• Arcoxia is een medicijn dat behoort tot de groep van niet-steroïde ontstekingsremmers (NSAID's). Het wordt gebruikt voor de behandeling van pijn en ontsteking bij aandoeningen zoals artrose, reumatoïde artritis en jicht. Arcoxia vermindert de pijn en ontsteking door de productie van prostaglandinen te remmen, die verantwoordelijk zijn voor deze symptomen. Het is alleen op recept verkrijgbaar en mag alleen worden ingenomen onder begeleiding van een arts.
  € 1.97
 • Cymbalta is een medicijn dat wordt gebruikt om depressie, angststoornissen en neuropathische pijn te behandelen. Het bevat de werkzame stof duloxetine, die de hoeveelheid serotonine en noradrenaline in de hersenen verhoogt. Dit kan helpen om de stemming te verbeteren en pijn te verminderen. Cymbalta is verkrijgbaar in capsulevorm en moet worden ingenomen volgens de aanwijzingen van de arts.
  € 1.07
 • Feldene is een ontstekingsremmend geneesmiddel dat behoort tot de groep van niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's). Het werkzame bestanddeel is piroxicam en het wordt gebruikt voor de behandeling van pijn en ontsteking bij verschillende aandoeningen, zoals reumatoïde artritis, osteoartritis en andere musculoskeletale aandoeningen. Het kan ook worden gebruikt voor de behandeling van pijnlijke menstruatiekrampen en postoperatieve pijn. Feldene is alleen op recept verkrijgbaar.
  € 1.26
 • Indocin is een medicijn dat wordt gebruikt om ontstekingen te verminderen en pijn te verlichten. Het behoort tot de groep van niet-steroïde ontstekingsremmers (NSAID's) en bevat het actieve ingrediënt indometacine. Het wordt vaak voorgeschreven voor aandoeningen zoals artritis, jicht en menstruatiepijn.
  € 0.90
 • Indocin-Sr is een medicijn dat gebruikt wordt om pijn, ontsteking en koorts te behandelen. Het bevat het actieve ingrediënt indometacine, dat behoort tot de groep van niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's). Het wordt meestal voorgeschreven voor aandoeningen zoals artritis, jicht, menstruatiepijn en hoofdpijn. Indocin-Sr wordt meestal in tabletvorm ingenomen en moet worden voorgeschreven door een arts.
  € 1.93
 • Motrin is een medicijn dat ibuprofen bevat. Het wordt gebruikt om pijn, koorts en ontstekingen te verminderen. Het werkt door het verminderen van de productie van prostaglandinen, die verantwoordelijk zijn voor pijn en ontsteking. Het wordt vaak gebruikt voor de behandeling van hoofdpijn, menstruatiepijn, spierpijn, artritis en tandpijn. Het is verkrijgbaar in verschillende doseringen en vormen, zoals tabletten, capsules en siroop. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en de instructies van uw arts of apotheker op te volgen.
  € 0.90
 • Naprosyn is een medicijn dat behoort tot de groep van niet-steroïde ontstekingsremmers (NSAID's). Het wordt gebruikt om pijn en ontsteking te verminderen bij aandoeningen zoals artritis, spierpijn, rugpijn en menstruatiepijn. Naprosyn werkt door het blokkeren van de productie van prostaglandinen, die verantwoordelijk zijn voor pijn en ontsteking in het lichaam. Het is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder tabletten en capsules.
  € 0.86
 • Neurontin is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van epilepsie en neuropathische pijn. Het werkzame bestanddeel is gabapentine, dat de activiteit van bepaalde neurotransmitters in de hersenen vermindert. Hierdoor kan het de frequentie en intensiteit van epileptische aanvallen verminderen en de pijn bij neuropathie verminderen.
  € 0.99
 • Nimotop is een medicijn dat wordt gebruikt om de bloedvaten in de hersenen te verwijden en de doorbloeding te verbeteren. Het wordt vaak voorgeschreven na een subarachnoïdale bloeding om de kans op hersenbeschadiging te verminderen.
  € 2.32
 • Orahelp is een medicijn in de vorm van een gel die wordt gebruikt voor de verlichting van pijn en irritatie in de mond en het tandvlees. Het bevat benzocaïne en choline salicylaat als actieve ingrediënten en kan worden gebruikt bij aften, tandvleesontsteking, tandheelkundige procedures en andere mondproblemen. Het wordt aangebracht op de getroffen gebieden met een wattenstaafje of schone vinger.
  € 22.89
 • Ponstel is een medicijn dat behoort tot de groep van niet-steroïde ontstekingsremmers (NSAID's). Het wordt gebruikt om pijn en ontsteking te verminderen bij aandoeningen zoals menstruatiekrampen, artritis en andere pijnlijke aandoeningen. Het werkzame bestanddeel in Ponstel is mefenaminezuur.
  € 1.33
 • Pyridium is een medicijn dat wordt gebruikt om de symptomen van een urineweginfectie te verlichten. Het bevat het actieve ingrediënt fenazopyridine, dat de pijn, het branderige gevoel en de drang om te plassen vermindert. Het is echter belangrijk op te merken dat Pyridium alleen de symptomen verlicht en de onderliggende infectie niet behandelt. Het moet dus worden gebruikt in combinatie met antibiotica om de infectie te genezen.
  € 1.42
 • Tegretol is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van epilepsie, trigeminusneuralgie en manische depressie. Het werkzame bestanddeel is carbamazepine en het wordt meestal in tabletvorm ingenomen. Het kan bijwerkingen hebben zoals duizeligheid, slaperigheid en misselijkheid. Het is belangrijk om regelmatig de bloedspiegels te controleren om ervoor te zorgen dat de dosering effectief is.
  € 1.15
 • Toradol is een medicijn dat wordt gebruikt om matige tot ernstige pijn te behandelen. Het behoort tot de klasse van niet-steroïde ontstekingsremmende geneesmiddelen (NSAID's) en werkt door het verminderen van ontstekingen en pijn in het lichaam. Toradol wordt meestal voorgeschreven voor kortdurend gebruik, omdat langdurig gebruik kan leiden tot bijwerkingen zoals maagzweren en nierschade. Het is alleen verkrijgbaar op recept van een arts.
  € 1.27
 • Tylenol is een pijnstillend en koortsverlagend medicijn dat paracetamol bevat.
  € 0.54
 • Voltaren is een medicijn dat wordt gebruikt om pijn en ontstekingen te verminderen. Het bevat de werkzame stof diclofenac, die behoort tot de groep van niet-steroïde ontstekingsremmende geneesmiddelen (NSAID's). Voltaren kan worden gebruikt om verschillende aandoeningen te behandelen, waaronder reumatoïde artritis, osteoartritis, spierpijn en menstruatiepijn. Het is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder tabletten, zetpillen, gels en crèmes.
  € 0.74
 • Xylocaine is een lokaal verdovingsmiddel dat wordt gebruikt om pijn en ongemak te verminderen tijdens medische procedures of chirurgische ingrepen. Het werkzame bestanddeel in Xylocaine is lidocaïne.
  € 15.06

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.