• Betadine is een medicijn dat wordt gebruikt als een antisepticum om wonden en huidinfecties te behandelen. Het bevat povidonjodium als werkzame stof en wordt meestal gebruikt als een oplossing of zalf. Het doodt bacteriën, virussen en schimmels en helpt de genezing van de huid te bevorderen.
  € 25.30
 • Diflucan is een antischimmelmiddel dat wordt gebruikt om schimmelinfecties te behandelen. Het werkzame bestanddeel is fluconazol en het wordt voornamelijk gebruikt bij infecties van de huid, nagels, mond, keel, slokdarm, blaas en geslachtsorganen.
  € 1.27
 • Grifulvin is een medicijn dat wordt gebruikt om schimmelinfecties te behandelen. Het actieve ingrediënt in Grifulvin is griseofulvine, dat werkt door de groei van schimmels te remmen. Het wordt meestal gebruikt om huid-, nagel- en hoofdhuidaandoeningen te behandelen.
  € 1.21
 • Gyne-Lotrimin is een antischimmelmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van vaginale schimmelinfecties. Het werkzame bestanddeel is clotrimazol, dat de groei van schimmels remt.
  € 18.57
 • Itraconazol is een antischimmelmiddel dat wordt gebruikt om schimmelinfecties te behandelen. Het werkt door de groei van schimmels te remmen en wordt meestal voorgeschreven bij infecties van de huid, nagels en luchtwegen. Het kan worden ingenomen als capsule of vloeistof en moet worden voorgeschreven door een arts.
  € 2.68
 • Lamisil is een medicijn dat wordt gebruikt om schimmelinfecties te behandelen. Het werkzame bestanddeel is terbinafine, dat de groei van schimmels remt. Het wordt meestal gebruikt voor de behandeling van nagel- en huidinfecties.
  € 4.59
 • Lamisil-Crème is een antischimmelmiddel dat wordt gebruikt om schimmelinfecties van de huid te behandelen. Het actieve bestanddeel terbinafine werkt door de celwanden van de schimmel te vernietigen, waardoor de schimmel sterft en de infectie wordt genezen. Het wordt gebruikt voor de behandeling van ringworm, voetschimmel en andere schimmelinfecties van de huid.
  € 16.26
 • Lomexin is een antischimmelmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van schimmelinfecties van de huid en nagels, zoals voetschimmel en nagelschimmel. Het werkzame bestanddeel van Lomexin is fenticonazolnitraat en het wordt meestal in crème- of vaginale zetpilvorm voorgeschreven.
  € 31.03
 • Lotrisone is een medicijn dat wordt gebruikt om huidinfecties te behandelen. Het bevat een combinatie van clotrimazol, een antischimmelmiddel, en betamethason, een corticosteroïd. Het werkt door de groei van schimmels te remmen en ontstekingen te verminderen. Lotrisone wordt meestal gebruikt om schimmel- en gistinfecties van de huid te behandelen, zoals ringworm, jock itch en voetschimmel. Het is alleen op recept verkrijgbaar en moet worden gebruikt zoals voorgeschreven door een arts.
  € 27.11
 • Luzu is een medicijn dat gebruikt wordt voor de behandeling van schimmelinfecties van de huid, zoals ringworm en voetschimmel. Het actieve ingrediënt in Luzu is luliconazol, dat werkt door de groei van schimmels te remmen. Het wordt aangebracht op de huid in de vorm van een crème.
  € 29.52
 • Mentax is een medicijn dat gebruikt wordt voor de behandeling van schimmelinfecties van de huid, zoals ringworm en voetschimmel. Het bevat het actieve ingrediënt butenafine, dat werkt door de groei van schimmels te remmen. Het wordt meestal aangebracht als een crème op de aangetaste gebieden van de huid.
  € 24.60
 • Micatin is een antischimmelmiddel dat wordt gebruikt om huidinfecties te behandelen die worden veroorzaakt door schimmels zoals ringworm, voetschimmel en jock itch. Het werkzame bestanddeel in Micatin is miconazolnitraat, dat de groei van schimmels remt en de infectie bestrijdt. Het wordt meestal aangebracht als een crème of lotion op de aangetaste huid.
  € 24.09
 • Micogel is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van schimmelinfecties van de huid, zoals ringworm, voetschimmel en pityriasis versicolor. Het bevat het actieve ingrediënt miconazolnitraat, dat werkt door de groei van schimmels te remmen. Het wordt aangebracht op de aangetaste huid en moet regelmatig worden gebruikt volgens de instructies van de arts.
  € 160.67
 • Nailrox-Nail-Lacquer is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van schimmelinfecties aan de nagels. Het is een nagellak die rechtstreeks op de nagel wordt aangebracht en een actief ingrediënt bevat dat de schimmel bestrijdt en de nagel gezond maakt.
  € 48.20
 • Nizoral is een medicijn dat wordt gebruikt om schimmelinfecties te behandelen. Het actieve ingrediënt is ketoconazol en het werkt door de groei van schimmels te remmen. Het kan worden gebruikt voor de behandeling van ringworm, voetschimmel, seborroïsch eczeem en andere schimmelinfecties van de huid. Het wordt meestal in de vorm van een crème of shampoo voorgeschreven.
  € 1.81
 • Nizoral-Crème is een medicijn dat wordt gebruikt om schimmelinfecties van de huid te behandelen. Het bevat het actieve ingrediënt ketoconazol, dat de groei van schimmels remt. Het wordt meestal gebruikt voor de behandeling van ringworm, voetschimmel en pityriasis versicolor. Het moet worden aangebracht op de aangetaste huidgebieden volgens de instructies van de arts.
  € 21.08
 • Nizoral-Shampoo is een medicijn dat wordt gebruikt om schimmelinfecties op de hoofdhuid te behandelen. Het bevat de werkzame stof ketoconazol, die de groei van schimmels remt. Het wordt gebruikt om aandoeningen zoals roos en seborroïsche dermatitis te behandelen. Het wordt aangebracht op nat haar en de hoofdhuid, en moet gedurende enkele minuten worden ingemasseerd voordat het wordt uitgespoeld. Het wordt meestal twee keer per week gebruikt totdat de symptomen verbeteren.
  € 23.49
 • Vfend is een medicijn dat wordt gebruikt om schimmelinfecties te behandelen. Het werkzame bestanddeel is voriconazol, dat de groei van schimmels remt door hun celwanden te verstoren. Het wordt meestal voorgeschreven voor ernstige infecties zoals aspergillose en candidiasis. Vfend wordt meestal ingenomen als tablet of intraveneuze infusie.
  € 70.95

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.