Addyi België

Addyi is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van een laag libido bij vrouwen die nog niet in de menopauze zijn. Het actieve ingrediënt in Addyi is flibanserin, dat werkt door de niveaus van dopamine en noradrenaline in de hersenen te verhogen, wat kan leiden tot een verbetering van het seksuele verlangen en de opwinding. Het is belangrijk om te weten dat Addyi alleen op recept verkrijgbaar is en dat het niet moet worden gebruikt door mensen die alcohol drinken of bepaalde andere medicijnen gebruiken.

Dosage
  • 100mg
Pakket Per pil Prijs Savings Bestelling
12 tabletten € 14.81 € 177.72
20 tabletten € 14.46 € 289.20 € 7.00
32 tabletten € 12.05 € 385.60 € 88.32
60 tabletten € 10.85 € 650.73 € 237.87
92 tabletten € 10.61 € 976.10 € 386.42
120 tabletten € 10.34 € 1241.22 € 535.98

Wat is Addyi?

Addyi is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van een laag libido bij vrouwen die nog niet in de menopauze zijn. Het actieve ingrediënt in Addyi is flibanserin, dat werkt door de niveaus van dopamine en noradrenaline in de hersenen te verhogen, wat kan leiden tot een verbetering van het seksuele verlangen en de opwinding.

Hoe werkt Addyi?

Addyi werkt door de niveaus van dopamine en noradrenaline in de hersenen te verhogen, wat kan leiden tot een verbetering van het seksuele verlangen en de opwinding. Het is belangrijk om te weten dat Addyi alleen werkt bij vrouwen die nog niet in de menopauze zijn en die een laag libido hebben.

Wie kan Addyi gebruiken?

Addyi is alleen bedoeld voor vrouwen die nog niet in de menopauze zijn en die een laag libido hebben. Het is belangrijk om te weten dat Addyi niet moet worden gebruikt door mensen die alcohol drinken of bepaalde andere medicijnen gebruiken. Daarnaast moet Addyi alleen worden voorgeschreven door een arts.

Hoe moet Addyi worden ingenomen?

Addyi moet één keer per dag worden ingenomen, bij voorkeur 's avonds voor het slapengaan. Het is belangrijk om te weten dat Addyi niet moet worden ingenomen met alcohol en dat het enkele weken kan duren voordat de effecten merkbaar zijn.

Wat zijn de bijwerkingen van Addyi?

De meest voorkomende bijwerkingen van Addyi zijn duizeligheid, slaperigheid, misselijkheid en hoofdpijn. Daarnaast kan Addyi leiden tot een lage bloeddruk en flauwvallen, vooral als het wordt ingenomen met alcohol of andere medicijnen die de bloeddruk verlagen.

Is Addyi veilig?

Addyi is veilig als het wordt voorgeschreven en ingenomen volgens de instructies van een arts. Het is echter belangrijk om te weten dat Addyi niet moet worden gebruikt door mensen die alcohol drinken of bepaalde andere medicijnen gebruiken.

Kan Addyi worden gebruikt tijdens de zwangerschap?

Addyi mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap, omdat het de ontwikkeling van de foetus kan schaden. Het is belangrijk om te weten dat Addyi alleen mag worden gebruikt door vrouwen die niet zwanger zijn en die anticonceptie gebruiken.

Kan Addyi worden gebruikt tijdens de borstvoeding?

Het is niet bekend of Addyi wordt uitgescheiden in moedermelk. Daarom is het belangrijk om een arts te raadplegen voordat Addyi wordt gebruikt tijdens de borstvoeding.

Waar kan ik Addyi kopen?

Addyi is alleen op recept verkrijgbaar en kan worden gekocht bij een apotheek. Het is belangrijk om te weten dat Addyi niet moet worden gekocht via internet of andere ongeautoriseerde kanalen, omdat dit kan leiden tot het gebruik van vervalste medicijnen.

Wat zijn bekende lokale namen van de medicatie?

  • Flibanserin
Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.