• Advil-Dual-Action is een medicijn dat gebruikt wordt bij pijn en koorts. Het bevat twee werkzame stoffen, ibuprofen en paracetamol, die samen zorgen voor een krachtige pijnverlichting. Het is verkrijgbaar in de vorm van tabletten en kan zonder recept worden gekocht bij de apotheek.
  € 1.36
 • Azor is een medicijn dat wordt gebruikt om hoge bloeddruk te behandelen. Het bevat twee werkzame stoffen, amlodipine en olmesartan, die samenwerken om de bloedvaten te ontspannen en de bloeddruk te verlagen. Het wordt meestal eenmaal per dag ingenomen en kan worden gebruikt bij patiënten die niet voldoende reageren op één enkel medicijn voor hoge bloeddruk.
  € 2.96
 • Buscopan is een medicijn dat wordt gebruikt om spasmen en pijn in de maag en darmen te verminderen. Het werkzame bestanddeel is hyoscine butylbromide, dat de spieren in het maagdarmkanaal ontspant en de doorbloeding verbetert. Het wordt vaak voorgeschreven voor aandoeningen zoals prikkelbare darmsyndroom, maagzweren en galblaasproblemen.
  € 1.36
 • Cyclopam is een medicijn dat wordt gebruikt om krampen in de maag en darmen te behandelen. Het bevat de werkzame stof dicyclomine hydrochloride en werkt door de spieren in de buik te ontspannen. Het kan ook worden gebruikt om andere aandoeningen te behandelen, zoals prikkelbare darmsyndroom en galblaasproblemen.
  € 1.44
 • Emflaza is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van Duchenne spierdystrofie bij patiënten van 5 jaar en ouder. Het bevat het actieve ingrediënt deflazacort en werkt door ontstekingen te verminderen en de spierkracht te verbeteren. Het wordt meestal ingenomen als een tablet en moet worden voorgeschreven door een arts.
  € 1.32
 • Flexeril is een spierverslapper die wordt gebruikt om spierpijn en spasmen te behandelen. Het bevat het actieve ingrediënt cyclobenzaprine en werkt door de spieren te ontspannen en de pijn te verminderen. Het wordt meestal voorgeschreven voor kortdurend gebruik van maximaal twee weken.
  € 3.58
 • Lioresal is een medicijn dat wordt gebruikt om spierspasmen te behandelen. Het bevat de werkzame stof baclofen en werkt door het verminderen van de activiteit van bepaalde zenuwcellen in het ruggenmerg. Dit helpt de spieren te ontspannen en vermindert de stijfheid en pijn die gepaard gaan met spierspasmen.
  € 1.23
 • Melatonine is een hormoon dat van nature in het lichaam wordt geproduceerd en helpt bij het reguleren van de slaap-waakcyclus. Het is ook beschikbaar als medicijn en wordt gebruikt om slaapproblemen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Melatonine wordt meestal ingenomen als een pil ongeveer 30 minuten voor het slapengaan. Het is belangrijk om de dosering en timing van melatonine correct te volgen om de beste resultaten te behalen en eventuele bijwerkingen te minimaliseren.
  € 0.82
 • Alfacalcidol is een actieve metaboliet van Vitamine D, die voert belangrijke functies in de regulering van de calcium balans en het botmetabolisme. Alfacalcidol is Vitamine D-hormoon analoge dat wordt geactiveerd door het enzym 25-hydroxylase in de lever voor systemische en in osteoblasten voor lokale D-hormoon acties. Het beschikt over een uniek patroon van pleiotropic effecten op, bijvoorbeeld darm -, bot -, pararthyroids, de spieren en de hersenen. Alfacalcidol is superieur aan gewone vitamine D (cholecalciferol) omdat de definitieve nier-activering van de laatste wordt geregeld door een mechanisme van negatieve terugkoppeling. Hoewel alfacalcidol veel wordt gebruikt bij de behandeling van osteoporose, is het werkingsmechanisme in botten niet volledig begrepen. Alfacalcidol stimuleert de darm calcium (Ca) opname, verhoogt de urine-Ca uitscheiding en serum Ca niveaus, en onderdrukt het parathyroïd hormoon (PTH) secretie.
  € 1.44
 • Ovol is een medicijn dat wordt gebruikt om symptomen van winderigheid, opgeblazen gevoel en koliek bij zuigelingen te verminderen. Het actieve ingrediënt is simeticon. Het werkt door het verminderen van de hoeveelheid gas in de darmen, waardoor de symptomen worden verlicht.
  € 21.08
 • Robaxin is een spierverslapper die wordt gebruikt om spierspasmen of pijn te behandelen. Het werkzame bestanddeel is methocarbamol. Het werkt door het verminderen van de spierspanning en het blokkeren van zenuwimpulsen die pijn veroorzaken. Het wordt meestal voorgeschreven als onderdeel van een uitgebreide behandeling, waaronder rust, fysiotherapie en andere medicijnen.
  € 1.76
 • Skelaxin is een spierverslapper die wordt gebruikt om spierpijn en spasmen te behandelen. Het werkzame bestanddeel is metaxalone.
  € 1.81
 • Zanaflex is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van spierkrampen en spasmen. Het werkzame bestanddeel is tizanidine, dat de spieren ontspant door de zenuwsignalen naar de hersenen te blokkeren. Het wordt meestal voorgeschreven voor patiënten met multiple sclerose, ruggenmergletsel of andere aandoeningen die spierkrampen veroorzaken.
  € 1.77

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.