volwassenen als kinderen.
  € 38.56
 • Dexone is een medicijn dat wordt gebruikt om ontstekingen te verminderen en het immuunsysteem te onderdrukken. Het actieve ingrediënt is dexamethason en het wordt vaak voorgeschreven voor aandoeningen zoals artritis, astma, lupus en bepaalde huidproblemen.
  € 1.03
 • Duricef is een antibioticum dat de werkzame stof cefadroxil bevat. Het wordt gebruikt om bacteriële infecties te behandelen, zoals luchtweginfecties, urineweginfecties, huidinfecties en keelontstekingen. Het werkt door de groei van bacteriën te remmen en zo de infectie te bestrijden. Duricef wordt meestal in capsulevorm ingenomen en kan bijwerkingen veroorzaken, zoals misselijkheid, diarree en huiduitslag.
  € 1.07
 • Fasigyn is een medicijn dat wordt gebruikt om infecties te behandelen die worden veroorzaakt door bacteriën en parasieten. Het actieve ingrediënt in Fasigyn is tinidazol, dat werkt door de groei van bacteriën en parasieten te remmen. Het wordt vaak voorgeschreven voor de behandeling van infecties van het maag-darmkanaal, de urinewegen, de vagina en andere delen van het lichaam.
  € 1.72
 • Floxin is een antibioticum dat wordt gebruikt om verschillende bacteriële infecties te behandelen, zoals urineweginfecties, luchtweginfecties en huidinfecties. Het werkzame bestanddeel is ofloxacine, dat behoort tot de fluorchinolonenklasse van antibiotica. Het werkt door de groei van bacteriën te remmen en hun vermogen om zich te vermenigvuldigen te verminderen. Floxin wordt meestal in tabletvorm ingenomen en kan bijwerkingen veroorzaken zoals misselijkheid, diarree en duizeligheid. Het is belangrijk om het volledige voorgeschreven behandelingsregime te volgen om de infectie volledig te elimineren en resistentie tegen antibiotica te voorkomen.
  € 0.82
 • Furadantine is een antibioticum dat wordt gebruikt om bacteriële infecties van de urinewegen te behandelen. Het werkzame bestanddeel is nitrofurantoïne.
  € 1.42
 • Fusiderm-B is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van huidinfecties zoals impetigo, folliculitis en geïnfecteerde eczeem. Het bevat fusidinezuur en betamethason, die samenwerken om de ontsteking te verminderen en de infectie te bestrijden. Het wordt meestal aangebracht als een crème of zalf op de aangetaste huid.
  € 18.07
 • Ilosone is een antibioticum dat erytromycine bevat. Het wordt gebruikt om verschillende bacteriële infecties te behandelen, waaronder luchtweginfecties, huidinfecties en seksueel overdraagbare aandoeningen. Het werkt door de groei van bacteriën te remmen en hun verspreiding in het lichaam te stoppen.
  € 1.17
 • Keflex is een antibioticum dat wordt gebruikt om bacteriële infecties te behandelen. Het werkzame bestanddeel is cefalexine, dat behoort tot de klasse van cefalosporine-antibiotica. Het medicijn werkt door de celwand van de bacteriën te beschadigen, waardoor ze sterven. Het wordt vaak gebruikt bij de behandeling van infecties van de luchtwegen, urinewegen, huid en botten. Keflex is verkrijgbaar in de vorm van tabletten, capsules en vloeibare suspensies.
  € 0.86
 • Levofloxacine is een antibioticum dat wordt gebruikt om bacteriële infecties te behandelen, zoals longontsteking, sinusitis, huidinfecties en urineweginfecties. Het werkt door de groei van bacteriën te remmen en kan zowel in tabletvorm als intraveneus worden toegediend. Het is belangrijk om de doseringsinstructies van de arts te volgen en de volledige kuur af te maken om de infectie volledig te behandelen. Levofloxacine kan bijwerkingen veroorzaken, zoals misselijkheid, diarree en hoofdpijn, dus het is belangrijk om eventuele zorgen met uw arts te bespreken.
  € 1.48
 • Lincocin is een medicijn dat lincomycine bevat, een antibioticum dat wordt gebruikt om infecties te behandelen die worden veroorzaakt door bacteriën. Het werkt door de groei van bacteriën te remmen en kan worden voorgeschreven voor verschillende soorten infecties, zoals luchtweginfecties, huidinfecties en bot- en gewrichtsinfecties.
