• Alesse is een anticonceptiepil die twee hormonen bevat, namelijk ethinylestradiol en levonorgestrel. Het wordt gebruikt om zwangerschap te voorkomen en werkt door het veranderen van de hormonen in het lichaam om ovulatie te voorkomen. Het wordt ook gebruikt om de menstruatiecyclus te reguleren en om de symptomen van premenstrueel syndroom te verminderen.
  € 2.00
 • Desogen is een anticonceptiepil die twee hormonen bevat, namelijk ethinylestradiol en desogestrel. Het wordt gebruikt om zwangerschap te voorkomen en kan ook worden voorgeschreven voor andere aandoeningen, zoals acne en onregelmatige menstruatie. Het is belangrijk om de instructies van de arts en de bijsluiter op te volgen bij het gebruik van Desogen.
  € 2.13
 • Diane-35 is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van acne en overmatige haargroei bij vrouwen. Het bevat cyproteronacetaat en ethinylestradiol, die samenwerken om de hormonale balans te reguleren en de effecten van mannelijke hormonen te verminderen. Het wordt ook soms voorgeschreven als anticonceptiemiddel.
  € 2.39
 • Femilon is een anticonceptiepil die ethinylestradiol en desogestrel bevat. Het wordt gebruikt om zwangerschap te voorkomen en kan ook worden voorgeschreven voor de behandeling van acne en overmatige haargroei bij vrouwen.
  € 1.90
 • Melatonine is een hormoon dat van nature in het lichaam wordt geproduceerd en helpt bij het reguleren van de slaap-waakcyclus. Het is ook beschikbaar als medicijn en wordt gebruikt om slaapproblemen te behandelen, zoals slapeloosheid en jetlag. Melatonine wordt meestal ingenomen als een pil ongeveer 30 minuten voor het slapengaan. Het is belangrijk om de dosering en timing van melatonine correct te volgen om de beste resultaten te behalen en eventuele bijwerkingen te minimaliseren.
  € 0.82
 • Minesse is een anticonceptiepil die twee soorten hormonen bevat: ethinylestradiol en gestodeen. Het wordt gebruikt om zwangerschap te voorkomen en kan ook worden voorgeschreven voor de behandeling van acne en overmatige haargroei bij vrouwen.
  € 1.81
 • Novelon is een anticonceptiepil die twee hormonen, ethinylestradiol en desogestrel, bevat. Het wordt gebruikt om zwangerschap te voorkomen en kan ook worden voorgeschreven voor andere aandoeningen zoals acne en onregelmatige menstruatie.
  € 1.81
 • Yasmin is een oraal anticonceptiemiddel dat twee actieve ingrediënten bevat, namelijk ethinylestradiol en drospirenon. Het wordt gebruikt om zwangerschap te voorkomen en kan ook worden voorgeschreven voor de behandeling van acne en premenstruele dysfore stoornis. Het moet dagelijks op hetzelfde tijdstip worden ingenomen.
  € 3.05

Waarom kiezen voor generieke geneesmiddelen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een generiek product is de betaalbaarheid in vergelijking met het origineel. Fabrikanten van generieke geneesmiddelen in België hoeven geen enorme investeringen te doen in ontwikkeling. In plaats daarvan gebruiken ze een bestaande, bewezen formule voor de productie van het medicijn. Bovendien worden generieke geneesmiddelen vaak vervaardigd met apparatuur die net zo goed is als die gebruikt door de ontwikkelaar van de originele formule. Het resultaat is een hoogwaardig medicijn dat bijna niet te onderscheiden is van het originele medicijn.

"MediBelgie is een fantastische online apotheek! Ik heb hier al meerdere keren medicijnen besteld voor mijn chronische aandoening en ik ben altijd tevreden geweest met hun service. De levering is snel en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben blij dat ik deze apotheek heb gevonden!

Sarah uit Antwerpen"

"Ik ben erg blij met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn moeder en de bestelling werd snel en efficiënt afgehandeld. De klantenservice was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over een bepaald medicijn. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Peter uit Brussel"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn allergieën en ik ben zeer tevreden met de service. De website is gemakkelijk te navigeren en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de discrete verpakking van de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen in de toekomst.

Lisa uit Gent"

"Ik heb onlangs medicijnen besteld bij MediBelgie voor mijn hoge bloeddruk en ik ben erg blij met de kwaliteit van de medicijnen. De prijzen zijn ook zeer redelijk en de levering was snel en efficiënt. Ik zal deze apotheek zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Jan uit Leuven"

"Ik ben zeer tevreden met de service van MediBelgie. Ik heb hier onlangs medicijnen besteld voor mijn zoon en de bestelling werd snel geleverd. Ik waardeer ook de goede communicatie van de klantenservice wanneer ik vragen had over de medicijnen. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige bestellingen.

Marie uit Luik"
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.