Lamisil Cream België

Lamisil-Crème is een antischimmelmiddel dat wordt gebruikt om schimmelinfecties van de huid te behandelen. Het actieve bestanddeel terbinafine werkt door de celwanden van de schimmel te vernietigen, waardoor de schimmel sterft en de infectie wordt genezen. Het wordt gebruikt voor de behandeling van ringworm, voetschimmel en andere schimmelinfecties van de huid.

Dosage
 • 1% 10g
Pakket Per pil Prijs Savings Bestelling
1 buis € 39.67 € 39.67
2 buizen € 35.10 € 70.21 € 9.13
3 buizen € 20.35 € 61.04 € 57.96
4 buizen € 22.89 € 91.57 € 67.09
5 buizen € 16.48 € 82.42 € 115.91
6 buizen € 18.83 € 112.95 € 125.05

Wat is Lamisil-Crème en waarvoor wordt het gebruikt?

Lamisil-Crème is een antischimmelmiddel dat wordt gebruikt om schimmelinfecties van de huid te behandelen. Het actieve bestanddeel terbinafine werkt door de celwanden van de schimmel te vernietigen, waardoor de schimmel sterft en de infectie wordt genezen. Het wordt gebruikt voor de behandeling van ringworm, voetschimmel en andere schimmelinfecties van de huid.

Hoe moet ik Lamisil-Crème gebruiken?

Lamisil-Crème moet worden aangebracht op de aangetaste huidgebieden, meestal één of twee keer per dag. Het is belangrijk om de huid goed schoon en droog te maken voordat u de crème aanbrengt. Was uw handen na het aanbrengen van de crème. Behandel de infectie gedurende de voorgeschreven periode, zelfs als de symptomen verdwijnen.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van Lamisil-Crème?

De meest voorkomende bijwerkingen van Lamisil-Crème zijn milde huidirritatie, zoals jeuk, roodheid en branderigheid. In zeldzame gevallen kunnen ernstigere bijwerkingen optreden, zoals allergische reacties, blaren of huiduitslag. Raadpleeg uw arts als u last heeft van bijwerkingen.

Kan ik Lamisil-Crème gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding?

Er is onvoldoende onderzoek gedaan naar de veiligheid van Lamisil-Crème tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg uw arts voordat u dit geneesmiddel gebruikt als u zwanger bent, borstvoeding geeft of van plan bent zwanger te worden.

Kan ik Lamisil-Crème gebruiken als ik andere medicijnen gebruik?

Lamisil-Crème kan interageren met andere medicijnen, waaronder sommige antibiotica en antidepressiva. Raadpleeg uw arts voordat u dit geneesmiddel gebruikt als u andere medicijnen gebruikt.

Kan ik Lamisil-Crème gebruiken als ik allergisch ben voor schimmels?

Lamisil-Crème kan veilig worden gebruikt door mensen die allergisch zijn voor schimmels, omdat het werkt door de celwanden van de schimmel te vernietigen en niet door de schimmel zelf aan te vallen.

Hoe lang duurt het voordat Lamisil-Crème werkt?

Lamisil-Crème kan binnen enkele dagen tot enkele weken werken, afhankelijk van de ernst van de infectie en de duur van de behandeling. Het is belangrijk om de crème te blijven gebruiken gedurende de voorgeschreven periode, zelfs als de symptomen verdwijnen.

Moet ik voorzorgsmaatregelen nemen bij het gebruik van Lamisil-Crème?

Ja, het is belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen bij het gebruik van Lamisil-Crème. Vermijd contact met de ogen en de mond en was uw handen na het aanbrengen van de crème. Vermijd ook het delen van handdoeken, kleding en andere persoonlijke items om verdere verspreiding van de infectie te voorkomen.

Kan ik Lamisil-Crème zonder recept kopen?

Nee, Lamisil-Crème is een receptplichtig geneesmiddel en kan alleen worden verkregen via een recept van een arts.

Wat zijn bekende lokale namen van de medicatie?

 • Terbikem
 • Terbinex
 • Terbicip
 • Terbinator
 • Terbinafine Hydrochloride Cream
 • Terbigram
 • Terbimac
 • Lamisil AT Cream
 • Terbiforce
 • Terbinaforce
 • Terbinafine
 • Terbiderm
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.