Scarend Silicone België

Scarend-Silicone is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van littekens. Het bevat siliconen die helpen bij het verminderen van de grootte, kleur en textuur van littekens. Het kan worden gebruikt op zowel oude als nieuwe littekens en is veilig voor gebruik op de meeste huidtypen.

Dosage
  • 10g
Pakket Per pil Prijs Savings Bestelling
2 buizen € 82.43 € 164.87
4 buizen € 60.30 € 241.20 € 88.54

Wat is Scarend-Silicone en waarvoor wordt het gebruikt?

Scarend-Silicone is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van littekens. Het bevat siliconen die helpen bij het verminderen van de grootte, kleur en textuur van littekens. Het kan worden gebruikt op zowel oude als nieuwe littekens en is veilig voor gebruik op de meeste huidtypen.

Hoe moet ik Scarend-Silicone gebruiken?

Scarend-Silicone moet worden aangebracht op het littekengebied nadat het is gereinigd en gedroogd. Breng een dunne laag gel aan en masseer zachtjes in totdat het volledig is opgenomen. Herhaal dit twee keer per dag gedurende minimaal 2 maanden voor optimale resultaten.

Is Scarend-Silicone veilig voor gebruik?

Ja, Scarend-Silicone is veilig voor gebruik op de meeste huidtypen. Het is echter niet aanbevolen voor gebruik op open wonden en moet worden vermeden bij allergieën voor siliconen.

Kan Scarend-Silicone worden gebruikt op alle soorten littekens?

Ja, Scarend-Silicone kan worden gebruikt op zowel oude als nieuwe littekens, inclusief acne-littekens, brandwonden, chirurgische littekens en littekens veroorzaakt door letsel.

Hoe lang duurt het voordat Scarend-Silicone resultaten oplevert?

Het kan enkele weken tot enkele maanden duren voordat de resultaten van Scarend-Silicone zichtbaar zijn, afhankelijk van de grootte en de ernst van het litteken. Het is belangrijk om het medicijn regelmatig te blijven gebruiken voor optimale resultaten.

Zijn er bijwerkingen verbonden aan het gebruik van Scarend-Silicone?

Scarend-Silicone heeft over het algemeen weinig bijwerkingen. In sommige gevallen kan het echter leiden tot huidirritatie, jeuk of een branderig gevoel op de plaats van toediening.

Kan ik Scarend-Silicone gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding?

Er is geen onderzoek gedaan naar de veiligheid van Scarend-Silicone tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg daarom altijd uw arts voordat u dit medicijn gebruikt als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Is Scarend-Silicone verkrijgbaar zonder recept?

Ja, Scarend-Silicone is verkrijgbaar zonder recept bij de apotheek.

Kan ik andere medicijnen gebruiken tijdens het gebruik van Scarend-Silicone?

Er zijn geen bekende interacties tussen Scarend-Silicone en andere medicijnen. Het is echter altijd belangrijk om uw arts te informeren over alle medicijnen die u gebruikt voordat u Scarend-Silicone gaat gebruiken.

Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.