• Depakene is een medicijn dat wordt gebruikt om epileptische aanvallen te voorkomen. Het actieve ingrediënt is valproïnezuur, dat de activiteit van bepaalde chemicaliën in de hersenen reguleert om de hersenfunctie te stabiliseren en de frequentie en intensiteit van epileptische aanvallen te verminderen. Het kan ook worden gebruikt voor de behandeling van bipolaire stoornis en migraine.
  € 69.27
 • Melatonine is een hormoon dat van nature in het lichaam wordt geproduceerd en helpt bij het reguleren van de slaap-waakcyclus. Het is ook beschikbaar als medicijn en wordt gebruikt om slaapproblemen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Melatonine wordt meestal ingenomen als een pil ongeveer 30 minuten voor het slapengaan. Het is belangrijk om de dosering en timing van melatonine correct te volgen om de beste resultaten te behalen en eventuele bijwerkingen te minimaliseren.
  € 0.82
 • Mestinon is een medicijn dat wordt gebruikt om de symptomen van myasthenia gravis te verminderen. Het bevat pyridostigmine, een stof die de spierkracht verbetert door het remmen van de afbraak van acetylcholine, een neurotransmitter die nodig is voor de spiercontractie.
  € 4.06
 • Namzaric is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van symptomen van de ziekte van Alzheimer. Het bevat twee actieve stoffen, namelijk donepezil en memantine, die samenwerken om de cognitieve functie te verbeteren en de progressie van de ziekte te vertragen. Namzaric wordt meestal voorgeschreven aan patiënten die al donepezil gebruiken en wiens symptomen verergeren. Het is alleen verkrijgbaar op recept en moet worden ingenomen zoals voorgeschreven door een arts.
  € 3.16
 • Orap is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van psychotische stoornissen, zoals schizofrenie. Het werkzame bestanddeel is pimozide, dat werkt door de activiteit van dopamine in de hersenen te verminderen. Het wordt meestal voorgeschreven wanneer andere antipsychotica niet effectief zijn gebleken. Orap kan bijwerkingen hebben, zoals slaperigheid, duizeligheid en spierstijfheid, en moet alleen worden gebruikt onder nauw toezicht van een arts.
  € 1.07
 • Serc is een medicijn dat betahistine dihydrochloride bevat en wordt gebruikt voor de behandeling van duizeligheid en oorsuizen. Het werkt door de bloedtoevoer naar de binnenoor te verbeteren, waardoor de symptomen van duizeligheid en oorsuizen verminderen.
  € 1.41
 • Stugeron is een medicijn dat wordt gebruikt om duizeligheid en misselijkheid te behandelen die worden veroorzaakt door bewegingsziekte, evenwichtsstoornissen of andere aandoeningen van het binnenoor. Het actieve bestanddeel van Stugeron is cinnarizine, dat werkt door de bloedvaten te ontspannen en de bloedstroom te verbeteren. Het wordt meestal ingenomen als tablet en kan bijwerkingen zoals slaperigheid, droge mond en wazig zien veroorzaken.
  € 0.96
 • Tecfidera is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van multiple sclerose (MS). Het actieve ingrediënt in Tecfidera is dimethylfumaraat, dat ontstekingsremmende eigenschappen heeft en de immuunrespons van het lichaam op MS vermindert. Het wordt meestal tweemaal daags ingenomen in capsulevorm. Bijwerkingen kunnen onder meer maag- en darmproblemen, blozen en huiduitslag zijn.
  € 8.86
 • Tegretol is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van epilepsie, trigeminusneuralgie en manische depressie. Het werkzame bestanddeel is carbamazepine en het wordt meestal in tabletvorm ingenomen. Het kan bijwerkingen hebben zoals duizeligheid, slaperigheid en misselijkheid. Het is belangrijk om regelmatig de bloedspiegels te controleren om ervoor te zorgen dat de dosering effectief is.
  € 1.15
 • Vinpocetine is een medicijn dat wordt gebruikt om de bloedstroom naar de hersenen te verbeteren en de hersenfunctie te stimuleren. Het wordt gebruikt voor de behandeling van geheugenstoornissen, cognitieve stoornissen en andere aandoeningen die verband houden met de hersenen. Vinpocetine wordt ook gebruikt om de symptomen van de ziekte van Alzheimer te verminderen. Het is verkrijgbaar in tabletvorm en wordt meestal goed verdragen met weinig bijwerkingen.
  € 2.23

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.