• Propecia is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van haaruitval bij mannen. Het werkzame bestanddeel is finasteride, dat de omzetting van testosteron naar dihydrotestosteron (DHT) in het lichaam remt. DHT is een hormoon dat haarzakjes doet krimpen, wat leidt tot haaruitval. Door de DHT-productie te blokkeren, kan Propecia de haargroei bevorderen en haaruitval verminderen.
  € 0.90
 • Priligy is een medicijn dat gebruikt wordt voor de behandeling van vroegtijdige zaadlozing bij mannen. Het werkzame bestanddeel in Priligy is dapoxetine, een selectieve serotonineheropnameremmer (SSRI). Het verhoogt de hoeveelheid serotonine in de hersenen, wat leidt tot een vertraagde zaadlozing. Het wordt meestal ingenomen 1-3 uur voor de seksuele activiteit en heeft een werkingsduur van 4-6 uur. Het is alleen op recept verkrijgbaar en mag niet worden gebruikt door mannen jonger dan 18 jaar of ouder dan 65 jaar.
  € 2.14
 • Clomid is een medicijn dat wordt gebruikt om ovulatie te stimuleren bij vrouwen die moeite hebben om zwanger te worden. Het bevat de werkzame stof clomifeencitraat en werkt door de hormoonproductie in de hersenen te beïnvloeden, wat leidt tot de vrijlating van hormonen die de eierstokken stimuleren om eicellen vrij te geven. Clomid wordt meestal in tabletvorm ingenomen en moet worden voorgeschreven door een arts.
  € 0.93
 • Androxal is een medicijn dat clomifeencitraat bevat en wordt gebruikt voor de behandeling van mannelijke onvruchtbaarheid door het verhogen van de productie van testosteron in de testikels.
  € 1.64
 • Avodart is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van goedaardige prostaathyperplasie (BPH), wat een vergrote prostaat betekent. Het bevat de werkzame stof dutasteride, die de omzetting van testosteron in dihydrotestosteron (DHT) blokkeert, waardoor de prostaat kan krimpen en de symptomen van BPH kunnen verminderen.
  € 1.48
 • Casodex is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van gevorderde prostaatkanker bij mannen. Het werkzame bestanddeel in Casodex is bicalutamide, dat werkt door de werking van mannelijke hormonen te blokkeren die de groei van kankercellen in de prostaat stimuleren. Casodex wordt meestal gebruikt in combinatie met andere medicijnen of behandelingen voor prostaatkanker.
  € 8.28
 • Emla is een medicijn dat wordt gebruikt voor plaatselijke verdoving van de huid. Het bevat de actieve ingrediënten lidocaïne en prilocaïne, die samenwerken om de huid te verdoven en pijn te verminderen. Het wordt vaak gebruikt voor pijnlijke medische procedures zoals injecties, bloedafname en kleine chirurgische ingrepen.
  € 44.43
 • Eulexin is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van prostaatkanker. Het werkzame bestanddeel is flutamide, dat werkt door de werking van mannelijke hormonen te blokkeren. Dit kan helpen om de groei van kankercellen te vertragen of te stoppen. Eulexin wordt meestal in combinatie met andere medicijnen gebruikt en kan bijwerkingen hebben zoals misselijkheid, vermoeidheid en leverproblemen. Het is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 2.87
 • Flomax is een geneesmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van symptomen van een vergrote prostaat, zoals moeite met plassen en vaak moeten plassen. Het werkzame bestanddeel in Flomax is tamsulosine, een alfablokker die de spieren in de prostaat en blaas ontspant, waardoor het gemakkelijker wordt om te plassen.
  € 1.50
 • Hytrin is een medicijn dat wordt gebruikt om hoge bloeddruk en symptomen van een vergrote prostaat te behandelen. Het werkzame bestanddeel is terazosine, dat de spieren in de bloedvaten en de prostaat ontspant, waardoor de bloedstroom verbetert en de symptomen verminderen. Hytrin wordt meestal eenmaal daags ingenomen en kan duizeligheid en flauwvallen veroorzaken, vooral bij de eerste dosis of bij verhoging van de dosis.