  € 2.68
 • Minocin is een antibioticum dat wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende bacteriële infecties, zoals acne, luchtweginfecties en urineweginfecties. Het actieve bestanddeel van Minocin is minocycline, dat behoort tot de tetracycline-antibiotica. Het werkt door de groei van bacteriën te remmen en hun vermogen om zich te vermenigvuldigen te verminderen. Het wordt meestal ingenomen als een capsule en kan bijwerkingen veroorzaken, zoals misselijkheid, braken, diarree en duizeligheid. Het is belangrijk om de instructies van uw arts op te volgen bij het gebruik van Minocin.
  € 3.95
 • Monurol is een geneesmiddel dat gebruikt wordt voor de behandeling van acute, ongecompliceerde urineweginfecties bij volwassen vrouwen. Het werkzame bestanddeel van Monurol is fosfomycine, dat een bacteriedodend effect heeft op veel voorkomende bacteriën die urineweginfecties veroorzaken. Monurol wordt meestal eenmaal daags ingenomen en is verkrijgbaar in poedervorm voor oplossing in water.
  € 53.32
 • Noroxin is een antibioticum dat wordt gebruikt om bacteriële infecties te behandelen. Het werkzame bestanddeel is norfloxacine, dat de groei van bacteriën remt door hun DNA te verstoren. Noroxin wordt vaak gebruikt bij urineweginfecties, prostatitis en gastro-enteritis. Het is belangrijk om de instructies van de arts te volgen bij het gebruik van Noroxin en de volledige kuur af te maken om de infectie volledig te behandelen.
  € 1.64
 • Ocuflox is een medicijn dat wordt gebruikt om bacteriële ooginfecties te behandelen. Het bevat het actieve ingrediënt ofloxacine, een antibioticum dat de groei van bacteriën remt en doodt. Het wordt meestal voorgeschreven als oogdruppels en kan helpen bij het verminderen van symptomen zoals roodheid, zwelling, pijn en afscheiding.
  € 18.57
 • Omnicef is een antibioticum dat wordt gebruikt om bacteriële infecties te behandelen, zoals longontsteking, sinusitis, keelontsteking, huidinfecties en urineweginfecties. Het werkzame bestanddeel is cefdinir en het behoort tot de klasse van cefalosporine-antibiotica. Het wordt meestal oraal ingenomen en kan bijwerkingen veroorzaken zoals misselijkheid, diarree en huiduitslag. Het is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 5.91
 • Principen is een antibioticum dat wordt gebruikt om bacteriële infecties te behandelen. Het werkzame bestanddeel is ampicilline, dat de celwand van bacteriën vernietigt en zo de groei van de bacteriën stopt. Het wordt meestal voorgeschreven voor infecties van de luchtwegen, urinewegen, huid en darmen. Het is verkrijgbaar in capsule- en injectievorm.
  € 0.99
 • Rulide is een antibioticum dat wordt gebruikt bij de behandeling van bacteriële infecties zoals luchtweginfecties, huidinfecties en urineweginfecties. Het actieve ingrediënt in Rulide is roxithromycine, dat behoort tot de macrolide-antibiotica. Het werkt door de groei van bacteriën te remmen en hun verspreiding in het lichaam te voorkomen. Rulide wordt meestal ingenomen als tablet en kan enkele bijwerkingen hebben, zoals misselijkheid, diarree en hoofdpijn.
  € 1.23
 • Seromycin is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van tuberculose. Het werkzame bestanddeel van Seromycin is cycloserine, dat de groei van de bacteriën die tuberculose veroorzaken remt. Het wordt meestal voorgeschreven in combinatie met andere tuberculosemedicijnen. Seromycin kan bijwerkingen hebben, waaronder misselijkheid, duizeligheid en hoofdpijn. Het is belangrijk om de aanwijzingen van de arts op te volgen bij het gebruik van dit medicijn.
  € 8.86
 • Solosec is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van bacteriële vaginose bij volwassen vrouwen. Het bevat het actieve ingrediënt secnidazol en wordt oraal ingenomen in de vorm van een eenmalige dosis. Het werkt door de groei van bacteriën te remmen en helpt bij het verminderen van de symptomen zoals afscheiding, jeuk en een onaangename geur.
