Soriatane België

Soriatane is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van ernstige psoriasis. Het bevat het actieve ingrediënt acitretine en werkt door de groei van huidcellen te verminderen en ontstekingen te verminderen. Het wordt meestal voorgeschreven aan patiënten die niet reageren op andere behandelingen voor psoriasis. Het is belangrijk om de instructies van de arts op te volgen bij het gebruik van Soriatane, omdat het enkele bijwerkingen kan hebben, zoals droge huid, hoofdpijn en leverproblemen.

Dosage
  • 10mg
  • 25mg
Pakket Per pil Prijs Savings Bestelling
20 capsuless € 10.99 € 219.82
40 capsuless € 9.01 € 360.29 € 79.35
60 capsuless € 7.28 € 436.64 € 222.83
100 capsuless € 5.98 € 598.47 € 500.64
Pakket Per pil Prijs Savings Bestelling
20 capsuless € 12.06 € 241.20
40 capsuless € 9.77 € 390.83 € 91.57
60 capsuless € 7.48 € 448.85 € 274.75
100 capsuless € 6.29 € 629.00 € 576.99

Wat is Soriatane en waar wordt het voor gebruikt?

Soriatane is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van ernstige psoriasis. Het bevat het actieve ingrediënt acitretine en werkt door de groei van huidcellen te verminderen en ontstekingen te verminderen.

Hoe moet ik Soriatane innemen?

Soriatane wordt meestal eenmaal per dag ingenomen met voedsel. Het is belangrijk om de instructies van uw arts op te volgen bij het innemen van Soriatane, omdat het enkele bijwerkingen kan hebben.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van Soriatane?

Soriatane kan enkele bijwerkingen hebben, waaronder droge huid, hoofdpijn, leverproblemen en verhoogde gevoeligheid voor zonlicht. Het is belangrijk om eventuele bijwerkingen te melden aan uw arts.

Hoe lang duurt het voordat Soriatane begint te werken?

Soriatane kan enkele weken tot maanden duren voordat het begint te werken. Het is belangrijk om geduldig te zijn en de instructies van uw arts op te volgen.

Kan Soriatane worden gebruikt tijdens de zwangerschap?

Soriatane mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap, omdat het geboorteafwijkingen kan veroorzaken. Vrouwen die Soriatane gebruiken, worden geadviseerd om effectieve anticonceptie te gebruiken tijdens de behandeling en gedurende ten minste drie jaar na het stoppen van de behandeling.

Kan Soriatane worden gebruikt tijdens het geven van borstvoeding?

Soriatane mag niet worden gebruikt tijdens het geven van borstvoeding, omdat het in de moedermelk kan terechtkomen en schadelijk kan zijn voor de baby.

Kan Soriatane worden gebruikt in combinatie met andere medicijnen?

Soriatane kan interageren met andere medicijnen, dus het is belangrijk om uw arts te informeren over alle medicijnen die u gebruikt voordat u begint met Soriatane.

Hoeveel kost Soriatane?

De kosten van Soriatane kunnen variëren afhankelijk van de dosering en de duur van de behandeling. Het wordt meestal vergoed door de ziektekostenverzekering.

Is Soriatane alleen op recept verkrijgbaar?

Ja, Soriatane is alleen op recept verkrijgbaar. Het is belangrijk om het alleen te gebruiken onder toezicht van een arts.

Kan Soriatane worden gebruikt door kinderen?

Soriatane wordt meestal niet voorgeschreven aan kinderen vanwege het risico op geboorteafwijkingen bij zwangere vrouwen. Het gebruik van Soriatane bij kinderen moet worden beoordeeld door een arts.

Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.