  € 2.22
 • Jalyn is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van symptomen van een vergrote prostaat bij mannen. Het bevat de actieve ingrediënten dutasteride en tamsulosine en werkt door de prostaat te verkleinen en de urinestroom te verbeteren. Het wordt meestal eenmaal daags ingenomen en kan bijwerkingen veroorzaken zoals duizeligheid, hoofdpijn en vermoeidheid. Het is belangrijk om de instructies van de arts op te volgen bij het gebruik van dit medicijn.
  € 3.95
 • Melatonine is een hormoon dat van nature in het lichaam wordt geproduceerd en helpt bij het reguleren van de slaap-waakcyclus. Het is ook beschikbaar als medicijn en wordt gebruikt om slaapproblemen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Melatonine wordt meestal ingenomen als een pil ongeveer 30 minuten voor het slapengaan. Het is belangrijk om de dosering en timing van melatonine correct te volgen om de beste resultaten te behalen en eventuele bijwerkingen te minimaliseren.
  € 0.82
 • Minipress is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van hoge bloeddruk en symptomen van goedaardige prostaathyperplasie (BPH). Het actieve ingrediënt in Minipress is prazosine, dat werkt door de bloedvaten te verwijden en de bloeddruk te verlagen. Het kan ook helpen bij het verminderen van de symptomen van BPH, zoals moeite met plassen en frequent urineren.
  € 1.79
 • Morr-F is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van haaruitval bij mannen. Het bevat een combinatie van twee actieve ingrediënten, minoxidil en finasteride, die samenwerken om de haargroei te stimuleren en haaruitval te verminderen. Minoxidil verbetert de bloedtoevoer naar de haarzakjes, terwijl finasteride de omzetting van testosteron naar dihydrotestosteron (DHT) remt, wat een belangrijke oorzaak is van haaruitval bij mannen.
  € 119.90
 • Premarin is een medicijn dat oestrogeen bevat en wordt gebruikt voor de behandeling van symptomen van de menopauze, zoals opvliegers, vaginale droogheid en osteoporose. Het wordt ook gebruikt voor de behandeling van bepaalde kankers bij vrouwen en voor het voorkomen van osteoporose bij vrouwen na de menopauze.
  € 3.76
 • Proscar is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van goedaardige prostaathyperplasie (BPH) bij mannen. Het bevat het actieve ingrediënt finasteride, dat de omzetting van testosteron naar dihydrotestosteron (DHT) remt, wat de groei van de prostaat vermindert. Het kan ook worden gebruikt in hogere doses voor de behandeling van mannelijke kaalheid.
  € 1.48
 • Revatio is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van pulmonale arteriële hypertensie (PAH). Het werkzame bestanddeel in Revatio is sildenafil, dat de bloedvaten in de longen ontspant en de bloedstroom verbetert. Het wordt meestal ingenomen in de vorm van tabletten, drie keer per dag, met tussenpozen van vier tot zes uur.
  € 2.96
 • Rogaine is een topische oplossing die wordt gebruikt voor de behandeling van haaruitval bij mannen en vrouwen. Het actieve ingrediënt, minoxidil, stimuleert de haargroei door de bloedtoevoer naar de haarzakjes te verbeteren. Het wordt aangebracht op de hoofdhuid en moet regelmatig worden gebruikt om effectief te zijn.
  € 42.17
 • Uroxatral is een medicijn dat wordt gebruikt om de symptomen van een vergrote prostaat te verminderen. Het bevat het actieve ingrediënt alfuzosine, dat werkt door de spieren in de prostaat en de blaas te ontspannen, waardoor het gemakkelijker wordt om te urineren. Het wordt meestal eenmaal per dag ingenomen en kan enkele weken duren voordat het maximale effect wordt bereikt. Bijwerkingen kunnen zijn: duizeligheid, hoofdpijn, vermoeidheid en misselijkheid.
  € 3.20
 • VPXL is een medicijn dat wordt gebruikt voor penisvergroting en verbetering van seksuele prestaties. Het bevat een combinatie van verschillende kruidenextracten en is verkrijgbaar in capsulevorm. Het is belangrijk om dit medicijn alleen te gebruiken na overleg met een arts en de aanbevolen dosering niet te overschrijden.
  € 2.34

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.