  € 9.79
 • Sumycin is een antibioticum dat wordt gebruikt om bacteriële infecties te behandelen. Het actieve ingrediënt is tetracycline en het werkt door het remmen van de groei van bacteriën. Het wordt vaak gebruikt om infecties van de luchtwegen, urinewegen, huid en ogen te behandelen.
  € 0.94
 • Suprax is een antibioticum dat behoort tot de groep van cefalosporines. Het wordt gebruikt voor de behandeling van bacteriële infecties zoals luchtweginfecties, urineweginfecties en infecties van de huid en de oren. Het werkt door de groei van bacteriën te remmen en hun celwanden te beschadigen. Suprax is alleen verkrijgbaar op recept van een arts.
  € 2.61
 • Tobradex is een medicijn dat wordt gebruikt om ooginfecties te behandelen. Het bevat de antibiotica tobramycine en de ontstekingsremmer dexamethason. Het wordt meestal voorgeschreven voor bacteriële infecties van het oog, zoals conjunctivitis en blefaritis. Het kan ook worden gebruikt om ontstekingen te verminderen na oogchirurgie.
  € 18.07
 • Tobrex is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van ooginfecties veroorzaakt door bacteriën. Het bevat tobramycine, een antibioticum dat de groei van bacteriën remt en de infectie bestrijdt. Het wordt meestal voorgeschreven als oogdruppels en kan worden gebruikt voor zowel volwassenen als kinderen. Tobrex is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 29.52
 • Trecator-Sc is een medicijn dat wordt gebruikt om tuberculose te behandelen. Het actieve ingrediënt is ethionamide, dat de groei van de tuberculosebacterie remt. Het wordt meestal gebruikt in combinatie met andere medicijnen om de effectiviteit van de behandeling te verhogen.
  € 2.68
 • Vantin is een antibioticum dat behoort tot de groep van cefalosporines. Het wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende bacteriële infecties, zoals luchtweginfecties, urineweginfecties en huidinfecties. Vantin werkt door de groei van bacteriën te remmen en hun celwand te beschadigen, waardoor ze worden gedood. Het is alleen op recept verkrijgbaar en moet worden ingenomen zoals voorgeschreven door een arts.
  € 2.18
 • Vibramycin is een antibioticum dat wordt gebruikt om bacteriële infecties te behandelen. Het actieve ingrediënt is doxycycline en het wordt vaak voorgeschreven voor infecties van de luchtwegen, urinewegen en geslachtsorganen, evenals voor de behandeling van acne en rosacea. Het wordt ook gebruikt om malaria te voorkomen en te behandelen. Vibramycin is verkrijgbaar in tabletvorm en als injectie.
  € 0.90
 • Xifaxan is een antibioticum dat wordt gebruikt om verschillende bacteriële infecties in de darmen te behandelen. Het werkzame bestanddeel is rifaximine en het wordt voornamelijk voorgeschreven voor de behandeling van reizigersdiarree en het prikkelbare darm syndroom met diarree (IBS-D). Het medicijn werkt door de groei van bacteriën in de darmen te remmen en zo de symptomen van de infectie te verminderen.
  € 2.23
 • Zithromax-Dispersible is een medicijn dat wordt gebruikt om bacteriële infecties te behandelen. Het actieve ingrediënt is azithromycine, een antibioticum dat de groei van bacteriën remt. Het wordt meestal voorgeschreven voor luchtweginfecties, zoals longontsteking en bronchitis, evenals huidinfecties en seksueel overdraagbare aandoeningen. Zithromax-Dispersible is verkrijgbaar in de vorm van tabletten die gemakkelijk in water oplossen.
  € 3.72
 • Zyvox is een antibioticum dat wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende bacteriële infecties, waaronder huidinfecties en longontsteking. Het werkzame bestanddeel van Zyvox is linezolid en het werkt door de groei van bacteriën te remmen. Zyvox wordt meestal via de mond ingenomen, maar kan ook via een infuus worden toegediend. Het is belangrijk om het medicijn volgens voorschrift van de arts in te nemen en de volledige kuur af te maken om de infectie volledig te behandelen.
  € 14.78

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.