Nizoral Shampoo België

Nizoral-Shampoo is een medicijn dat wordt gebruikt om schimmelinfecties op de hoofdhuid te behandelen. Het bevat de werkzame stof ketoconazol, die de groei van schimmels remt. Het wordt gebruikt om aandoeningen zoals roos en seborroïsche dermatitis te behandelen. Het wordt aangebracht op nat haar en de hoofdhuid, en moet gedurende enkele minuten worden ingemasseerd voordat het wordt uitgespoeld. Het wordt meestal twee keer per week gebruikt totdat de symptomen verbeteren.

Dosage
 • 2.00% 100ml
Pakket Per pil Prijs Savings Bestelling
1 fles € 76.31 € 76.31
2 flessen € 41.21 € 82.42 € 70.21
3 flessen € 30.52 € 91.57 € 137.37
4 flessen € 26.71 € 106.84 € 198.41
5 flessen € 23.81 € 119.06 € 262.51

Wat is Nizoral-Shampoo en waarvoor wordt het gebruikt?

Nizoral-Shampoo is een medicijn dat wordt gebruikt om schimmelinfecties op de hoofdhuid te behandelen. Het bevat de werkzame stof ketoconazol, die de groei van schimmels remt. Het wordt gebruikt om aandoeningen zoals roos en seborroïsche dermatitis te behandelen.

Hoe moet ik Nizoral-Shampoo gebruiken?

Nizoral-Shampoo moet op nat haar en de hoofdhuid worden aangebracht en gedurende enkele minuten worden ingemasseerd voordat het wordt uitgespoeld. Het wordt meestal twee keer per week gebruikt totdat de symptomen verbeteren.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van Nizoral-Shampoo?

De mogelijke bijwerkingen van Nizoral-Shampoo zijn onder meer irritatie van de hoofdhuid, droogheid, jeuk en een branderig gevoel. In zeldzame gevallen kan het ook leiden tot haaruitval.

Is Nizoral-Shampoo veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap?

Er is beperkte informatie beschikbaar over het gebruik van Nizoral-Shampoo tijdens de zwangerschap. Het wordt over het algemeen niet aanbevolen voor gebruik tijdens de zwangerschap, tenzij het absoluut noodzakelijk is.

Kan Nizoral-Shampoo worden gebruikt bij kinderen?

Nizoral-Shampoo kan worden gebruikt bij kinderen vanaf 12 jaar oud. Het wordt niet aanbevolen voor gebruik bij kinderen jonger dan 12 jaar.

Kan Nizoral-Shampoo worden gebruikt bij mensen met een gevoelige hoofdhuid?

Ja, Nizoral-Shampoo kan worden gebruikt bij mensen met een gevoelige hoofdhuid. Het kan echter wel irritatie veroorzaken bij sommige mensen.

Moet ik mijn haar wassen voordat ik Nizoral-Shampoo gebruik?

Ja, u moet uw haar wassen voordat u Nizoral-Shampoo gebruikt. Het wordt aanbevolen om uw haar grondig te wassen en te spoelen voordat u de shampoo aanbrengt.

Kan Nizoral-Shampoo worden gebruikt in combinatie met andere haarproducten?

Ja, Nizoral-Shampoo kan worden gebruikt in combinatie met andere haarproducten. Het wordt echter aanbevolen om het gebruik van andere producten te beperken om de effectiviteit van de shampoo niet te verminderen.

Hoe lang duurt het voordat Nizoral-Shampoo werkt?

Het kan enkele weken duren voordat u verbetering ziet bij het gebruik van Nizoral-Shampoo. Het is belangrijk om de shampoo regelmatig te blijven gebruiken volgens de aanbevolen dosering.

Is Nizoral-Shampoo zonder recept verkrijgbaar?

Nizoral-Shampoo is zonder recept verkrijgbaar bij de apotheek en drogisterijen. Het wordt echter aanbevolen om een arts te raadplegen voordat u het gebruikt om te bepalen of het geschikt is voor uw specifieke aandoening.

Wat zijn bekende lokale namen van de medicatie?

 • Xolegel
 • Sebazole
 • Ketozal
 • Fungarest
 • and Nizorelle
 • Ketostar
 • Extina
 • Ketoskin
 • Ketomed
 • Ketozole
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.