• Topamax is een medicijn dat wordt gebruikt om epileptische aanvallen te voorkomen en te behandelen. Het kan ook worden voorgeschreven voor de preventie van migraine. Topamax werkt door de activiteit van bepaalde chemische stoffen in de hersenen te verminderen. Het kan bijwerkingen hebben zoals slaperigheid, duizeligheid, vermoeidheid en gewichtsverlies. Het is belangrijk om de dosering en instructies van uw arts te volgen bij het gebruik van Topamax.
  € 1.48
 • Depakote is een medicijn dat wordt gebruikt om epilepsie te behandelen en om manische episodes bij patiënten met bipolaire stoornis te voorkomen. Het actieve ingrediënt in Depakote is valproïnezuur, dat de overmatige activiteit van bepaalde chemische stoffen in de hersenen vermindert. Het wordt meestal ingenomen als tablet of capsule en kan bijwerkingen veroorzaken, waaronder maagklachten, vermoeidheid en haaruitval. Het is belangrijk om de instructies van uw arts zorgvuldig op te volgen bij het gebruik van Depakote.
  € 1.11
 • Dilantin is een medicijn dat wordt gebruikt om epileptische aanvallen te voorkomen en te behandelen. Het bevat de werkzame stof fenytoïne, die de elektrische activiteit in de hersenen reguleert en zo de kans op aanvallen vermindert. Het wordt meestal ingenomen in de vorm van tabletten of capsules. Belangrijk om te weten is dat Dilantin bijwerkingen kan hebben, zoals slaperigheid, duizeligheid en problemen met de coördinatie, dus het is belangrijk om de dosering en het gebruik met een arts te bespreken.
  € 1.72
 • Fleqsuvy is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van volwassenen met matige tot ernstige reumatoïde artritis, psoriatische artritis of ankyloserende spondylitis. Het actieve bestanddeel van Fleqsuvy is een TNF-remmer genaamd infliximab. Het werkt door de ontstekingsreactie in het lichaam te verminderen en zo de symptomen van deze aandoeningen te verminderen. Fleqsuvy wordt toegediend als een infusie in een medische faciliteit onder toezicht van een zorgverlener.
  € 53.62
 • Keppra is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van epilepsie. Het werkzame bestanddeel is levetiracetam en het werkt door de activiteit van bepaalde neurotransmitters in de hersenen te verminderen, waardoor de kans op epileptische aanvallen wordt verminderd.
  € 1.44
 • Lamictal is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van epilepsie en bipolaire stoornis. Het actieve bestanddeel is lamotrigine. Het werkt door het stabiliseren van de stemming en het verminderen van de frequentie van epileptische aanvallen. Het kan soms bijwerkingen veroorzaken, zoals huiduitslag, duizeligheid en hoofdpijn. Het moet worden voorgeschreven en gecontroleerd door een gekwalificeerde arts.
  € 1.34
 • Lamictal-Dispersible is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van epilepsie en bipolaire stoornis. Het werkzame bestanddeel is lamotrigine, dat de activiteit van bepaalde chemicaliën in de hersenen reguleert. Het wordt geleverd in de vorm van tabletten die oplossen in water en kunnen worden ingenomen zonder te kauwen.
  € 1.79
 • Melatonine is een hormoon dat van nature in het lichaam wordt geproduceerd en helpt bij het reguleren van de slaap-waakcyclus. Het is ook beschikbaar als medicijn en wordt gebruikt om slaapproblemen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Melatonine wordt meestal ingenomen als een pil ongeveer 30 minuten voor het slapengaan. Het is belangrijk om de dosering en timing van melatonine correct te volgen om de beste resultaten te behalen en eventuele bijwerkingen te minimaliseren.
  € 0.82
 • Mysoline is een medicijn dat wordt gebruikt om epileptische aanvallen te behandelen. Het actieve bestanddeel is primidon, dat werkt door de activiteit in de hersenen te verminderen. Het wordt meestal voorgeschreven als andere medicijnen niet effectief zijn gebleken.
  € 1.64
 • Neurontin is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van epilepsie en neuropathische pijn. Het werkzame bestanddeel is gabapentine, dat de activiteit van bepaalde neurotransmitters in de hersenen vermindert. Hierdoor kan het de frequentie en intensiteit van epileptische aanvallen verminderen en de pijn bij neuropathie verminderen.
  € 0.99
 • Sanctura-Xr is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van symptomen van overactieve blaas, zoals frequente aandrang om te plassen, urgentie en incontinentie. Het actieve ingrediënt in Sanctura-Xr is trospiumchloride, dat werkt door de spieren van de blaas te ontspannen en de frequentie en intensiteit van blaascontracties te verminderen. Het wordt meestal eenmaal daags ingenomen in de vorm van een verlengde afgifte capsule.
  € 4.92
 • Tegretol is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van epilepsie, trigeminusneuralgie en manische depressie. Het werkzame bestanddeel is carbamazepine en het wordt meestal in tabletvorm ingenomen. Het kan bijwerkingen hebben zoals duizeligheid, slaperigheid en misselijkheid. Het is belangrijk om regelmatig de bloedspiegels te controleren om ervoor te zorgen dat de dosering effectief is.
  € 1.15
 • Trileptal is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van epilepsie. Het werkzame bestanddeel is oxcarbazepine, dat de elektrische activiteit in de hersenen reguleert en zo aanvallen kan voorkomen. Trileptal kan ook worden voorgeschreven voor de behandeling van bipolaire stoornis. Het is verkrijgbaar in de vorm van tabletten en suspensies voor oraal gebruik.
  € 1.35
 • Valproaat is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van epilepsie, bipolaire stoornis en migraine. Het werkt door de activiteit van bepaalde chemicaliën in de hersenen te veranderen. Het kan bijwerkingen hebben zoals slaperigheid, duizeligheid en maagklachten. Het is belangrijk om regelmatig de leverfunctie te controleren tijdens het gebruik van dit medicijn. Valproaat mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap, omdat het geboorteafwijkingen kan veroorzaken.
  € 1.81

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.